"Si voi, nimic-nimic?"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Nu stiu ce limba vorbiti, pot doar sa va spun ca in garzile de la Polizu cand aveam 25 de ani si asistam la nasteri ma uitam la rasaritul soarelui si imi curgeau lacrimile in fata acestui miracol, nasterea unor fiinte.Imi doream atunci cu tot sufletul meu sa dau nastere unei astfel de minuni.
Dumnezeu m-a incercat putin cam mult si desi am trecut prin suferintele travaliului copiii mei au fost nascuti prin cezariana, asta pt. ca sa poata sa traiasca.
Nimic nu se compara cu bucuria de a da nastere unor fiinte!
Cu toate acestea, vazandu-i crescand, fiecare avand personalitatea lui, simti ca iti apartin din ce in ce mai putin si ca sunt fiinte cu individualitatea lor distincta.
Unul din gemeni daca ma vede ca plang incepe si el sa planga pe cand celalalt se ascunde si analizeaza in felul lui situatia.
Ce ma face extrem de fericita este ca simt ca sunt buni si ca vor deveni oameni adevarati!
Ce va tot impiedicati voi de nu stiu ce berete roz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Bre, sa dea cu piatra cea care nu a purtat bereta roz niciodata!

anyone?

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Elena, ti-am recitit azi mesajul si ti-am vazut poza. Esti o frumoasa!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

mda:)ai descris " viata" asa cum e ea:)
... amuzanta
de mine ce ziceti?cand au vazut neamurile ca vine si al treilea " mai dar voi nu va opriti"
+ sfaturile din partea soacrei si mamei de cum sa-ti cresti copiii ...
in unele ma regasesc si eu:P ;

si noi participam la concursul klorane bebe ,multumim pentru eventualele voturi:)http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Momente Klorane Bebe&page=4(jpg1 si jpg2)
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Intalnirea cu toddlerul. 5 reguli de politete sau ce sa nu spui

1. Ia la mama o bombonica!
In primul rand eu sunt mama, in al doilea rand si in consecinta eu, mama, hotarasc ca Eva nu mananca bombonele de provenienta incerta, cu hartia dezlipita, scoase din acelasi buzunar in care amabila doamna tine chei, bani si alte cele. Pana acum nu am constientizat ca doamnele in varsta umbla cu bombonele/biscuiti/pateuri prin buzunare.

2. Imi spui si mie cum te cheama? Da’ cati ani ai?
Intai te prezinti tu, cu nume, prenume, varsta si apoi poti interoga si copilul, asta daca mai aude intrebarea de hohotele mele de ras. Dar ma rog, daca vrei o prezentare oficiala si completa cam asa se face, dupa regulile bunelor maniere. Acum daca tu nu le cunosti, nu cere unui copil de doi ani, care abia ciripeste cateva cuvinte, sa le respecte, nu-ti exprima regretul ca “asa fetita/baiat mare si nu vorbeste”, nu intreba daca i-a mancat pisica limba, nici macar nu avem pisica, nu insista pe aceasta linie, ca sa nu auzi cat de bine si de popular vorbeste mama copilului

3. Vai ce rusine! Fetita/baiat mare si merge in brate/carucior!
Hai sa lamurim lucrurile: stii diferenta dintre mare si mic? Mic e la doi ani, mare e la 10 ani, dar indiferent de varsta un copil are dreptul sa oboseasca si sa aleaga alt mijloc de locomotie. Daca e in brate inseamna ca parintele a fost de acord sa fie tratat in acest fel, s-ar putea chiar sa-i faca placere sa-si tina copilul in brate -incredibil, dar exista astfel de parinti – daca e in carucior nu intreba apoi ingrijorata: Vai, dar are doi ani, nu merge nici acum in picioare? fiindca stiu metode de a transforma falsa ingrijorare in stupefactie

4. Ce mananci tu acolo bun? Imi dai si mie?
Nu, nu-ti da, din niste motive extrem de solide pe care un copil mic le stie bine, spre deosebire de tine. Intai ca, daca mananca, chiar e bun sau ii e foame, doi, nu te cunoaste, recunoaste cinstit, daca un necunoscut ti-ar cere din bucata ta de sandwich nu i-ai da fara sovaiala, trei, ii intri in spatiul personal atunci cand continui sa insisti cu mana intinsa: Hai, da si mie, da si mie!

5. Imi dai si mie sa pup un obrajor/o manuta?
Dom’le pe mine m-a disperat poporul asta pupacios! Pupatul e un semn de afectiune, de ce ti-ar arata copilul meu afectiune, cand nici macar nu te cunoaste? Daca treci pe langa cineva si esti brusc oprita: Vai doamna, ce palarie misto aveti! Da sa pup! tonc-Tonc! pana sa apuci sa intervii, nu zici ca persoana respectiva e nebuna? Pai vezi? Acum sa zici mersi ca fetita mea nu vorbeste ca un copil de 5 ani sau ca o ipotetica pisica i-a mancat limba, ca altfel ai fi auzit: Nebuno!
Nu, nu e voie nici sa o ciupesti de obraji, sunt bucalati de la mama natura, e adevarat, dar mai exista femei cu sani frumosi, barbati cu fesieri aratosi, du-te si ciupeste d-acolo, daca ai acest obicei.
sursa: http://myeva.wordpress.com/2009/11/09/intalnirea-cu-toddlerul-5-reguli-de-politete-sau-ce-sa-nu-spui/

Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eh, mie mi se pare cam penala gluma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Oameni frustrati...ce sa faci?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mama si-a pus acu' cativa ani o bereta roz.
Nu-i statea bine si a fost sanctionata de odrasla mea.

Sub bereta aia a hotarat ca atata timp cat fii-mea sta la ea TREBUIE sa manance biscuiti cu gem.
Deageaba i-am spus ca ea NU mananca gem si dulceturi.

Satisfacuta si plina de ea:
"Toata saptamana asta a mancat biscuiti cu gem!" (un fel de ha, ti-am tras-o!)
"Da, cu pata aia visinie, de pe perete, din spatele canapelei, ce-i?"
"S-a jucat fii-ta cu iod si a murdarit peretele"
"Fugi de-aici, ala nu-i iod!" (un fel de ha, ti-a tras-o fii-mea!)
In momentul ala i-a picat fisa si a tras canapeaua. Era acolo toata portia saptamanala de biscuiti cu gem + furnicile aferente.

Sunt 14 ani de cand se chinuie sa-mi transmita invataturile ei intru cresterea copilului. Unele sunt...
Si daca a vazut ea ca ma-nfoi cand incepe a schimbat tactica:
"Tu stii ca esti cea mai desteapta dintre fetele mele, tu esti singura cu care ma inteleg bine, ai atat de mult bun simt, te admir foarte mult, ideile tale bune ma surprind placut intotdeauna, dar...."

Ce puteti face in fata unei astfel de avalanase admirative?

Da, si io si soru-mea cand nu avem de lucru o scorocim.
Asa ca am pus un pariu:
- cat timp ii va lua pana o va suna pe ea (2 minute)
- in cat timp va ajunge la mine dupa ce va vorbi cu soru-mea (15 minute)

Deci ma suna. Ii raspund cu un ton plictisit, sictirit.
Urmeaza intrebarile: ai patit ceva, a facut fi-ta ceva, te-ai certat. cu Celcesforaie? Neg pe toata linia ii spun ca sunt doar plictisita Si cum la varsta mea nu exista sa fii plictisit, inchide repede si o suna pe soru-mea. Dupa 2 minute.
"Stii ceva de soru-ta? S-a intamplat ceva acolo?"
"Nu, e doar plictisita!"
Dupa 15 minute suna la usa cu zambetul pe buze:
"Am venit sa bem cafeaua impreuna!"

Vedeti de aia o iubesc eu asa mult!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput