Fluturasi si floricele!Felicitari, Mami_vreau!(35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Burtici,

intai vreau sa va spun: La multi ani! Sa fiti fericite si iubite mereu!

si acum, am o SUPER VESTE!

S-a nascut primul fluturas din Odiseea Minunilor!!!
Mami_vreau(Laura), draga noastra burtica ce avea colul scurtat si era internata in spital, a nascut astazi, 8 Martie, un baietel de 1750g scor Apgar 7. Sa le ajute Dumnezeu amandurora si sa le dea multa multa sanatate!

Momentan, nu stiu detalii, dar am sa incerc sa aflu si va tin la curent cu evolutia lor.
Nu-mi vine sa credd, sunt ffff emotionata.

Elly 31+ cu Babyboom

AMR 8+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Wooooooooooow, am ramas afis, mi s-a facut pielea de gaina! Sa ne traiasca sanatos primul fluturas si prima mamica, Doamne ajuta!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita

Wooooooooooow, am ramas afis, mi s-a facut pielea de gaina! Sa ne traiasca sanatos primul fluturas si prima mamica, Doamne ajuta!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)

Si eu sunt cam masca.
Astept noutati, sa vedem cum sunt. Inca n-am modificat prima pagina ca parca inca nu-mi vine sa cred.

Elly 31+ cu Babyboom

AMR 8+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

La multi ani mamici! Sa aveti un 8 Martie asa cum ati visat!
La multi ani Gabiko76! O zi frumoasa si plina de cadouri!

Felicitari Mami_vreau!!! Sanatate multa amandorura si recuperare rapida!
Niste zbuciumate si cinstim un pentru primul bebelus din odiseea noastra!!!

Ellyshor putem sa marcam pe prima pagina... poate si la titlu, sa ne laudam si noi cu primul fluturas?

Doamne ce emotii m-au cuprins cand am citit! Sper sa primim numai vesti bune despre ei si poate si poze cat mai curand!

Astazi nu plec nicaieri ca nu am fost inspirati sa facem o rezervare din timp undeva, dar poate trag o fug pana in Cora sa ma bucur de un cadoas pentru pitic!

Va si sa va distrati de ziua voastra!

Deea 26+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Doamne! Nu-mi vine sa cred!

Sa le dea Dumnezeu sanatate.

Alina cu bebelusa 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Uau, felicitari Mami_vreau, multa sanatate pentru mami si pentru bebe mititel, sa creasca mare si voinic. Multumim Ellyshor pentru vesti.

Mergi la inceput

Deea zic sa mai asteptam un pic, pana aflu mai multe vesti. Astept o confirmare de la cineva si apoi o sa modific si pagina.

Elly 31+ cu Babyboom

AMR 8+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Burtici,

intai vreau sa va spun: La multi ani! Sa fiti fericite si iubite mereu!

si acum, am o SUPER VESTE!

S-a nascut primul fluturas din Odiseea Minunilor!!!
Mami_vreau(Laura), draga noastra burtica ce avea colul scurtat si era internata in spital, a nascut astazi, 8 Martie, un baietel de 1750g scor Apgar 7. Sa le ajute Dumnezeu amandurora si sa le dea multa multa sanatate!

Momentan, nu stiu detalii, dar am sa incerc sa aflu si va tin la curent cu evolutia lor.
Nu-mi vine sa credd, sunt ffff emotionata.

Elly 31+ cu Babyboom

AMR 8+ saptamani!

Doamne ajuta, sa fie sanatosi amandoi! Abia astept vesti, Elisorule!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Eu m-am emotionat toata. Ma pregatesc sa merg la eco sa-mi vad galusca si mi-am stricat machiajul. Nu ma pot abtine. Mami_vreau avea DPN 10 mai. Mi se pare atat de indepartat momentul nasterii si acum nu-mi vine sa cred. Sa le dea Dumnezeu sanatate!

Alina cu bebelusa 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Gata, asteptam confirmarea

Eu azi dim am fost la recoltat sange pentru anticorpi. Maine iau rezultatul. Sper sa fie bun ca si asa am visat numai urat azi-noapte. M-am trezit de 500 de ori si la 5 am renuntat la somn.
Ma macina rau steptococul asta cu rosul lui de membrane. Sper sa nu fie si la mine cazul si bebe sa stea la dospit cat mai mult!

Deea 26+ cu dolofanel

Mergi la inceput