Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurora70 spune:

Doamne ajuta!
Ma alatur si eu grupului vostru daca ma primiti.
Numele de botez este Aurelia, am 42 de ani si imi doresc un bebe, daca e voia Domnului. Sunt casatorita de un an, am ceva probleme cu un ciclu foarte haotic dar ovulatie exista, macar din cand in cand. Stiu ca e tarziu, dar pare ca ma 'coc' mai greu

Am parcurs parte din cele 79 de capitole ale subiectului dar nu am reusit sa-mi dau seama daca se mai face o rugaciune comuna la o anumita ora asa cum se propusese initial.
Post cu folos in continuare si ajutor de la Domnul, fiecare pentru ce are nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

s-a facut un grup de rugaciune pentru monica70 afalta intr-o stare critica, intre viata si moarte.ea nu mai vrea sa lupte.
va rog,ca ziceti paraclisul Maicii Domnului sa va treceti pe listuta deschisa la topicul"sunt in aanica-actiuni urgente".
e nevoie d emulta rugaciune.are acasa un baietel de 3 ani si unul de 6 ani.
nu va cer decat 30 de minute.
grupul activeaza de azi de la ora 12 pana maine la ora 12.
va multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

Doamne ajuta!
sa stii Aurora ca niciodata nu este prea tarziu, eu am nascut la 42 ani minunea mea, o sarcina usoara daca nu pun la socoteala ca de pe la 4 luni si jumatate pana cand am nascut am facut injectii cu no-spa si scobutil, uneori si de 3 ori pe zi, am venit la servici pana cu trei zile inainte de a nastere, totul a fost asa de frumos si inaltator, nasterea o amintire tare draga, prin cezariana bineinteles!
Gand bun la Maicuta, la Bunul Dumnezeu, la toti Sfintii si ai sa vezi ca o sa iti tii in brate minunea!Sa nu iti pieri sparanta!daca nu ai luat pana acum sa iei si cateva naturiste+ acid folic, ajuta sa stii! eu luam omega 3, napraznic,(am urmat si cu ceai si cu pastile) acid folic, vitamina E si inca ceva care acum imi scapa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora70 spune:

victorita, multumesc din suflet de incurajari si rugaciune!

sa-ti traiasca bebe Cosmin Nectarie sa creasca mare si frumos, sufleteste si trupeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anna85 spune:

Ce s-a intamplat cu Monica 70?
Eu sunt bine, am fost intr-un pelerinaj la manastirile din Moldova Maramures si Ardeal... voi mai pleca saptamana viitoare la mare...
M-am gandit si la voi, cele ce va doriti prunci, ruandu-L pe Dumnezeu sa ingaduie sa ne implineasca dorinta cea buna!

Ana-Maria, 26 ani, Mutatia-844A>G in gena PAI- I, in stare homozigota, Mutatiile 677C>T si 1298 A>C in gena MTHFR prezente in stare heterozigota, doua sarcini oprite din evolutie: prima la 5 saptamani si 4 zile, in 2011, a doua la 7 sapt si 4 zile, sub tratament cu arefam 200 -3/zi, aspenter -1/zi, acifol 1/zi, femibion,1/zi, magneb6 1/zi, cetebe 1/zi, coenzima q10 1/zi, vitamina e 1/zi, descoperita la 11 sapt, in august 2012. Operatie laparoscopica pt ovare micropolichistice, martie 2012.
"Atunci cand exista dragoste si jertfire de sine, totdeauna se pune unul in situatia celuilalt, il intelege si il doare. Si atunci cand cineva il primeste pe aproapele in inima sa indurerata, il primeste pe insusi Hristos, Care il umple cu si mai multa veselie duhovniceasca."(Parintele Paisie Aghioritul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

monica70 sa dus la cerruri pe 15 august la ora 3 (noaptea)..o mare zi duhovniceasca..dzeu sa o ierte si sa ne rugam ptr sufletul ei, ca sa ajunga in gradina Maicii Domnului...

victoria ce ma bucur ca ai mai scris de voi, ce iti face ingerasul??

noi multumim lui DD suntem bine, crestem, si asteptam cresa...

mami e tare tensionata....ca imi doresc atat de mult sa imi schimb serviciul, dar numai bunul Dezu stie ce mai fi...desi am vb cu cineva, sunt in asteptari...cum o vrea domnul...mie nu imi ramane decat rugaciunea, daca e sa fie bine va fi..daca nu va suna telefonul mult asteptat, inseamna ca DD stie ce e mai bine ptr mine si familia mea...

in rest nimic nou....

uitasi dra mea saptamana asta mia pierdut cheile (nu stiu unde, dar eu sper ca in casa) iar azi din cauza ei ca facea crize pe strada cu tavalit pe jos..nea furat din geanta carutului portofelul cu bani (bine ca telefonul il aveam in buzunarul pantalonului)...

singurul lucru de care imi pare rau..e ca mai bine acei banii vreo 45 lei, ii dadeam unui sarac care nu avea de mancare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna ziua, fetelor

Nu cred ca va mai amintiti de mine, dar am intrat sa va salut, daca mai este activ topicul.

Noi suntem bine, acum il asteptam pe bb nr2, care cu voia lui DD e tot fetita si vrem sa ii punem numele Ilinca-Teodora. Sper ca si voi sunteti bine si va cresc bb-ii sanatosi, celor care aveti, iar celor care nu, sa va daruiasca Dumnezeu minunea mititica.

Va pup cu drag si Dumnezeu sa va aiba in paza!

35+
“Never, never, never, never give up.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Imi pare rau de Monica70!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Anaomaria sigur ne aducem aminte de tine.
Felicitari!
Sarcina usoara iti doresc!

Se pare ca vine si la noi bb 3.
Cine urmeaza?
Va asteptam cu vesti bune!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) +5+
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput