INSEMINARE 86
Raspunsuri - Pagina 6
cristina.ela spune:
Vreau sa ma ajute cineva cu un raspuns la intrebarea mea: Se poate intampla sa se sparga foliculii obtinuti prin stimulare de 8 zile (zilele 2-9) inainte de injectii cu gonadropine? Care o fi deminesiunea max la care pot ajunge? Mi-e teama ca ar putea face "poc" inainte de IA.
MariaBcf spune:
Cristina ce dimensiuni aveau foliculii in ziua8? Pt a putea face IA trebuie sa aiba minim 17 mm.
cri_cri_cri spune:
cristina.ela daca te ajuta cu ceva: cand am facut inseminarea aveam un singur folicul care avea 19.8 mm in ziua 14. tot in ziua 14 am facut inj cu ovitrelle si in noaptea aia s-a spart.
sensibila da, sper si gandesc pozitiv. azi sunt 7 zile de la injectie si mi-am mai facut un test care arata la fel ca si cel de ieri. cea de-a doua liniuta nu este foarte inchisa la culoare dar nici nu da semne ca dispare. offf macar daca as vedea ca se negativeaza
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cri_cri_cri sensibila super ca v-ati nimerit amandoua! deci se poate! |
S-a putut si la mine! Si eu si fi-mea suntem sagetatoare! Si cu putin noroc si urmatorul o sa fie sagetator/sagetatoare.
cri_cri_cri spune:
dankuta neata!suuuper misto! sa inteleg ca sagetatorii trag la sagetatori....poate poate o sa am si eu parte de o minune!
mari_dom ai testat? n-ai testat?
miky82 spune:
Mari iti tin pumnii sa fie bebe la tine acolo si sa stea cumintel 9 luni de zile.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
dankutza spune:
Acum, am vazut ca a scrie Sensibila despre mine si fi-mea.
Cris am 5 IA la activ si de fiecare data am stat cu inima cat un purice ca au facut poc inainte de IA, dar nu a fost niciodata asa. La ultimele IA, Cezara mi-a facut eco dupa IA, la cateva minute. Dar nu a mai pus gel pe sonda. Adica, ce vreau sa spun e ca, a pus gel, apoi prezervativul si apoi l-a bagat usor in vagin. Oricum aluneca bine din cauza glerei.
Despre dimensiuni, minimum minimorum e de 17 mm.
Eu nu cred ca se sparge inainte de injectii. La primele IA faceam si eco si injectia de declansare si IA in aceeasi zi si ovulam, nu prima ci a doua zi dupa IA. adica vineri am facut IA si duminica dimineata faceam poc. Si mi-au reusit amandoua.
Teoretic la 36-40 de ore de la injectie face poc foliculul.
Cand faci IA?
Cri ce rabdare ai sa faci atatea teste!!! Eu le urasc deja! Ma enerveaza sa mai vad o singura liniuta. Vreau dublu doar.
Mari-DOm asteptam cu interes o veste buna.
cri_cri_cri spune:
Dankuta 5 IA?????cata tarie sa faci atatea! eu abia sunt la prima si imi fac atatea sperante!!!! poti sa-mi spui te rog din a cata ai reusit si cati foliculi aveai? eu am avut unul singur
cum fac sa imi apara chestia de mai jos in semnatura?
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1
Alizia spune:
Buna fetelor, eu am inceput injectiile cu menopur, iar in ziua a 9-a sunt programata pentru monitorizare ecografica, eu sunt sagetatoare si imi doresc foarte mult o fetita sagetatoare....ca si multora!!!succes fetelor...va pup.
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cri_cri_cri Dankuta 5 IA?????cata tarie sa faci atatea! eu abia sunt la prima si imi fac atatea sperante!!!! poti sa-mi spui te rog din a cata ai reusit si cati foliculi aveai? eu am avut unul singur |
decembrie 2008 - prima IA - 2 foliculi - test pozitiv - oprit din evolutie la 5 saptamani - la 8 saptamani avort menstrual
martie 2009 - a doua IA - 1 folicul - test pozitiv - decembrie 2009 nascut fetita superba
iunie 2011 - 2 foliculi - nereusita
august 2011 - 1 folicul - nerusita
Anul trecut am mai facut un tratament, dar pt ca erau multe "oua" am preferat s amergem pe contact sexual dirijat. Ciuciu.
martie 2012 - asteptam....
Fi-mea a rezultat dintr-un sigur folicul. Numai unul am avut de 19 mm.