Club Chic (48)
Raspunsuri - Pagina 3
danamiha spune:
Manumanu, mergeti la concertul din 4 mai sau din 5? Noi mergem la cel din 5 mai, dar mergem mai repede cu cateva zile sa mai revedem locuri dragi.
manumanu spune:
La cel din 5 mergem si noi, dar nu stiu daca vom veni din 4 sau in 5 dimineata... mai lucram la asta
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Manumanu, mergeti la concertul din 4 mai sau din 5? Noi mergem la cel din 5 mai, dar mergem mai repede cu cateva zile sa mai revedem locuri dragi. |
geniest spune:
Am senzatia ca am pierdut pe cineva drag de cand nu mai intrati prin Club....zau asa ...
Ce este cu voi ?? Sunteti bine ??? Unde ati disparut ???
Sali, Dana, Rose, Manu, Cami dati un semn de viata !!!
rose_selavie spune:
Traim inca draga Geniest!!! OLE! suntem puse la punct cu noutatile parfumate (inclusiv noile aparitii Alien :)), doar ne-am mutat sediul pe FB, eu eram deja pierduta in atatea conturi si am redus putin din abonari. Tu ce mai faci? Da-mi un PM cu user-ul tau de FB daca ai, sa te adaug in clubul parfumatelor. Te pup!!!
danamiha spune:
geniest, eu sunt aici, nu am cont pe FB, doar sotul are...
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Am senzatia ca am pierdut pe cineva drag de cand nu mai intrati prin Club....zau asa ... Ce este cu voi ?? Sunteti bine ??? Unde ati disparut ??? Sali, Dana, Rose, Manu, Cami dati un semn de viata !!! |
rall spune:
Si eu sunt pe aici
Am ramas relativ fidela lui White Patchouli si Midnight Poison, mi se potrivesc manusa
rose_selavie, nici eu nu folosesc FB, dar o sa iti dau PM, ca am cateva conturi ratacite
geniest spune:
Helooooo...ce ma bucur ca ati dat semn de viata...
Sper sa nu se supere Rose dar aici era mult mai fain, mai multa agitatie, exuberanta...pe FB e cam monoton...
Dana ce mai faci ?? De unde iti mai procuri TF - Tobacco Vanille?? De cand mi-ai trimis mostra aceea am ramas cu gandul la el...este singurul cu care l-as traduce pe TM...
Rall ce ai mai incercat nou ???