Fluturasi si floricele!Felicitari, Mami_vreau!(35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

si acum, am o SUPER VESTE!

S-a nascut primul fluturas din Odiseea Minunilor!!!
Mami_vreau(Laura), draga noastra burtica ce avea colul scurtat si era internata in spital, a nascut astazi, 8 Martie, un baietel de 1750g scor Apgar 7. Sa le ajute Dumnezeu amandurora si sa le dea multa multa sanatate!

Momentan, nu stiu detalii, dar am sa incerc sa aflu si va tin la curent cu evolutia lor.
Nu-mi vine sa credd, sunt ffff emotionata.

Elly 31+ cu Babyboom

AMR 8+ saptamani!

Vai ce cadou am primit toate tocmai astazi, am ramas masca si zambesc tamp..FELICITARI MAMI sa fie intr-un ceas bun si multa sanatate.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 26s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

De aia am zis eu sa facem un document cu nr de telefon cine vrea bineinteles..

Elly multumim de vesti..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Doamne ajuta, bine ca sunt in regula!

Enona, asta cu pediatrul este un subiect delicat, eu am schimbat cativa. Pana la 7 luni am avut un pediatru excelent, dar a intrat in ingrijire copil, facuse al trelea copil Chiar acum am intrebat de ea, era la CMU, trebuia sa se intoarca in ianuarie dar inca nu a facut-o. Sper ca pana se naste Victor sa revina. Am cautat apoi un altul sa o inlocuiesc, dar nu mi-a placut niciunul in mod special. Am gasit una la Medlife, dar am fost doar de 2 ori la ea, mi-a placut tare mult ca atunci cand a fost Amana bolnava i-a facut analizele de sange sa vada daca este sau nu de antibiotic. Asta e lucru mare. Ce vad eu in jur, prescriu antibiotice de la telefon, fara macar sa vada copilul (unii, nu generalizez).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Hello, mamici!!!!

LA MULTI ANI FERICITI!! Sa aveti o zi minuntata, sa fiti alintate si rasfatate la maxim!!

Nu-mi vine sa cred ca au inceput sa vina bebeii in odiseea noastra! Felicitari, mami_vreau! Sa fiti sanatosi, sa creasca fluturasul mare, sa fie papacios si sa ajungeti cu bine acasa, intremati! Elly, mai da-ne amanunte cand poti, sper sa fie bine amandoi!

Cu diversificarea....si eu am incercat autodiversificarea lui David...se juca de nu mai putea cu mancarea, si la cate tentative a avut sa duca mancarea in gurita se ineca de ma faceam verde -albastra...Asa ca la noi a fost clasic...cu mancare pasata la inceput, apoi ceva bucatele...apoi numai bucatele, a mers totul normal si firesc.

Legat de pediatra, eu sunt f f f multumita de pediatra lui David de aici din Bucuresti (alea din Piatra sunt toate de genul care sar pe antibiotic la primul rosu in gat). In schimb pediatra de aici, care e super draguta si tanara a mers intotdeauna pe medicamente alternative, incercand sa evite antibioticul. Plus ca e si homeopata si multe probleme de-ale lui David le-am rezolvat prin homeopate.

Uooff, tre sa ma cantaresc si eu...n-am apucat pana acum, dar incep sa ma simt ca o elefantica, si mananc atata dulceeeeeee, de nu-mi vine sa cred....

Ma pregatesc sa plec spre casa, sunt rupta de oboseala, abia astept sa intru in prenatal, ca nu mai duc mult in ritmul asta....

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 25+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana85

Cori, am ras de tine cu lacrimi . Stiu ca in momentul acela erai disperata, dar modul in care ne-ai povestit e cel putin hilar. Te felicit ca ai avut atatea idei de a diversifica nu doar mancarea ci si modul de a o face s-o accepte. Trebuie sa mi le notez undeva in caz ca va fi nevoie. Dar, vazand-o pe Ilincuta care arata ca mascota de la Michelin , colacei peste colacei numai buni de pupacit, nici prin gand nu-mi trecea ca ati avut probleme cu mancatul.

[Diana 31+ cu Mirciulica

Diana, Michelin chiar era una din poreclele Ilincai pana pe la vreo 10 luni.

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)

Mergi la inceput

Enona eu am purtat-o pe Eva..in sling, mai-tai, port-bebe dar si carut..cel putin la inceput a sta tin carut, mi-a fost teama sa o pun de la inceput in sling..nu i-am gasit pozitia buna, statea cocosata, picioarele stramb, era vara si am fi transpirat amandoua lipite, plus ca ma dureau sanii cand se umpleau asa ca la inceput a stat in carut, cu spatele drept..eu plimbam carutul, intalneam si alte fete, mai schimbam o vorba asta nu insemna ca o secunda uitam de cine era in carut..eram atenta la borduri, locuri cu umbra, aerisit etc..toate mamicile erau..oricum ce vb cu celelate mamici se refera tot la ce ai in carut ..ma simteam mandra impingand la carucior, nu lasam pe nimeni (mama sau soacra desi ar fi vrut).In casa o luam in brate de fiecare data, nu am gandit vreodata ca se invata asa ( si daca se invata ce???), nu am lasat-o sa planga in patut, eram non-stop lanaga ea cand deschidea gurita.
Cand sa marit si isi tinea capul, gatul, picioarele am inceput sa o port..cu alta mandrie..se uita lumea la mine eu si mai si ma mandream..acum am vazut ca s-au inmultit mamicile purtatoare.

Ideea e ca iti trebuie carut orice ar fi, copilul nu poate sta lipit de tine non stop afara, va fi cald, vara, transpiri, cand se mareste sta si el in fundulet mai roade un biscuit ceva..si cand cere in brate il iei si gata.

Oricum depinde mult si de copil, prietena mea de plimbare avea fetita ce nu vroia neam in carut, se incorda, tipa, agita..si ea ajungea sa impinga la carut si bebe in brate..chin..atunci slingul ar fi fost minunat..depinde de fiecare in parte...ea nu a ales varianta de purtat..eu pe ambele.

De data asta voi face la fel, port sau imping la carut depinde de situatie, de unde ma duc, de caldura, de multe.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 27s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Gata! Am modificat si pe prima pagina!

Sper sa va placa!

Elly 31+ cu Babyboom

AMR 8+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Andra din pacate cam asa e cu pediatrii..ma enerveaza la culme chestia asta cand dau tratamente dupa ureche..nu e o chestie genrala dar se intampla tot mai des..chiar a fost un caz zilele trecute cu un copil de un an si 8 luni, a mers cu el la spital cica cu rosu in gat si dupa 24 de ore parca a murit din cauza diagnosticului gresit..avea meningoencefalita ceva de genu, sper ca nu spun prostii..

Iulia ma bucur ca esti multumita de pediatrul tau si ca merge si pe tratamente homeopate..cat despre kg si mie imi e frica sa ma mai cantaresc

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+

Mergi la inceput

Eu pediatra o am pe fosta mea pediatra, o doamna f buna, mi-a venit acasa cand era mica Eva si acum mergem la cabinet daca e cazul. Cand simt ca am nevoie de un supracontrol am mers la dna dr. Marcu Cristescu Mihaela de la Medlife (care am inteles ca e si cea care a infiintat Medlife-ul) recunoscuta la pediatra..e insa atat de aglomerata, si solicitata inca mereu ma enervez cat astept acolo..te tine 5 minute in cabinet insa suficiente inca sa aflu ce ma intereseaza..la detalii si intrebari stau cu a mea..
Bebita tot la pediatra Evei va fi inscrisa. Noi la alt medic de familie care nu e si pediatru, fetele vor fi in alta parte.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 27s+ Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

La multi ani! si o primavara frumoasa cu ocazia zilei de 8 Martie!
sarbatoritelor zilei: Gabiko si micuta Asteropi
Mami_vreau felicitari, recuperare usoare si bebe sanatos! Ne-ai facut o surpriza tare placuta! Mi s-a facut pielea de gaina!
Aever eu vreau sa-l comand de pe amazon.de, a mai comandat sotul alte lucruri si au ajuns (noi suntem in Polonia), cred ca livreaza si in Romania.
Tigruta doc-ul cu numere de telefon e incarcat pe google, dar are doar 4-5 numere.
Raportez si eu rezultatele zilei:
IgM antiToxo 0,233 OK
Glicemie a jeun 86 OK
Glicemie provocata 2h 144 peste limita maxima admisa de 140 totusi eu zic ca merge in sarcina, vedem ce o sa zica si doctora.
Sumar de urina ok, dar se pare ca partea care ma interesa, analiza microscopica pentru bacterii lipseste dintre rezultate, probabil ca voi repeta analiza.
burticile, in seara ma cinstesc cu un vinut, prima oara in sarcina pentru bebelusul lui Mami_vreau.

Elena 26+ poate cu

Mergi la inceput