Agitatie si zapaceala(2)
Raspunsuri - Pagina 14
miereamara spune:
Buretele asta curata absolut tot - chiar si markerele permanente, pix, culori de pe pereti si usi.
http://www.soap.com/p/mr-clean-original-magic-eraser-66148?site=CI&utm_source=CSE&utm_medium=CPC_S&utm_campaign=Google&utm_content=pla&ci_sku=PG-3183&ci_gpa=pla&ci_kw={keyword}
Stiu sigur ca se gaseste ceva similar si in Romania (daca nu chiar acelasi produs).
Selene, in timpul petrecut cu pozarea si adaugarea de comentarii la fiecare poza, dadeai un simplu search pe google si aflai cu ce se curata usor si repede pixul/culorile de pe pereti.
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Selene, in timpul petrecut cu pozarea si adaugarea de comentarii la fiecare poza, dadeai un simplu search pe google si aflai cu ce se curata usor si repede pixul/culorile de pe pereti. www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
sau petrecea timpul cu Daria
SOACRA MARE
Doua maini stangi
lulu77 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny (Sunt curioasa daca va comenta cineva cu tot atata ardoare faptul ca la voi in casa se umbla in fundul gol dimineata si copilul va stie toate cele.) Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
cat timp liber poti sa ai
SOACRA MARE
Doua maini stangi
lulu77 spune:
citat din mesajul lui Leditia |
cat timp liber poti sa ai
SOACRA MARE
Doua maini stangi
[/quote]
invidioaso
[/quote]
io nu pot si nu pot sa fiu asa, sa fie clar.
daca am 5 minute libere(asta inseamna sa fiu acasa) pai il petrec cu copilul, indiferent ca spal, calc, gatesc, il implic in treburile mele, tocmai ptr ca sa fiu alaturi de el cat mai mult timp, NICIODATA nu stau pe net(nici macar nu deschid PC-ul).
dar sunt eu mai defecta.
SOACRA MARE
Doua maini stangi
lulu77 spune:
citat din mesajul lui Leditia Lulu,glumeam si eu.. |
io stiu, ca doar te cunosc...si tu stii la ce ma refer...ptr ca Selene sa plange de copilul ei intr-una, si are timp enorm de "frecat menta " pe net, si nu face nimik sa isi schimbe viata.
Tu si alte mame cu copii speciali, de ce nu va mai plangeti macar pe jumatate cat se plange ea?
astept rosiile
SOACRA MARE
Doua maini stangi
cristoiu spune:
Adica acum nu esti acasa, esti la servici?
Nu te supara pe mine, dar mi se pare mult mai rau. Una e ce faci cu timpul liber, e alegerea personala cum il folosesti si alta ce faci cu timpul angajatorului care te plateste. Eu nu imi permit sa intru de la servici decit maxim 2 minute de verificat rapid un mail si atit.
Asa ca mai usor cu pietrele. Imi cer scuze daca nu esti in situatia de mai sus si am speculat aiurea in tramvai.
Laura25 spune:
lulu, treci la colt! Si sa nu se mai intample!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
eveline spune:
Timp liber are toata lumea (inclusiv eu) daca subiectul asta a ajuns sa aiba 2 capitole.....