Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele multumesc mult si in primul rand Histaminei care v-a anuntat si care v-a rugat sa-l pomeniti pe Nectarie la rugaciune. Numele meu este Claudia-Elena.Deocamdata respiram singuri, dar suntem foarte slabi.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannette spune:

Hristos a inviat!
Suntem pe lista de parinti care asteapta un copil (Diana si Constantin), ortodocsi amandoi (dar nu am stiut ca trebuie precizat), si voiam sa va anunt ca fetita noastra, Andreea, a venit pe lume in decembrie anul trecut. De atunci traim o minune. Am avut si botezul de curand, acum doua saptamani.
Vreau sa va multumesc tare mult pentru ca m-ati ajutat cu rugaciunile voastre in perioada cand incercam sa dobandesc un copil, apoi in perioada sarcinii. Multumim din suflet tuturor celor care au fost pentru noi la manastiri si au dus listutele pentru rugaciune. Pentru mine a fost un ajutor extraordinar, eu fiind intr-o zona unde nu am aceasta posibilitate.
Pentru dobandirea de prunci, pe mine personal m-au mai ajutat rugaciunile date de parintele duhovnic, in mod special Acatistul Bunei Vestiri, pe care l-am citit cate 40 de zile, de mai multe ori in decursul a cativa ani, iar dupa ce am ramas insarcinata, Paraclisul Maicii Domnului si Acatistul Sfantului Nectarie pe care am reusit sa il citesc chiar in ziua nasterii.
Sper ca aceste rugaciuni sa le fie de folos si altora si sa dobandeasca copilasi sanatosi si buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

HRISTOS S-A INALTAT!

Va trimit www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1337832000" target="_blank"> Sinaxarul de azi!

O zi buna, va doresc!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anna85 spune:

Adevarat S-a inaltat! Sa ne ajute Mantuitorul ca prin lucrarea faptelor bune si trairea dreptei credinte sa ni se inalte si sulfletul nostru spre Imparatia cerurilor!
Hristos S-a inaltat!

Ana-Maria, 26 ani, Mutatiile 677C>T si 1298 A>C in gena MTHFR prezente in stare heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 5 saptamani si 4 zile, in 2011.Operatie laparoscopica pt ovare micropolichistice, martie 2012.
"Atunci cand exista dragoste si jertfire de sine, totdeauna se pune unul in situatia celuilalt, il intelege si il doare. Si atunci cand cineva il primeste pe aproapele in inima sa indurerata, il primeste pe insusi Hristos, Care il umple cu si mai multa veselie duhovniceasca."(Parintele Paisie Aghioritul)

Mergi la inceput

Maine, 27 mai este o zi deosebita pentru crestinii care au primit raspuns rugaciunilor prin mijlocirea Sfantului Cuvios Ioan Rusul.... Este o zi de frumoasa sarbatoare pentru capela Maternitatii Polizu din Bucuresti, care se afla sub ocrotirea acestui minunat Sfant, mare facator de minuni... Mergand frecvent la Polizu, la capela, am avut sansa de a auzi marturiile unor mame care au simtit ajutorul Sfantului care le-a tamaduit pruncii sau chiar le-a daruit prunci buni!
Iata cateva detalii din viata acestui Sfant:
Sfantul Ioan Rusul s-a nascut intr-un sat din Rusia, in jurul anului 1690. Sfantul Ioan Rusul a participat ca soldat in razboiul rusilor impotriva turcilor din anul 1711. A fost luat prizonier de catre tatari in luptele pentru dezrobirea Azofului si vandut unui ofiter superior turc.

Tinerii luati prizonieri in acea zona, au ales sa renunte la credinta in Hristos si s-au facut musulmani. Sfantul Ioan Rusul a refuzat sa urmeze exemplul prietenilor sai si a rabdat cu mult curaj chinurile venite din partea asupritorilor.

Ca prizonier a fost randuit sa ingrijeasca de vite. Grajdul vitelor ii devine si locul de odihna. Desi i se ofera in timp o camera apropiata de graj, refuza si continua sa doarma alaturi de animale. Ii multumea lui Dumnezeu ca l-a invrednicit sa se faca urmator al smereniei lui Hristos, Cel ce a primit a Se naste intr-o iesle saraca, langa Bethleem.

Prin rugaciunile Sfantului Ioan Rusul, grajdul se umplea de buna mireasma. Dormea putin, se ruga mult si se hranea cu putina paine si apa. In fiecare sambata mergea la o biserica inchinata Sfantului Gheorghe si se impartasea cu Trupul si Sangele Domnului.

A primit de la Dumnezeu darul de a cunoaste momentul trecerii sale la cele vesnice. Preotul care l-a impartasit inainte de moarte, i-a adus Sfanta Impartasanie intr-un mar, pentru a fi ferit de fanatismul turcilor. Dupa ce s-a impartasit, a trecut la cele vesnice, in anul 1730.

Mai tarziu, in anul 1773, Sfantul Ioan Rusul s-a aratat in vis preotului care il impartasise in fiecare sambata, si i-a descoperit ca trupul sau este intreg si neputrezit. Preotul, calauzit in chip minunat de Dumnezeu, a luat sfintele moaste ale Sfantului Ioan Rusul si le-a asezat in biserica "Sfantul Gheorghe”.

Amintim ca in 1832, Osman Pasa a jefuit biserica "Sfantul Gheorghe” si a aruncat in foc moastele Sfantului Ioan Rusul, dorind prin acest gest sa se razbune pe crestini. Trupul sfantului s-a miscat, in mijlocul flacarilor, ca si cum ar fi fost viu, dar nu a ars. I-a ramas numai o negreala de la jar si de la fum, negreala care se pastreaza si astazi ca marturie a intamplarii de atunci.

Dupa anul 1922, moastele Sfantului Ioan au ajuns in insula Evvia, in actualul oras Procopie.
Sfinte Ioane mijloceste pentru noi cele care ne punem nadejdea in rugaciunea si ajutorul tau, rugandu-L pe Dumnezeu sa ne daruiasca prunci buni!

Ana-Maria, 26 ani, Mutatiile 677C>T si 1298 A>C in gena MTHFR prezente in stare heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 5 saptamani si 4 zile, in 2011.Operatie laparoscopica pt ovare micropolichistice, martie 2012.
"Atunci cand exista dragoste si jertfire de sine, totdeauna se pune unul in situatia celuilalt, il intelege si il doare. Si atunci cand cineva il primeste pe aproapele in inima sa indurerata, il primeste pe insusi Hristos, Care il umple cu si mai multa veselie duhovniceasca."(Parintele Paisie Aghioritul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Hristos s-a Inaltat!

Va trimit www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1338264000" target="_blank"> Sinaxarul de azi!

O seara placuta va doresc!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Hristos s-a inaltat!

fetelor mi-a fost atat de dor de voiiiiiii
acum am citit din urma tot capitolul
mie imi e f greu sa mai intru
acu ca e mai cald si iesim afara
sunt singura
mama e inca racita de la motul lui petra
si nu poate veni la mine
si femeia care ma mai ajuta a inceput munca pe litoral
ca la noi asa e vara toata lumea e la alta munca
si asa ca sunt cam singurica cu ele si cu treburile gospodaresti
si nu imi e usordeloc
da asta e

alina si-a facut iar RMN si e ok
se pare
acu asteapta iar comisia sa verifice starea ei
eu nu stiu in ce tara traim
sa ai cancer la cap
si astia sa te streseze anual cu controalele lor
offfffffffffffffff
bine ca pe cei care fac nedreptati nu-i controleaza nimeni
da de bolnavi mereu au grija
offfffffffff

ADAREV SANATATE MULTA LUI NECTARIEEEEEEEEE
DOAMNE AJUTA SA FIE BINE TOTUL
SOTUL IL VA POMENI MEREU DE ACUM INAINTE!

ANNA IMI PARE BINE CA NE SCRII MEREU
ma vad pe mine in tine
cand am descoperit acest forum
acum cativa ani buni
Dumnezeu sa te rasplateasca pentru gandurile bune transmise

mara multe imbratisari
ce mai face irina?

livsy tu cum mai esti?

angel33 inseamna ca esti mamica deja
te pup si cand ai timp intra sa ne spui cum e bebe si cum te simti tu

lili daca eu sunt mama curajoasa cesa mai zic de tine?
esti o eroina in fata mea
si ai toata consideratia
pt mamica si femeia din tine

jujuka ce ma bucur ca ai dat un semnnnnnnnnn
sa mai treci pe la noi
bine ca acum esti bine sanatoasa
doamne ajuta sa apara bebe

Mergi la inceput

Cami iti multumesc si eu pt aprecieri!
Am descoperit acest subiect pe forum cu deosebita incantare si uimire, sufletul meu a tresarit de bucurie cand am citit despre voi, cele multe care ati primit raspuns rugaciunilor si aveti acum copilasii vostri minunati!
Azi este un Sfant roman, Sf Ioan cel nou de la Suceava iar maine praznuim cu evlavie Pogorarea Duhului Sfant, apoi luni, Sfanta Treime! Sa ne fie aceste sarbatori prilej de meditatie, de cercetare a cugetului si de vesele duhovniceasca!

Mergi la inceput

si noi avem multe motive de sarbatoare
azi s-a facut un an de la botezul celei de-a doua fetita a mea
iar maine e si ziua mea de nastere si e si ziua de hirotonie a sotului
asa s-au nimerit anul acesta
deci o zi cu multa insemnatate pt noi
asa ca va las de pe acum un tort si un suculet
sa le savurati pt noi maine
doamne ajuta tuturor!

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaa
si am uitat sa o felicit pe diannette pt andreea ei
sa fie sanatoasa
si voua sa va aduca numai bucurii
poate te va lua alina din lista de aspirante si te va trece la lista de mamici asta daca nu mai doresti sa fii in continuare aspiranta

Mergi la inceput