Hai izish! (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Postarea era pt Mady in legatura cu vaccinul.
Alina tu mulgi manual sau cu pompa.Eu cand am pus pompa la un moment dat nu a mai iesit NIMIC desi sanulera plin...imi vidase canalele cand am incercat cu mana a iesit laptic din nou ...vezi poate asa patesti si tu.Sau tu spui ca la urmatoarea masa nu mai ai ata lapte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Anca mi-ai deschis apetitul cu Saruca...

Am filmat si eu plodu'

http://www.facebook.com/photo.php?v=388708204490233

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Alina - off imi pare rau sa aud ca bebe Filip nu papa asa cum ar trebui... Si eu ma confrunt de 2-3 zile cu tipatul Antoniei in timp ce papa san. Ce am observat eu: cand stau in sezut si o alaptez, debitul este marit, se inaca sau pur si simplu nu ii place si plange. Daca o alaptez la orizontala nu mai am acaesta problema...
De altfel, cand este foarte foarte obosita indiferent in ce pozitie o culc plange cu sanul in gura...

Poate ar fi bine sa experimentati si voi cat mai multe pozitii de alaptat....
Te pup si va doresc zile linistite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

fetelor imi cer scuze ca nu am mai intrat,dar bebe imi ocupa tot timpul...nu prea mai am timp deloc pentru mine...mananc cu portia si merg la wc tot cu portia
am o nelamurire care ma termina de cateva zile...in spital copilul meu manca intre 100 si 140 ml...vreo 60 de la mine si restul sticluta...de cand suntem acasa si-a schimbat cantitatea...papa de la mine si nu prea mai vrea sticluta,si de la mine papa maxim 80 de ml...intradevar papa putin mai des,cam la 3 ore si in rest doarme...sa inteleg ca e mai bun laptele meu si nu mai are nevoie de atata supliment?efectiv isi face greata cand ii dau sticluta...sau nu ii place laptele praf?nu stiu ce sa mai cred...dar ma gandesc ,ca,daca ar fi flamand nu ar dormi...sau?
va rog sa imi spuneti si parerile voastre...
va multumesc...multa sanatate bebeilor si voua la fel fetelor...va pup cu drag...

mamica de bebeloi Eduard...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Alina, eu stiam ca fontanela se adanceste si atunci cand le este sete..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Sa-ti traiasca fetita scumpa Marysa, dar ce microfon fistichiu aveti. Nu te miri cum a trecut timpul? Eu ma uit la ea cateodata parca mi-a luat-o un extraterestru si mi-a adus-o mare inapoi .

Mihacor de ce te deranjeaza ca papa numai san? Eu stiu ca oricum era un bebelus grasunel si daca suge bine isi regleaza productia de lapte asa ca poti renunta linistita la completare.
Eu am renuntat la lp in momentul cand a venit laptele pentru ca mi-l scuipa dupa ce il tunam pe gat cu sticluta.
Cum mai sunteti in rest?

O zi frumoasa! Spor la iesit afara ca de acum e primavara in sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina,...habar nu am ce sa-ti spun. Si daca tot esti atat de ingrijorata, banuiesc ca doar un medic te poate linisti. Deci... Pup fetele si baiatul!
Astept in continuare sfaturi de la voi legate de constipatie. Nici ieri nu a facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Fetele, noi suntem din nou acasa, din pacate. Doctorul ne-a consultat, bebe e bine, dar colul e lung si inchis, si a zis k bebe mai are de gand sa stea. Ne-a sfatuit sa mai asteptam pana sambata, deoarece e mai bine pt bebe. Ne-am conformat, desi eu sunt tare dezamagita. O dusesem pe cea mica la bunici, sotul isi luase o sapt concediu, dar asta e. Nu avem ce face. Mai avem de asteptat cateva zile care mi se par o vesnicie. Aseara nu am putut dormi, am avut contractii dar spre dimineata au incetat. Ce inseamna asta? k nu mai inteleg nimic.
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Alina, eu stiam ca fontanela se adanceste si atunci cand le este sete..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Pai da, fiindca nu papase titi..

Izish, lasa sa se mai coaca puiul in burtica. De sta nici nu am scos , pt ca simteam ca nu vei naste ..

Ileana mergem maine dimineata la dr.. Dar la cate am tot citit zilele astea, imi este atat de previzibil tot ce imi va spune.. Dar o sa vedem..
Pt reglarea tranzitului si colici, noua ne-a dat http://www.medicalmanager.ro/articol.php?id=7645. ii dau zilnic- 5 picaturi cu lingurita. La el au avut efect din a 2-a zi.

Lali Eu am scos tot timpul lapte cu pompa, nu au fost probleme, dar am impresia ca pana la masa urmatoare nu se mai produce asa mult lapte..Raman sanii foarte moi.

Mihacor Nu stiu ce sa iti zic..cred ca atata timp cat iti ia in greutate, lasa-l doar pe lapticul tau. Nu prea sunt in masura sa dau sfaturi, ca nici eu nu ma descurc cu al meu

Noi ne pregatim de iesit la plimbarica. Va pup!

Denisa, e scumpa foc printesa!!! Mi-as dori sa se cunoasca cu Sara

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

denisa ce simpatica e fetita ta :)

ileana eu il ajut cu termometru. am renuntat la a-i mai pune supozitor si face o data la 2 zile.

Mergi la inceput