Asparagus - idei pt supa?

Asparagus - idei pt supa? | Autor: msl1

Link direct la acest mesaj

As vrea sa fac supa de asparagus(banuiesc ca sparanghel in ro?)daca aveti idei-retete incercate?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

poti incerca o supa-crema ... eu n-am facut, dar arata bine
eu tot salivez la o reteta cu sparanghel: betele fierte putin, invelite in felii subtiri de bacon sau prosciuto, si date la cuptor cu feliute de mozzarela deasupra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu am facut reteta asta: http://www.recept.nu/1.17180/per_morberg/soppor_grytor/gronsaker_potatis_andra_rotfrukter/per_morbergs_sparrissoppa

msl daca nu intelegi tot in suedeza, am sa traduc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Multumesc pt raspunsuri!
Reteta ta suna simplu mihaela cred ca am so incerc,dar ce as putea sa pun in loc de bulion de pui(care banuiesc ca se face din cub sau e ca acel broth care se gaseste aici?) ca nu folosesc nici un fel de cuburi, broth-uri sau alte vegeturi cu chimicale in ele, le-am scos din alimentatie.Ma gindesc daca as cali zarzavat ca la supa/ciorba normala ar merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

eu cred ca poti fierbe tu supa de pui mai concentarata, cu carne si legume. daca nu vrei carne, cred ca e ok si numai legume calite, cum spui.

Supa e foarte gustoasa si usor de facut, am testat-o. Abia astept sa apara sparanghelul si la noi (in curand!) si o fac iar.

Mergi la inceput