Aspirante optimiste! (773)Felicitari IPopica!!!
Raspunsuri - Pagina 14
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui momo_do La noi tot nu a venit... deja z38... bhcg negativ miercurea trecuta :( asteptam cu interes z1, ca nu cred ca e vreo sansa de bebe luna asta. Momo, mami de Do |
nu iti pierde speranta, poate ai ovulat mai tarziu si de asta a iesit beta negativa!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui IPopica Deeeeeci, beta e acum 210.97 (fata de 79 cat era sambata). Dar bineinteles ca Bob() a avut dreptate si nu se vede nica nici in nici pe langa (se pare ca avea totusi si ecograf, da' nu l-am ginit io datile trecute). Asa ca m-a pus sa mai bag un beta spre miercuri, si sa repet si CMV-ul (are el o trilema cu bietul citomegalovirus) si ma mai duc la el luni pe 19. Dar nu parea foarte optimist. Deci inca nu am insigna de "gogoase". Mai am asteptam. M-apuc sa lecturez din urma. I.P. |
felicitari pt beta asta grasuna!!!!
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui velvet buna seara fete mica,multumesc declar si eu Z 1. |
imi pare rau pt z1, dar nu ne pirdem speranta pt luna iepurasului, da?!!!!
kmy_black spune:
daena
ca tricoul pe acre l-ai luat sa-si intre cat mai curand in drepturi!!!
kmy_black spune:
fetelor, ma scuzati ca tot raspund asha cate uneia pe rand, dar avand in vedere ca de obicei citesc in reprize imi este mai greu sa formez un raspuns tip grup!
daena spune:
citat din mesajul lui kmy_black daena ca tricoul pe acre l-ai luat sa-si intre cat mai curand in drepturi!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
Sa speram K_my ca va fi odata si ceva cu ochisori acolo! si multumim de raspunsuri.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
kmy_black spune:
fetelor, fug la !
ne maine dimineatza! somn dulce si vise pufoase!
Monique77 spune:
Fetele
Aseara eram chiauna rau de aia n,am mai
Intrat
Simptome de endo....cw sa zic...
Uneori aveam dureri atroce de burta, cum a fost la
Ultimul ciclu can d m,a durut burta. 3 zile, alteori nu ma jena nimic
Uneori faceam diaree, alteori nu....
Acum cred ca ar trebui sa imi schimb stilul de viata
Sau voi fetelor ce ziceti? Ce sa iau ca sa previn reintoarcetea endo'
Va pup
Aspenter (75 mg) 1/zi
daena spune:
Buna dimineata fetelor! Va doresc o zi frumoasa si va invit la cafelutza si ceiut cald.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
kmy_black spune:
citat din mesajul lui daena Buna dimineata fetelor! Va doresc o zi frumoasa si va invit la cafelutza si ceiut cald. Suntem cate putin din tot ce iubim. http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed |
neatza si de la mine si multumesc de caffelutza!!!