Aspirante optimiste! (774)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

denyeu sper ca o sa mai intri,ca imi place de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Denny,nu fi suparata,
Nimeni nu a jicnit pe nimeni,hai gandeste-te au fost niste discutii neintelese,acum clarificate si ,mergem mai departe ,capul sus ,te rog eu sa nu ne parasesti
Anne s-a indepartat,tu vrei sa faci la fel,Lori si Alex la fel sunt suprate ,cred....ce se intampla?????

cu un dragonel...

Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

fetelor , lasati certurile
alex , lorena si deny va iubesc deoptriva , asa ca nu imi pot imagina forumul asta fara voi
incercati sa treceti peste neintelegeri si haideti sa fim toate aici la bine si la rau
cum sa facem sa o readucem si pe anne?

Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293

http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

Monique si eu sufar de aceeasi boala ca si tine..nesuferita de endo..la mine e asociata si cu hiperprolactinemie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

gata..am citit si eu cat de cat din urma
Katy imi pare rau ca inca te mai gasesc aici.....Draguta vreau sa vb..cand intri pe mess sa-mi dai un buzz..ma bucur ca a reusit Paula ...Lorena imi pare rau ca tot aici esti....sa mai intri pe aici sfaturile tale intotdeauna au fost utile.....si pt celelalte fete sfatul este acelasi..nu va cunosc..dar va spun ca viata e si-asa dura cu noi..datorita faptului ca ne chinuim atata in lupta asta..si toate avem acelasi scop nobil..e pacat datorita unor vb mai mult sau mai putin intelese sa va suparati...eu am invatat multe de aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor fug la
sper ca noaptea sa fie un sfetnic bun!

DenyAnd, ca de la o optimista la alta!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

noapte buna va spun si eusper ca maine sa fim toate aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Hmmmm nu-mi place deloc ce se intampla pe aici.Fetelor sa va zic ceva,eu am renuntat de mult timp sa incerc sa fiu pe placul tuturor.
Chiar si aici pe forum exista o fata care mi-a dat peste nas de vreo cateva ori,dar nu ma intereseaza...sa fie sanatoasa.
Daca nu aveti caractere asemanatoare s-ar putea sa va ciondaniti putin dar e mai important sa treceti peste...am fost aici,ne-am incurajat,am povestit despre durerea din fiecare Z1 mai mult decat cu orice prietena (cel putin eu asa fac),am impartasit bucurii si tristeti.
Eu zic sa va razganditi,incordarea asta nu duce nicaieri!

Kitty imi pare sincer rau ca ai pierdut sarcina si iti tin pumnii sa devii mamica repede.Cand am intrat sa citesc forumul erai la titlu din cate imi amintesc.Offff...

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

popica merci pt cuvinte...

dar nu folosesc netul pt a interpreta analizele, consider ca nu am nevoie
am lucrat totusi destul timp pt a dobandi o oarecare experienta

Nu Lore, "netul" era mijloc de comunicare, de conectare pe forum, asta voiam sa zic
Stiu ca esti in domeniu, am asistat cu sufletul la gura la experienta ta cu potentialul angajator.

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

meAlex, lorena si deny vin la voi cu
am o stare asa de proasta de sunt pe fundul butoiului, nici dupa histerocopie nu apare soarele azi a inceput spottigul
meAlex i-mi poti spune cum se numeste acel site ca linkul nu merge si pace
va citesc dar recunosc ca scriu mai rar din cauza stariide amagire si noi cand??????????
i-mi cer scuze ca nu am mai scris dar nu am avut noutati, doar ca am stricat 5 teste de sarcina si sa vad o liniuta

Mergi la inceput