Strengari 45 - Bv Buburuza, Wali!Hai Dana!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

super tare DANA!!! nu-mi vine sa cred. ieri ai plecat.. si azi..pac

Hai Dana si Gaza

noi am facut noapte alba. Alexia a fost miortaita si facea caca fff des si moale.. si m-am speriat a mancat f putin. am tinut-o pe burta toata noaptea. ea a dormit.. eu nu
azi dimi am muls 60ml!!!!
suntem spre bine!
azi am vb cu roxana dudus. f draguta.. mi-a dat ceva sfaturi utile zic eu. mi-a raspuns la intrebari. vedem daca si cand le putem pune in aplicare.
dara, super tari alea de wc. mi-ar fi folosit si mie cat am stat pe salon vineri inainte sa nasc. era groaznica toaleta. au ajuns ale tale??

EDIT: am pus 2 poze. inca arat ca naiba.. dar.. se accepta, nu?

Mirela, mami de Alexia

Ma bucur ca ai vb cu Rox
Cred ca stii deja( daca i-ai spus de chestia cu scaunele moi deja stii) ca scaunul bebelusului alaptat e foarte moale, chiar apa si e ok asa. Pot avea si 7-8 scaune pe zi sau 1 la cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Happy, hartiile de buda se datoreaza lui Sovi, ne vaitam una la alta legat de chestiile astea cu budele etc. si ea a gasit ca-s unele pe net, eu am cautat mai departe si le-am gasit pe astea, dar nu am stiut mai devreme.

Cam subtirele si cerate sau lacuite, nush daca trece apa prin ele, nu mai stiu cum sunt ale Talei, cre' ca a zis, saraca, dar eu sunt cu capu' de multe lucrari.

35+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Miha bebe papa doar de la dan, nu ma mulg deloc :)
Wow, Dana ce bine ca esti deja la Isis. Nastete usoara si rapida! Tin pumnii sa fie totul asa cum iti doresti. Pup
Hai Dana! Hai bb Vlad Alexandru!

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara nu esti tu cu capu ci eu, am promis ca ma uit si am uitat, dar am urcat acum si cred ca e acelasi lucru - o hartie f subtire (gen hartia de calc, dar mai subtire) f putin cerata. O sa-mi rog sotu sa stropeasca buda cu ceva solutii cand ma muta in rezerva. Norocul meu e ca voi sta in aceeasi rezerva cu o prietena care naste in aceeasi zi cu aceeasi doctorita si vom fi doar noi doua si bebelusele. Si-asa nu stiu cum o sa fac sa stea hartia aia cum trebuie (ca nu prea te poti apleca a doua zi - vorba lui Happylica nici chilotii nu ti-i poti ridica)
Irina merci de raspuns, cam la atat ma gandesc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

dara, stii ceva de dana?

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Oau ce surpriza placuta, Dana! Vlad a simtit ca e rost de-o nastere in apa si s-a decis sa fie pestisor, nu berbec
Ce sa-ti urez...sa nasti usor si frumos, cumi iti doresti,si sa vii repede cu povestea nasterii in apa la Isis
Hai Dana!hai bebe Vlad!
Tala, ce fain ca nasti cu o prietena...eu dau tot 1500 ron la dr. mea mai mult nu am si nu as da pentru ca deja se ridica la costuri ca cele de la RM Brasov
LE: Ma bucur ca Strumfy si Cami vin azi acasa Asteptam si vesti de la ele.
Miha, mamica fericita de Rares si 36+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

vesti de la Bubu pe FB:

Mara Ioana, 2450 gr, 47 cm, ora 13.50

Bravo Bubu!!! refacere usoara si rapida
Bine ai venit pe lume Mara Ioana! sa fii sanatoasa, papacioasa si sa te bucuri de familia ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Felicitari Buburuza!!! Bine ai venit Mara Ioana!!!

Miha pana la urma ma mai gandesc daca dau si 1500 lei. Tocmai am vorbit cu cineva care a nascut la Filantropia si a dat 150euro pt nastere naturala si cica pt cezariana se dau 200euro. Si totusi si Filantropia e cu pretentii.

Mergi la inceput

Wali si Dana asteptam vesti de la voi!!!

ma fetelor voi ati observat ca strengereii nu prea se dau iesiti? doar strengaritele sunt mai "grabite"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Bravo, Bubu! Felicitari mami! sanatate multa si refacere rapida!
Mona, cu exceptia lu Andi el a fost cel mai grabit dintre strengarei
Tala, eu mai sus de 1500 ron nu urc, de scazut, poate mai scad. mai zii-mi ca-mi place
Hapy la tine cat a fost 'darul'?

Miha, mamica fericita de Rares si 36+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput