cum sa ne simtim frumoase inainte si dupa nastere

cum sa ne simtim frumoase inainte si dupa nastere | Autor: kikoasa

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,am vrut sa aduc un nou subiect poate discutat si mult gandit de toate dintre noi de multa vreme (cel putin de mine care ce-i drept ma simt foarte frustrata de felul in care arat acum si ma gandesc pe viitor cum voi fi). Sunt insarcinata in 36 de saptamani si am luat ceva kilograme pe timpul sarcinii. Am pornit de la 58 de kilograme si am ajuns la minunatele 82 kilograme. Cred ca nu sunt singura care trece prin asta si nu ma gandesc decat la minunata mea fetita ce urmeaza sa vina pe lume dar pe de alta parte ma gandesc daca voi mai fi vreodata la fel de atragatoare pentru sotul meu. Si aici nu ma refer numai la kilograme ci la tot ceea ce tine de ingrijirea unei femei. Astept cu drag raspunsurile voastre.
A durat destul de mult pana sa-mi fac cont pe acest forum dar cred ca ma puteti ajuta mai mult decat sfaturile apropriatilor mei pentru ca aveti mai multa experienta!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Nu pot sa-ti spun decat ca frumusetea vine din interior (consider ca acesta este secretul), in general mamicile tinere au o frumusete aparte,stralucesc, chiar daca au ceva kg in plus.Treptat , cu vointa si rabdare vei pierde toate kilogramele pe care le-ai acumulat daca vei face sport ,vei avea grija de ceea ce mananci si ce bei.
Sa ai o fetita sanatoasa!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Parerea mea e ca frumusetea in timpul sarcinii vine din interior :) iar frumusetea de imediat dupa nastere nu exista si cel mai bine e sa ne obisnuim dinainte cu ideea. Dupa nastere burta e inca mare, moale si atarna, silueta ia-o de unde nu-i si nici nu avem prea mult timp de ingrijit, aranjat si cochetarie. Hainele noastre frumoase de dinainte de sarcina nu ne mai vin, etc, etc. Cel mai bine e sa ne obisnuim cu ideea asta dinainte si sa nu intram in depresie cand ne uitam in oglinda.

Dar, vestea buna e ca in timp, lucrurile astea se rezolva si ne putem reveni la vechea forma. Ce e important e sa nu avem asteptari fanteziste ca asta se va intampla cat ai bate din palme.

Ce se poate face din timpul sarcinii - avut grija sa nu mancam pentru 2, sa nu ne alintam mancand samd. Un nr rezonabil de kg luate in timpul sarcinii (10-12, maxim 15) ajuta la un fizic si un psihic mai bun dupa nastere.

Lavi 31+ cu bb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cea mai frumoasa,speciala si mai sexi m-am simtit in timpul sarcinii si dupa fiecare nastere m-am simtit si mai implinita ca si femeie si cu un sex appeal de neegalat.
nu uita sa te aranjezi, machiezi poarta haine care le purtai si inainte dar adaptate acestei perioade.....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikoasa spune:

Va multumesc mult fetelor pentru raspunsuri, o sa incerc din rasputeri sa nu intru in depresie cu toate ca sincer nu cred ca o sa am timp...sunt in orice caz o gramada de schimbari care se produc la nivelul organismului cu care inca nu ma pot adapta. o sa vad cum o sa fie dupa nastere.
Am incercat mult sa ma simt mai bine prin faptul ca am fost mai mult ca de obicei la salon de infrumusetare sa-mi fac parul sau unghiile sau un tratament facial care sa ma faca sa ma simt mai bine. Si este adevarat ca te poti simtii mai bine ce-i drept. Problema mea este ca in prezent am ajuns in saptamana 37 moment in care am probleme cu ametelile si durerile de sold si de spate si este din ce in ce mai greu sa ma deplasez oriunde...

Mergi la inceput