Produsele forever living

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Nikole, si eu stau foarte prost cu hidratarea. Nu am baut niciodata apa prea multa. Dar in ultima vreme cred ca un singur pahar pe zi si cafea destula cat sa scoata si apa ce-o aveam afara. La mine se vede pe pielea de pe maini si picioare, care e extrem de uscata, solzoasa. La fata nu se vede ca am ten gras. Azi mi-am pus o sticla de 1 l jumate cu apa langa mine si am baut intr-una

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Coraly, merci.

Tocoferolul e vit E?oh, inseamna ca am facut o mare comfuzie...ciudat, eu am un roll-on de la Neal's yard, in a carui compozitie intra tocopherol, si imi amintesc ca am citit pe ambalaj ca e contraindicat celor cu probleme hepatice...ma rog, poate imi joaca memoria feste, sau poate fac o comfuzie, am ramas cu impresia ca e un ingredient nociv, multumesc ptr lamurire.

Coraly, eu extrem de rar folosesc creme, la mine baza sunt uleiurile, insa am o perioada de cand uleiul nu mai penetreaza pielea, efectiv...ramane la suprafata, indiferent de natura lui, de modul de aplicare(mereu pe pielea umezita, masaj usor ), si am cam intrat la idei...plus ca am o colectie de puncte negre(le-am rezolvat la salon) iar pielea s-a cam patat, ori eu astfel de probleme nu am aut niciodayta.Ma gandesc ac e hormonal, astept rezultatele unor teste sa -mi infirme/comfirme banuielile.

creme am inca vreo doua de pe la Clinique, una de la Avene,dar le folosesc rar.

Azi am cautat uleiul de rosa mosqueta la 5 farmacii, nu l-am gasit, cel de migdale, deodata, cum spunea...efectiv nu imi mai prieste(l-m folosit ani).
Cred ca problema din interior porneste, asa ca am grija sa beau litri de apa, si sucul meu de kale, asta fiind f bun ptr sanatatea pielii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eu am zis ca au multe ingrediente novice,fata de alte produse.
Nu neg ca Aloe First e foarte bun atat pentru rani,rosu in gat,iritatie la fundulet sau probleme genitale,ca gelul de aloe vera face minuni privind constipatia,ca shake-ul,impreuna cu alte produse,te ajuta la slabire,dar raportul pret-calitate-ingrediente e mare.
In comert se pot gasi produse mult mai bune,fara parabeni si atatea ingrediente,la un pret mult mai mic fata de cele de la Forever Living.

Mai era o mamica pe aici,avea propriul site,unde explica cum se fabrica cremele in casa,daca mai gasesc link-ul il voi posta.

Mie de minune imi merge cu unt de shea,ulei de masline,chiar si cel de floarea soarelui,pentru mainile uscate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Din pacate in cazu-mi untul de shea nu face ..mai nimic, pur si simplu nu am observat nici o diferenta, nici in ce priveste hidratarea, nici in ce priveste aspectul pielii, insa da ma ajuta cand merg la piscina, intind un strat generoz pe fata/gat, si nu ma irit/patez absolut deloc de la clorul din piscina, din intamplare am descoperit, astfel ca am mereu in casa shea butter.
Si am mai facut masaj copiilor cu el topit , asta dupa expunerea la soare.Il mai folosesc ptr inghii, buze, dar asa ptr ten , nu.

uleiul de migdale a fost singurul care mi-a priit f bine, insa nu am o sursa de incredere aici, iar de pe net ma ajunge f scump sa-l cumpar.Am incercat 3 marci, si cred ca cel de la Neal´s Yard e superior calitativ vb. celorlalte doua marci.

Am simulat o comanda, insa taxele ma omoara, am decis sa nu arunc banii aiurea, am sa cumpar cand vin in tara.



Mergi la inceput