Asp.optim.(771) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Ma bucur ca va ganditi la mine dar maine dimineata plec la internat si vineri e interventia.
Azi am fost la doctorul de familie dupa trimitere si ultimele retusuri prin casa, curatenie, mancare sotului iar de acum ma apuc sa imi fac bagajul, baie sa imi chelesc fofoloanca, sa imi sterg unghiile de oja de cica nu ma primesc astia in operatie si eu daca nu am unghiile date imediat se rup, acuma sigur le mai ajut si eu ca atunci cand sunt stresata le rup si le rod.
Deny nu te mai gandi la vis, nu are rost sa iti bati capul si cu mangaiatul pe burta nici eu nu am stiut pana nu am ajuns in urgenta si m-a luat o asistenta de acolo la impins vagoane ca imi provoc contractii.
Lore si Daena sper sa fie si la voi luna asta, cel putin la tine Daena imi cam miroase a bebelus.
Fetelor va doresc de pe acum un 8 Martie fericit, alaturi de cei dragi, sa va impliniti visele si la anul pe vremea asta sa aveti copii ca sa va bucurati mai mult de sarbatoare.
Sper sa mai intru pana diseara dar sa vad cum pot si cu sotul.
Apropo sotul dimineata poate sa bea o cafea daca face maine spermograma? Ca noi plecam pe la 5,30-6 de acasa si el e cam dependent de o cafea pe zi.
Multi si vreun sa va gasesc in numar mare cu teste pozitive cand vin inapoi.
si
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daena Buna fetelor! Crampele m-au lasat aseara dupa ce m-am pus in pat.Cam asa se intampla la mine, daca reusesc sa adorm trece totul.Azi e ok, la 5 mi-am masurat TB si era 36.2, a scazut de ieri.Uratii inca n-au venit, acuma ce-o fi o fi. Va pup pe toate si va doresc o zi buna! Suntem cate putin din tot ce iubim. http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed |
DACA A SCAZUT BRUSC IN 2-3 ZILE VINE CM
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
MeAlex spune:
Miha, eu as zice sa nu bea cafea inainte de spermograma, mai bine sa fiti precauti.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Ana178081 spune:
toate fetele.
Velvet dar unde stai tu de ninge la tine???
Denny daca vrei sa afli ce inseamna visul tau intra pe www.viseonline.ro si scrii acolo cuvinte cheie de genul:sot,amanta,telefon,infidelitate,etc.Eu acolo intru de fiecare data cand visez ceva mai deosebit si sa stii k le cam zice pe bune.Introduci cuv,bifezi pe exact apoi entrer.Si de obicei sunt mai multe variante de raspuns,dar la ultima cineva interpreteaza mai detailat ori da expemle de vise.Eu as interpreta visul tau cam asa:Iti doresti ff mult bebe si pt k iti iubesti sotul destul de mult ti-e frica sa nu-l pierzi daca tu nu vei face bebe si el sa nu caute in alta parte.Cam atat.Scuzati
Mihaelafalt spune:
Multumesc alex, i-am zis eu si dimineata ca maine mai bine fara cafea si s-a uitat cam urat, dar nu am ce ii face si eu fac multe sacrificii, ca sa nu va zic ca sunt o fomista rea si daca nu mananc sunt foarte nervoasa si ma doare capul, sotul stie cand caut cearta imediat imi zice hai sa mancam si mai discutam dupa, acum sper sa ma intareasca DD sa pot rezista maine-vineri fara mancare, am inteles ca abia a 2 zi dupa operatie iti da voie sa mananci ceva usor.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
velvet spune:
al meu a baut cafea cand a recoltat.am plecat la prima ora dimineata si avea de condus peste 300 km.
Mica26 spune:
Buna ziua, fetelor! De ceva zile va tot urmaresc,dar nu am avut curaj sa intru in discutie! sunt si eu o aspiranta optimista...la fel ca voi toate! Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru si sa ne impartasim reciproc dorintele!
Va pup si felicitari celor cu burtica!
Mica