Clasa I * 2011 - 2012 * [17]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

MANUELACRINA - Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezalex spune:

fetele, care vreti subiectele de la baraj Smart 2012???

eu le am, la noi la scoala s-a dat deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

210 lei pentru carti? Mi se pare foarte mult!
Anul asta noi am primit o parte din carti, iar unele le-am cumparat, dar lucreaza destul de mult pe fise. Am dus cate un top de hartie la inceputul anului. Oricum, e bine ca invatatoarele sunt prevazatoare.

La germana mai au doua litere si termina alfabetul. Mai sunt multe lectii in manual dar pe acelea doar le mai citesc. Nu stiu cand au evaluari, dar probabil ca in urmatoarele doua saptamani.
Dupa terminarea scolii merg in tabara o saptamana, cu doamna invatatoare. Abia asteapta! Nu stiu daca vor avea teme de vacanta dar nu prea cred. Au si ei nevoie de pauza. Bineinteles ca o sa mai lucram cate ceva, dar nici sa-i incarce cu teme nu mi se pare normal. Mai au atat de putin timp sa copilareasca... Din clasa a cincea vor conta si notele, iar ei vor fi deja mari. Of, ce trece timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Manualele de cls a IIa de acum????? Mi se pare super devreme, dar se pare ca se aplica zicala aia cu bordeiele si obiceiurile....

Noi mai aerieni, cum ne stiti La scoala i-a lasat mai lejeri, cu teme mai putine, motiv pentru care am solicitat in mod expres la after school sa nu i se mai dea de lucru in plus, ca avea o frustare, daca dna invatatoare nu-mi da de lucru, de ce sa imi dea dna de la after? Oricum el citeste in intervalele de timp in care nu are teme, ceea ce pe mine ma incanta f mult, fiindca vreau sa ii induc ideea ca citit=relaxare, asa ca nu consider ca sta chiar degeaba in perioada asta.

Ieri am fost cu clasa (adica si eu) in excursie la Sinaia iar azi mi-a facut febra si rosu in gat, dr zice ca e o viroza uratica si, intr-adevar, daca a facut fi-miu febra inseamna ca e de top viroza, mama ei. S-a cam chinuit in seara asta, ca avea starea aia proasta de raceala, cu febra, dureri de gat si de cap, stare de voma...in cele din urma s-a linistit, a adormit, a scazut febra, si acum sunt la a treia pijama schimbata. Din cate-l stiu, e gata cu febra, de maine muceste la greu si, incet, incet, se reface.
Oricum am decis sa ma intorc la tactica de pe vremea gradinitei, o sa=l tin acasa cat intuiesc eu ca trebuie, ca sa nu ajung la cine stie ce tratament suparat. Deocamdata avem doar ceva graunte homeopate si, in caz de febra mare, paracetamol sau nurofen.

In rest, ne-am tinut, cum am zis, de citit si de tenis.

Pe ai vostri nu i-a ajuns oboseala? Al meu a inceput sa bombane dimineata ca s-a saturat de scoala, ca un mai vrea sa mearga si ca ar trebui ca scoala aia sa fie dupa puterile copiilor, nu asa, oricum......Ca sa vezi la ce le trazneste mintea.....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mina, multa sanatate lui Matei! Sa stii ca si a mea pare cam obosita si cam aeriana in ultima vreme, parca nu mai e atenta..cred ca avem nevoie de-o vacanta.

Noi n-am auzit sa fie nevoie sa dam bani pentru manuale..cel putin, inca nu. Dar 210 lei mi se pare foaaarte mult. Oricum, eu stiu ca incepand cu clasa a 2-a se dau manuale de la scoala.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Manuale se dau,dar nu prea sunt utilizabile,pentru ca deja sunt scrise,completate de elevii din anul precedent;asa se face ca va trebui sa cumparam altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

E mult 210 pentru manuale insa ea zice ca sunt incluse si culegeri, caiete speciale si carti de vacanta....asa ca s-r putea sa nu fie tocmai mult. noi le luam pe rand, dar daca le adunam s-ar putea sa ajungem tot pe acolo. Chia sunt curioasa cum vor arata manualele de la cei de a2-a...in scoala lor sunt ceva reguli, poate n-or fi chiar praf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eu nu prea stiu ce face la scoala, am fost internata de sambata pana miercuri dupa masa cu cea mica, a facut avut o infectie bacteriana groaznica in gat, si acum are branula si continuam antibioticul.

Mi-a zis Ioana candva - nu mai stiu cand - ca au terminat alfabetul; la mate stiu ca au terminat toate cartile si culegerile, habar n-am ce mai fac.
Maine se organizeaza si la ei excursie undeva in Arges la o fabrica de paine sau asa ceva, dar Ioana n-a vrut sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali63 spune:

La copilul meu au inceput sa apara niste pete (bubite) pe mana, mai are un coleg de clasa cu aceeasi problema. Ce poate fi? Stiu ca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Naty, sanatate multa Nadiei sa se rafaca repede! Cum e acum?

Mina si noi tot asa, sambata trecuta am fost la Sinaia in excursie si la Peles i-a fost rau febra, senzatie de voma dureri in gat, abia am gasit la cineva un paracetamol si i-am dat jumatate sa-i scada febra.
Ea de miercuri a fost bine, dar eu am tinut-o toata saptamana acasa, sa se mai odihneasca si sa-si revina bine.

Eu zic ca pretul pt carti e oarecum justificat, numai cartea si caieteul de engleza costa 43 de lei, in set sunt incluse si cartea si caietul de cun med, deci cam toate manualele si caietele speciale. Asta e, ce sa facem le cumparam si scapam de o grija.

Ce mai e ieftin in ziua de azi?!
Va pup si spor la invatat si mai ales we placut!

Vali, sa fie o alergie la vreun aliment? sau ce banuiesti?

Ilinca si Rares

Mergi la inceput