Agitatie si zapaceala(2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Selene, observatia cu cumnata era la faptul ca te plangeai ca endocrinologul este tare greu de abordat, necesita luni de zile pana la programare, ca analizele costa mult. Tot tu ai scris despre asta pe aici. Ma gandeam ca te rezolva mai repede cumnata (ceea ce s-a si intamplat de fapt). Foarte bine ca au iesit analizele ok. Acum poti sa elimini tiroida de pe lista si sa te apuci serios de treaba.

Cristinuk@, eu acum tin postul Pastelui. Si m-am ingrasat cu 3 kg in 2 saptamani. In conditiile in care chiar sunt energica, nu imi place sa stau pe scaun la munca, alerg pe teren accidentat la domicilii , iar acasa am un copil de 3 ani dupa care alerg la propriu cu lingura de mancare in toata casa. Perioada in care sunt carnivora este si perioada in care slabesc cel mai mult. Selene nu cred ca este obeza, ci doar (un pic) peste medie. Ea spunea in alta parte ca este mica de inaltime si mai rotunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

hai mai fetelor, acum trebuie sa dam raportul ce facem in fiecare ora de cand ne sculam?

atunci cand esti "intreaga" cand sufletul ti-e plin de bucurie si iubire poti darama muntii, e perfect adevarat. mintea ti-e limpede, incat nici nu mai vezi problemele ce inerent apar in viata.
dar ce te faci atunci cand esti prizonier in propria viata? cand iti dai seama ca ceva e in neregula cu viata ta dar nu poti sa vezi ce anume pentru ca mintea ta incepe orice idee cu NU ?

este un cerc intr-adevar. din ce nu mai iesi din casa nu iti mai doresti sa iesi, ma refer la socializarea selenei nu la plimbari prin parc cu copila , incepi sa nu mai intelegi oamenii si nici ei pe tine.
pentru terapie NU sunt bani, pentru orice intentie exista NU.
si bineinteles ca intervine comoditatea, delasarea, nepasarea fata de tine insati.

selene daca analizele ti-au iesit incredibil de bune trebuie sa iti fie clar ca altundeva e "buba".
incepe cu schimbare de program, cum ti s-a sugerat incepeti pregatirea pentru gradinita cu un program de somn.
pasi mici dar siguri , fara posibilitatea NU SE POATE.

cauta pe net exercitii de pilates si puneti-va amandoua pe jos si exersati . fie-mea e innebunita , ajunge de fiecare data pe mine, dar e fun si relaxant.
si nu uita sa razi. tare , prosteste, din inima impreuna cu ea.

incepe schimbarea sinelui tau si vei fi uimita de schimbarile ce vor interveni in viata ta.

p.s. vad si eu ca majoritatea este impotriva selenei iar faptul asta nu o face decat sa se complaca in continuare in inchisoarea ei.
eu am foarte putini prieteni pentru ca sinceritatea mea i-a indepartat. pentru mine un prieten este cel care imi spune ca gresesc nu ma lauda atunci cand gresesc. dar selene nu are nici un prieten, are doar acest forum. si ca sa inceapa schimbarea are nevoie de putere, nu de dat rapoarte de activitate , are nevoie de sprijin nu de afirmatii "daca eu pot sa fac asta, tu esti o lenesa daca nu o faci".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@

eu vegetarian obez nu am mai vazut de unde ati tras concluzia ca e obeza??

Ei, am dat si io cu presupusu', ea doar spunea ca este grasa si nu asa, la modul ca se alinta (ca si io ma vad de multe ori grasa, desi am 54 de kile si sunt si vegetariana:)) Oricum nu-s trasa prin inel si da, vegetarienii pot fi grasi. Sunt unii care sunt vegetarieni prin faptul ca nu pun gura pe carne, atat, dar in rest pot manca cu drag cartofi pai, cozonaci, prajituri, paste cu tot felul de branzeturi si sosuri etc asa ca eu nu m-as mira sa existe vegetarieni obezi)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Macar gandeste-te...."voi rezolva,voi rezolva"..de o mie de ori pe ora.

exact, numai ca pune verbul la timpul prezent. viitorul inca nu exista iar conform legii rezonantei rezolvarea are loc in prezent ca sa poate exista in viitor.

Mergi la inceput

Eumada, eu vad NU VREAU, nu NU SE POATE aici.

Descriu din cazurile apropiate de mine: vad asistenta medicala care la 45 de ani face scoala sa devina asistent de farmacie, caci este satula de ture de noapte si sarbatori la munca. Vad economista, 38 de ani, functionar la stat, care are 2 copii de crescut si face scoala de asistente medicale (ei i se pare ca ar fi mai bine platita). Scoala privata, dupa-masa, cateva ore pe saptamana. Caci femeile respective muncesc si au totodata si familie acasa.

Selene, eu nu stiu ce modele ai in jur. Pe bune! Pana si ex nasa cumnatei tale este polivalenta (medic practicant/instructor de dans/preda la o scoala pt asistente medicale). Serios. Poate nu esti inconjurata de oamenii care tb. Eu sunt disperata caci numai stiu ce sa fac in plus (specializare, munca, orice care sa ne aduca un ban in plus). Nu mai scriu, caci nu-i vb de mine, insa ai nevoie clar de persoane energice in jur, cu initiativa, de actiune. Poate te molipsesti si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

oh da, cristinuk@, bineinteles ca sunt! (indiencele vegetariene is maaariiiii)

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@

eu vegetarian obez nu am mai vazut de unde ati tras concluzia ca e obeza??

si pentru tine, multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru floare!

Mergi la inceput

A_alinta, de acord cu tine. Selene are nevoie de putere. Eu imi iau puterea din familie, in special copilul. Si pt majoritatea de aici copiii/familia reprezinta punctul de echilibru. Si ma mir cum Selene nu-si gaseste in iubi/copil echilibrul. Sincer, sunt complet uimita. Daca nici pt ei nu vrei schimbarea in mai bine/ nu vrei sa misti ceva in viata ta...

Mergi la inceput

mie familia actuala imi mentine echilibrul, puterea vine din mine, din sinele meu.
pentru ei am puterea sa mut muntii dar nu ei imi dau puterea asta, ea exista in mine, sper ca m-am facut inteleasa.

de aceea eu vad in selene un desert care se risipeste din cauza familiei, familie care e ravasita din cauza desertului din ea.
e ca intr-o oglinda, nu-i asa?
am ceea ce ofer.
culeg ceea ce am semanat. samanta a fost sadita in copilarie, in adolescenta, increderea in mine mi-am format-o prin increderea care altii mi-au acordat-o.

mie copiii nu imi dau putere, imi dau bucuria si ratiunea care ma face sa imi folosesc puterea ce zace in mine.

suntem diferiti, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Blackgirl..pe mine ma bate gandul sa mai incerc o scoala de manichiuriste si una de mecanici auto......
Trebuie tot timpul sa te reinventezi......

Ideal ar fi ca cei care nu au nici un venit sa beneficieze de recalificare gratis la stat..ceva de genul,stiu ca sunt programe...eu am tot facut o scoala,un curs,o scoala,un curs...na,sa fie acolo,sotul meu la fel..

TREBUIE SA FIE O METODA DE A TE RECALIFICA,DE A FACE SI ALTCEVA ,O SPECIALIZARE MAI CAUTATA, GRATIS..

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

aham ... deci asa vegetarienii pe care i cunosc sunt tonici, slabi, sportivi si plini de viata

Mergi la inceput