Aspirante optimiste! (774)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Scuze Miky,nu am vazut...nu stiu cum am ratat
Mi-am rezervat un ovitrelle la o farmacie,am trimis-o pe mama sa le zica fetelor alea sa tina doza pana ajung.
Si imi fac si comanda de pregnyl

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

unde iti comanzi pregnyl?

Aspenter (75 mg) 1/zi

Moni o sa comand la farmacia Dona,pana cand o sa am eu iar nevoie peste 1 luna tre sa ajunga.Vrei si tu?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

dada, o sa vreau si eu dar nu luna asta ca sunt deja cheala de bani, dupa laparo'

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Moni tamponeaza cu alcool medicinal, cu o discheta demacheanta sau vata in jurul buricului, in seara asta ma pansez si eu sa vad ce e acolo, pe mine inca ma doare aia din mijloc din buric, e deranjant.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

a pai m-am tot dat cu betadina...ca asa mi-a recomandat
cred ca totusi e normal
ca doar nu m=am invinetit eu dupa operatie, ca m-as fi tavalit pe jos de durere

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
cred ca totusi e normal

Aspenter (75 mg) 1/zi

si eu tot cu betadina m-am dat dar la mine nu sa invinetit poate au fost mai duri cu tine sper sa nu fie probleme
sa nu te supi pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
cred ca totusi e normal

Aspenter (75 mg) 1/zi

si eu tot cu betadina m-am dat dar la mine nu sa invinetit poate au fost mai duri cu tine sper sa nu fie probleme
sa nu te supi pe mine

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

nu ma supar, de ce m-as supara :)

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!!..
monique si eu m-am invinetit in jurul buricului...dar a trecut de la mama natura ..chiar n-am dat cu nimic..tin minte ca pe mine ma dureau umerii..mama-mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

buna seara, fetelor!
declar, din pacate, z1. degeaba imi mai dau aia hcg-ul vineri...sa faca bors cu el.
am vb cu doc mea si luna asta incepem monitorizarea...ea m-a chemat in perioada 26-29 martie, adica incepand din z13 a mea. e ok asa? asa se procedeaza? eu am CM-ul cam la 30-32 de zile, exceptand tura asta(40 de zile).
mihaela tu cum te mai simti?zii sotului tau sa lase postul fata de tine...si noi postim cu mancarea, dar tot facem.chiar preotul a zis ca e normal acum sa fie asa, si crede-ma ca e unul foarte strict. la ce biserica mergeti? multa sanatate si spor la !

velvel popico Monique77 kmy_black dana0000
la toate!

Mica

Mergi la inceput

micky...stiu ca si tu esti cu endo..ai mai facut tratament pt ea?...dupa cate imi aduc aminte nu ai facut dipherelline.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Monique, ai PM!
Mica, imi pare rau, daaaar capul sus, reluam lupta!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ylari ma bucur ca mai treci pe la noi.
Monique sunt pe aici, dar ma abtin sa mai postez cum postam acuma ceva zile.
"Cearta" asta mi-a taiat elanul sa mai scriu cu mult optimism ca sa va incurajez pe voi, ca postarile mele le irita pe cateva fete, mai mult veteranele.
De aceea scriu mai rarutz.

Azi am avut treaba, curatenie, nu multa, circa 3 ore, si munca a fost usoara, dar asa tare am obosiiit, si la sfarsitul muncii (pe la 16) mi-a inceput o durere groaznica de cap. Am baut adeneori o cafea si acum cand va scriu, adorm.

Eu cred ca durerea de cap ma anunta ca maine vine menstruatia.
Cand scade TB(progesteronul), ma doare capul. (asa e la mine, nustiu daca si alte fete simt asta).
Asa ca sa nu ma asteptati cu II de la test de sarcina de la mine, ca sigur maine voi avea z1.

Dragonelul meu

Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput