Agitatie si zapaceala(2)
Raspunsuri - Pagina 29
a_alinta spune:
La subiectul meu despre Atitudinea pozitiva, fetele au spus ca nu e musai sa ierti tot, daca sunt lucruri prea dureroase, nu e musai sa le ierti.
Ieri, alaltaieri am aflat ca oamenii aia despre care am scris eu la subiectul care acum e in zona Barfelor sunt grav bolnavi. Chiar bolnavi.
Si ma intreaba D. aseara: "daca faptul ca ei au ajuns cu sanatatea la pamant e si din cauza ca tu nu poti sa ii ierti"?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
[/quote]
trebuie sa lasi totul in trecut. prin a lasa totul in trecut inseamna a nu te mai gandi la ce ti-a gresit unul si altul. si mai ales sa nu te mai gandesti de ce ti-au facut tie asta.
asta inseamna a ierta: a intelege ca toti gresim si nu trebuie sa mergem mai departe in greselile nostre.
si numai asa poti trai in prezent, adica ACUM.
la intrebarea pusa de D aseara raspunsul este: da , poate fi adevarat.
asta poate sa iti dea foarte mult de gandit, nu-i asa?
maru spune:
Selene,eu sunt insomniaca. Nu pot lua pastile ca dimineata sofez pe autostrada si trebuie sa fiu alerta la 5.30 AM, iar melatonina nu-si mai face efect... Am saptamani in care daca prind 3 ore de somn pe noapte is fericita!
Sportul imi face bine, mi-a scazut tensiunea de probabil o sa imi reduca drastic doctorul medicatia, daca alerg macar de 2ori pe saptamana am sanse mai mari sa dorm bine. Ah, si nu beau cafea, beau ceai verde...
Si sa stii ca te inteleg sa nu ai energie. Si eu am seri in care vin acasa si nu am energie decat de un dus si ... maloghez la servici si muncesc.
Asta ca mi-am adus aminte cand ai zis ca in afara se munceste de la 9 la 5. Imi verific emailurile si la 6 AM in autocar catre Toronto, si la intoarcere. Raspund de pe telefon la nevoie, ori astept sa ajung acasa sa intru de pe laptop. Si acum aveam 10 emailuri (oamenii astia ori lucreaza pana tarziu, ori sunt pe ciudate fuse orare)
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny blackgirl, a_alinta a punctat bine niste lucruri, acum reflectam asupra lor. Nu copilul nu imi face mie fatza, ca mama, ci eu nu ii fac ei fatza. In momentele mele de introspectie, imi percep copilul ca pe un spirit superior mie. Prin puritate, prin iubire, prin tot ce este ea. Iubi s-a schimbat tare mult de acum 3-5 ani... De cand am deschis subiectul "Nu pot sa spun "DA", el s-a schimbat f. mult. Off-topic: ex nasa cumnatei? maru, dorm prost, adorm f. greu, ma trezesc de mai multe ori pe noapte... eumada, ciudat ca ai adus aminte de returnarea, de catre univers, a ceea ce noi ii dam... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
a_alinta spune:
off topic: maru, eu te invidiez pentru jobul tau.
daca as fi trait in canada , mi-as fi dorit sa fim prietene.
maru spune:
alina, multumesc! Si mie imi place teribil de mult...
si mie mi-ar place sa ne cunoastem
citat din mesajul lui a_alinta off topic: maru, eu te invidiez pentru jobul tau. daca as fi trait in canada , mi-as fi dorit sa fim prietene. alina |
a_alinta spune:
pitzinuca, ma bucur ca ai inteles , de fapt am editat cu niste virgule in plus in raspunsul meu si poate asa am fost mai clara.
a percurta pentru mine suna ca in armata : glontz trimis , glontz atins.
nu vorbesc de mine in particular, incerc sa fac o paralela cu situatia selenei.
de fapt incerc sa ma pun in papucii ei. am vizionat de curand filmul "in her shoes" si mi-a placut foarte mult.
lulu77 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Iar lulu, pentru ca mi-a lasat urmatoarea impresie: din punctul ei de vedere, o mama casnica este "valabila" numai daca, de la 8 la 13, isi petrece tot timpul cu copilul, facand diverse cu el, fiind 100% acolo pentru copil, dupa care, de la 13 la 16, sa zicem, cat doarme copilul, face curatenie, ordine, mancare, spala sau ce-o mai fi facand, ca de la 16 la 20 sau 21 sa o ia de la capat cu 100% acolo pentru copil. Eu nu as rezista asa, as deveni nervoasa de nu se mai poate. Plus ca, repet, tatal unde este, in tabloul asta? [Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
gresit.
1.tatal (cu job evident) este prezent tot timpul, numai la tine vad ca D nu petrece timp cu Daria destul.
2. o mama casnica nu este diferita de o mama cu job juma' de norma sau full time. este MAMA in primul rand si asta inseamna sa fie prezenta in viata copilului ei, atunci cand copilul are nevoie si o cere.
nici nu ai cum sa ma intelegi, ptr ca nu vreisi ptr ca ai scuze..ca tu nu poti, ca tu nu rezisti.
cum naiba rezista majoritatea femeilor din lumea asta?
si culmea unele din ele au si cate 2,3,4 copii casnice sau nu, mai merg si la job sau nu, numai tu nu poti.
toate cele bune Selene...nici nu vreau sa ma intelegi, nu ai cum
SOACRA MARE
Doua maini stangi
pitzinuca spune:
citat din mesajul lui a_alinta pitzinuca, ma bucur ca ai inteles , de fapt am editat cu niste virgule in plus in raspunsul meu si poate asa am fost mai clara. a percurta pentru mine suna ca in armata : glontz trimis , glontz atins. nu vorbesc de mine in particular, incerc sa fac o paralela cu situatia selenei. de fapt incerc sa ma pun in papucii ei. am vizionat de curand filmul "in her shoes" si mi-a placut foarte mult. alina |
ma bucur si eu ca ai inteles dar deja discutam discutii.
pitzinuca spune:
ce am mai observat selene la tine, este ca iti fixezi niste targeturi aproape imposibil de atins (tre sa fac si aia, si aialalta), tocmai ca iti mentii starea de depresie si nemultumire.
ia-o incet. pune-ti max 3 lucruri pe lista zilnic. si unul dintre ele este sa gandesti pozitiv.
al doilea este sa iti limitezi timpul pe DC
daca le respecti pe astea 2 zilnic, vor veni si celelalte fara sa iti dai seama.
sdcristian spune:
selene hai sa o luam altfel
tu cum vrei sa fie daria la 25 de ani? cum sa arate, cum sa fie cu cariera, cu iubitul/sotul... cum ai visa tu sa arate viata ei la 25-30 de ani?
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
ab5174 spune:
Eu am senzatia ca Selene ride un pic de noi
Pe 12/03/2012 scrie
Fetelor, ma dispera astia cu procedurile medicale si analizele... Si la voi tot asa greoi merge? Am aflat asa: - din cele 3 laboratoare de analize medicale pe care le stiu si unde ne-am mai facut analize, unul nu face toate cele 3 analize necesare, altul spune ca nu se fac aceste analize in Braila, iar al treilea spune ca se fac, dar ca programarile se fac la sfarsitul lunii asteia pentru luna aprilie, si in limita fondurilor disponibile Apoi, astazi primesc trimiterea aia catre endocrinologie. Soacra, care a apelat si ea la medicul endocrinolog, mi-a spus ca, in urma disponibilizarilor (a fost scandal, poate stiti) a ramas un singur medic endocrinolog in spital, care e f. solicitat, prin urmare, e posibil sa ma programeze pe nu se stie cand. Asa, mai sunt si alti medici endocrinologi, dar numai contracost. Adica astepti nu se stie cat pentru consult, dupa care mai astepti cel putin o luna pentru analize... SAU... scoti bani din buzunar... Asa ma enerveaza chestiile astea... |
Dupa care pe 14/03/2012 , la 2 zile
, am fost deja, dar problema nu este rezolvata, adica analizele nu au aratat nimic care sa explice simptomele si m-am necajit rau pe tema asta, pentru ca de la 14 incoace iar ma doare capul... |
blackgirl, am facut deja TSH, T3 si T4 liber. Sunt anapoda de bune. Daca tii musai, iti scriu pe PM rezultatele, sa iti dai cu parerea. Si nu vad de ce mi-ar fi cumnata datoare cu mersul cu mine. |
Povesteste cu lux de amanunte ce face in timpul zilei, dar o data nu a pomenit ca a fost la doctor.
Eu cred ca a zis numai ca a facut analizele ....ca sa scape de gura voastra.
In nici 2 zile face si analizele , primeste si rezultatele ....
Bani sa le faca zicea ca nu are , dar trebuie sa astepte ....si nici la cumnata nu a cerut ajutorul.
Eu zic ca tocim tastele de pomana.