Piersicute de iulie august (22)
Raspunsuri - Pagina 18
Bumbitza spune:
Ned, blugi mici si ok au la Kiabi, cu 80 ron. Eu de acolo am luat si mai am de la sarcina trecuta de la c&a da-s mai lejeri.
Dresuri am luat de pe fiore.ro, au si de 20 si de 40 den. Eu am luat 40den cu 20 ron buc.
Mai scriu pe masura ce mai citesc una-alta.
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 13+ cu piersicut/a dulce foc
Fleurdelise spune:
Multumesc pentru urari Biribu ...mai ales pentru apelativul tanara...nu sunt dar ma simt asa. Mai ales de cand cu sarcina, traiesc o a doua tinerete, iar din poze si din spusele cunoscutilor, si arat mai fresh ca inainte. Copiii ne intineresc, nu-i asa? voi deja mamici o stiti cel mai bine.
Bumbitza, bine ai revenit, sanatate motzatei sa poata merge la cresa.
Fetelor cum suportati dresurile nu stiu, nu va strang la burta, cu chilotul ala inalt? Eu nici inainte nu le agream, ma rog nu sunt fan fusta decat cel mult vara, cand nu e nevoie de dresuri.
Muraturico, ai fost la shopping? Ce ai facut de papa? Eu am fiert aseara o oala de fasole si vreau sa fac azi din ea iahnie (batuta, cu un pic de ceapa prajita deasupra) si, daca mai am energie, niste snitele, daca nu, o mancam asa ca tot e post .
Unde sunt vremurile de glorie cand postam meniuri pe aici? In ultimul timp (incluzand Cuba) am mancat ca sparta si s-a vazut la cantar... Daca reluati obiceiul, ma alatur si eu...sa vina Michelle din concediu, cu meniurile ei super extra cool.
Va pup, seara frumoasa!
24 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
adarev spune:
Doamne ce vorbarete sunteti. Pusi, da iubita am vazut ca pentru transplantul autolog nu au nicio relevanta, insa am inteles ca sunt bune pentru frati, Doamne fereste sa avem nevoie de asa ceva.Fleur, sa ne traiesti si sa fii sanatoasa si tu si bebelul. Felicitari Delia, ptr. fete, Ned ptr baietel iar Bumbita ce vrea ea. Eu sunt singura doar cu baiatul, sotul este plecat la un chef cu niste norvegieni reprezentanti ai unor comunitati de antidrog, asa ca ...scriu pe aici. Eu mi-am facut niste friptura de vita la gratar cu salata in seara asta.Mai am ciorba de porc acra,si tocana de rosii cu mamaliga.Laura o sa ma uit si eu acum pe site.
Ada
Bumbitza spune:
Fleur la multi ani! Sa fiti sanatosi amandoi si sa ai o sarcina usoara in continuare!
Eu nu suport dresurile defel, dar aveam nevoie sa port cu tot frigul si iarna asta grea si de la fiore imi par f comode, vin ok peste burta si banda de sus nu e stransa deloc.
M-am invrednicit sa pun si eu poze cu noi. La odiseea trecuta scriam comentariile pe paginile cu poze si mentionam in paranteza nick-ul ca sa nu se faca confuzii, dat fiind ca intram toate pe contul comun. E mai simplu decat daca scriem pe forum, sau cel putin mie asa mi s-a parut.
Bumbitza spune:
Ada, merci! Ai fost tare cu "ce vrea ea"
adarev spune:
IIuli ma intrebai de ciorapi. Eu stau pe sincai si la farmacia de langa piata norilor, este si coaforul Vogue acolo, am vazut dresuri de gravide si costa 20 lei.
Ada
Bumbitza spune:
Hai ca tot sunt in forma azi, nu mai stiu daca v-am spus de site-ul asta: www.driedfruits.ro pentru produse bio la preturi bune (uleiuri gatit+cosmetica, seminte de orice fel, fructe confiate etc). Eu mi-am comandat ulei de migdale, argan si macadamia pentru pielea uscata si vergeturi si unt de shea si-s f multumita. Daca v-am mai spus, imi cer scuze, am neuronul gravid de asemenea :)
Iulia_bb spune:
Acum vad ca trebuie sa facem cerere sa fim pe listuta cu piersicuti si piersicute! DPN e 07.08.2012 si suntem fetita!
De unde ati luat dresuri cu burtica? vreau si eu! M-am cam saturat de blugii cu burtica, desi sunt f.comozi. I-am luat de la C&A si au costat doar 40 de lei!
Edit > am vazut site-ul cu dresuri, scuze.
Eu nu voi recolta celule stem, m-a convins reportajul de pe Pro Tv :)
Biribu spune:
Fleur ba esti tinara, important e cum te simti, normal
eu mi-am luat o multime de rochii vaporoase pt perioda urmatoare, de-abia astept sa le port. da si mie mi-ar place fara dres, ma maninca pielea si-mi vine sa ma tot scarpin, nu da prea bine sa ma vaza careva asa....
meniu: si eu tot fasole. apoi supa de rosii, salata de cruditati, ceva paste pt copii. cam asta, nimic special.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
Fleurdelise spune:
Hai ca ma incumet sa scriu ce am mancat/voi manca azi. Poate ma ajuta sa ma mai abtin...
Mic dejun: un bol mic branza de vaci cu smantana
2 felii paine prajita
1 espresso lung cu lapte si indulcitor
Pranz: 100-150 g carne (gratar porc + un carnacior un pic picant)
50 g piure de cartofi
cateva ridichi
cca 30g branza topita gouda
1 felie tiramisu....
Gustare: 1 cafea filtru cu lapte
1 strugure mare, negru
Gustare mai tarziu: 1 portocala
Seara (preconizat): 1 portie iahnie de fasole
facultativ 50-75 g carne (gratar sau snitel,porc)
salata (verde, spanac, ceapa verde)
Gustare: un pic de iaurt natur cu fructe (de padure, decongelate)
Obiectiv: sa ignor restul de tiramisu din frigider (sper ca l-a halit tot barbata-miu)
sa revin la mese mai usoare si mai dese
24 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)