intarziere menstruatie

intarziere menstruatie | Autor: laura_badea

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Am ceva timp de cand nu am mai intrat ca si utilizator de forum, dar iata ca problemele te fac sa cauti raspunsuri orinde. Ne-am hotarat sa mai avem un copil si se pare case lasa tare asteptat. La fel ca si primul de atfel. Numa ca la momentul asta ma aflu intr-o situatie pe care nu o inteleg. Am 5 zile de intarziere, un ciclu care in mod normal e ceas fix la 28 de zile. Din pacate, nu m-am bucurat foarte mult de aceasta intarziere, ptr ca desi inca nu mi-a venit, am facut 2 teste cu rezultat "indecis" si un free beta hcg cu valoare sub 2ng/mL. Atunci nu inteleg aceasta intarziere si sincer ma dispera ca "ma tine pe loc", ca sa zic asAa. Voi ati patit asa ceva? Tin sa mentionez ca am uter retrovers, un alt motiv de "chin" sin incercari. Pupici!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna , daca ti-a iesit beta sub 2 , nu prea ai cum sa fi zic eu
asa am patit si eu acum 2 luni si dupa o intarziere de 7 zile , am luat de la dr reteta pt arefam ( cred ) si mi-a venit la 30 minute de la administratie
uter retrovers am si eu , ca si sfat iti pot spune ca dupa ....te intorci pe burta nu stai pe spate si ramai in pat cel putin 30 minute
intarzierea poate fi d la frig, de la stres de la orice , dar nu ar trebui sa neglijezi o vizita la dr pt a afla exact cauza
teste indecise? adica cum ?

-----------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_badea spune:

Cu medicul tin legatura, sfatul lui fiind sa astept 10 zile de la intarziere dupa care vedem. Prin urmare astept. In ceea ce priveste teste "indecise", adica a doua liniuta usor vizibila, la ambele teste. Ma dispera asteptarea asta, dar nu am incotro. Asta e, totul in viata are un sens desi pe moment nu=l intelegem. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

eu am avut intarziere de 5 zile in luna de dinainte de ramane gravida a doua oara. Sa fie si la tine cu noroc.

Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor

Mergi la inceput