Clasa I * 2011 - 2012 * [17]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lali, cat de frumos Numai adevaruri a scris !

Noi azi chiulim, fi`mea boleste si a mers cu dadaca la pediatra, sa vedem verdictul. Am sunat doamna, am luat temele si cica maine au testul la romana, asa ca rezultatul va reflecta exact cunostintele ei :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Evident ca m-am topit si mi-au dat lacrimile si sper din suflet ca e adevarat tot ce a scris.

Despre tata a compus acasa cam asa: " Tatal meu este puternic. Tatal meu isi iubeste familia. El lucreaza in fiecare zi foarte mult. Tatal meu joaca tenis cu placere."

Sa mai zici ca nu sunt fini observatori copiii astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Maine, 9 mai, se invata?
Am inteles ca din motive de Finala UEFA nu se tin cursurile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Noi invatam in Ilfov, am mers la scoala si de 30 aprilie iar de 1 mai cand s-a recuperat o zi din acelea lipsite in iarna din cauza zapezii. Asa ca nici macar nu indraznesc sa intreb asa ceva...

Insa, in Bucuresti, am auzit la stiri ca nu se face scoala ca sa "aeriseasca" traficul in ziua finalei UEFA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

ce faceti?
noi bine, ne revenim dupa o raceala din we trecut liber, cand a tot facut febra, tuse, muci, acum e ok, dart tot se mai plange de dureri in gat
au inceput evaluarile, cel putin 2 pe saptamana, calif sunt si de b si de fb, lucram in plus nu mult ca nu are chef si sunt satula de cat martaie si miorlaie ca nu are timp de nimic.

eu nu as face nimic, dar nimic in plus, dar cand vad ca nu merge cu lectiile noi predate, nu pot sa o las asa, mai ales ca se plange ca nu a inteles.
cam astea-s de la noi, azi a fost si ea la primul concurs, la cangurul povestitor.
stam afara aproape in fiecare zi macar 1 ora.
o zi buna si we frumos

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://mate.info.ro/UploadedMaterials/Mate.Info.Ro.2073%20V%20E%20Z%20I%20%20%20STRUCTURA%20anului%20scolar%202012-2013.pdf

structura pe anul viitor :-)

saptamana asta si fi`mea a stat acasa primele 3 zile cu bronsita spastica, de ieri e ok la scoala ca i-a fost tare dor :-)
astfel am vazut si eu cum e cu temele de casa :D la mate am tooot latrat sa le faca odata ca le stie, la romana au mers din inertie, chiar si dictarile in plus :-)
ce bine e ca e la after :-) Doamna a spus ca acolo toti 8 sunt ca furnicile :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Salut fetele! N-am mai intrat de multisor, dar am mai citit din umbra :)
Fi-mea face cat se poate de bine, a dat o vacanta-n ea de nu se poate, si-a format gasca la bloc si sta afara zi lumina , asa ca mai usor cu scoala, oricum a fost muult mai relaxat sem 2.
A fost azi cineva la Evaluare in educatie (Nastasescu ) la mate?
Fi-mea a fost si-a venit cam dezumflata , asta a fost primul concurs care mi-a starnit pana si mie emotii, semana tare cu olimpiadele noastre scolare :) , au fost strigati pe liste in sali, erau asa de dulci astia de-a intaia, de-ti venea sa-i mananci.
N-a prea facut, adica n-o sa ia punctaj de top, cred ca si subiectele au fost greute, astea sunt :

http://www.evaluareineducatie.ro/client/files/1336813382+Clasa1_Subiecte_Matematica_2012E3.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Hop si eu!

in primul rand vreau sa va salut pe toate

ne primiti si pe noi?
suntem in clasa a I-a,va citesc din cand in cand,din pacate intotdeauna pe fuga

da,noi am fost azi la Evaluare in educatie (Nastasescu ) la mate;mie astea mi se par niste subiecte "adevarate",adica destul de grele cat sa le dea ceva de furca

din cate stiu eu in seara asta se afiseaza deja rezultatele,copilul mi-a spus ca a facut tot,acum ramane de vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Bine ai venit, Jasmine!

Haideti ca se apropie vacanta, nu mai este mult. Noi lucram cate ceva in plus, mai mult sambata. In rest nu prea reusim pentru ca sta la after si este obosita. Per ansamblu totul este OK, doar ca mi se pare din ce in ce mai dificil la germana. E normal. Trebuie sa faca propozitii tot mai multe si mai complicate si mai greseste cate ceva. In special greseste atunci cand trebuie sa faca diferenta intre f, v, w, sau z si tz... Ea stie sa le pronunte corect dar daca nu le-a vazut scrise de mai multe ori, le mai greseste. Oricum, asta se va rezolva doar prin exercitiu. Deocamdata primeste doar Sg si invatatoarea e multumita de ea.

szivarvany, si mie mi se pare foarte bine la after. Mare usurare ca am scapat de teme, desi mai invata si acasa pentru vreun test sau autodictare. Dar lucreaza mai mult decat ma asteptam in orele acelea. Mai ales ca face cu invatatoarea ei.

flaviutza, si a mea are o gasca la bloc, dar acum una din fetite se muta iar cealalta are varsat de vant, asa ca iese cu mine si cu fetita cea mica. Multumesc pentru subiectele de la concurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

N-am mai dat pe aici de ceva timp...Ne-am intors de la Budapesta miercuri noaptea, am facut (si eu si Teiu) oarece crize de tuse din motiv de puf de plopi (nu mai pooooot, demult nu am mai avut o primavara asa grea), joi nu a mai mers la scoala. A mers abia vineri cand...a inceput c-o zi libera, ca au mers la circ. Deci una peste alta al meu copil s-a facut de o sapt de vacanta....

Maine are primul concurs de tenis mai serios, asa ca de joi incoace tot ne preumblam pe la antrenamente si abia astept maine sa vad cum va reactiona. Nu ma intereseaza rezultatele (eh, nu mi-ar displace niste rezultate bune, normal) dar indiferent cum va juca vreau sa nu punem presiune pe el. E mai important, cel putin acum, sa vad cum reactioneaza, cum se mobilizeaza,etc, mai ales ca e concurs afara si nu e obisnuit cu noua suprafata de joc.....Abia astept! (de aia si bantui pe aici la orele astea....).

In rest, despre scoala, nu am ce povesti, saptamana viitoare trebe sa recuperam ce-am pierdut. Intre timp a descoperit si al meu colectia Rao Junio ca am cumparat din aeroport, de urgenta, O calatorie spre centrul pamantului fiindca ma-sa (adica je) uitase domne acasa cartea cu habar n-am si n-avea copilu ce face in avion. Asa ca a devorat cartea cu calatoria, in 1 ora de zbor si 1 ora de metrou+autobuz a terminat-o. I-am comandat ieri tot ce-am mai gasit din serie, poate nu le citeste......

Gata, ma-c la somn ca maine am zi grea, sunt si organizator de galerie, ca fimiu si-a invitat pretenii sa-l vada.....Noapte buna!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput