Asp.optim.(771) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!
Raspunsuri - Pagina 9
DenyAnd spune:
Multumesc fetele pt ca imi sunteti alaturi sa ma incurajati si sa ma linistiti.
Deja fac cum ziceti voi, nu ma mai las afectata de acest vis, pt ca e rodul dorintei/fricii noastre launtrice, subconstientului.
Talmacirea data de voi, mai ales de Ana si de Camcris, toate sunt adevarate, plus ca aseara m-am culcat suparata pe sot- asta sigur a cauzat cosmarul.
Sunt mai bine acuma, m-am luat la treaba cu una ba cu alta si am uitat, plus ca si sotul m-a linistit sa nu-i acord atentie acestui vis pt ca nu se va intampla ce am visat. Imi descarcasem offul pe el si dupa m-a sarutat dulce-dulce si cu asta m-a vindecat de tot socul din cauza cosmarului, mi-a insuflat siguranta.
Revin mai tarziu ca mai am ceva treaba, pe terminate cu
... ca am inceput cu facut mancare, apoi iar ...
Va doresc o seara frumoasa.
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
momo_do spune:
Fetelor, va rog, unde se face BetaHCG cu raspuns rapid - in cateva ore, sa stiu pt viitor daca luna asta nu e sa fie...
miha_23 spune:
buna fete,
Deny trebuie sa nu crezi in vise, eu daca visez urat si ma trezesc ma bucur ca este doar vis. Asa ca hai sa vedem doar partea plina a paharului din fiecare lucru sa mentinem starea de bine si optimism.
va pe toate
daena spune:
Raluca, si eu am luat 6 luni duphaston, acum de 2 luni nu mai iau.Am inceput acum o cura cu laptisor de matca si ulei de catina, sa vad ce rezultate am.Extract din mladite de zmeur am luat si eu acum vreo 4 ani, recomandate de dr homeopat, si atunci a fost eficient tratamentul.Luam zmeur, coacaz negru si niste bilute din alea homeopate R 22.A fost ok, singurul motiv pt care nu am continuat cu el era ca ma ingrasam.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
lorena_86 spune:
deci v-am zis eu ca nu e nimic nici luna asta
a apraut spotingul fara intarziere
sunt
Mihaelafalt spune:
Of tu Lore bine ca nu ti-ai facut prea multe sperante cu testul ala usor pozitiv, eu zic sa le arunci sa nu le mai faci.
Eu sunt gata, sprituita, chelita si tot tacamul, bagajelul facut si emotiile cu mine, va pup pe toate si rugati-va pentru mine sa vin cu vesti bune inapoi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Yna85 spune:
E al treilea mesaj pe care il scriu, daca nu il trimit nici pe asta...ma supar rau de tot!
Velvet, in legatura cu sanii, ai mei sunt mai sensibili si un pic mai umflati, dar dupa cum ti-au spus si fetele, la fiecare e altfel, nu e ceva obligatoriu!
Deny, imi pare rau pentru cosmar, sigur de vina e subconstientul si cearta cu sotul de ieri seara, incarca sa nu te mai gandesti la "altele", gandeste-te la voi doi si cat va iubiti.
Lore, ti-ai mai facut test?
Eu am fost cam ingrijorata azi cu HCG-ul, mi se pare cam mic, sper sa fie macar dublu maine!
Va pup pe toate!
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
velvet spune:
yna,multumesc de raspunsnu cred ca e ceva la mine,dar voi face test ca sa nu mai am sperante desarte...