Asp.optim.(771) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!
Raspunsuri - Pagina 5
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet buna dimineata fete yna,multumesc de cafeluta!voiam sa te intreb-ai sanii durerosi?tari? si pe celelate fete gravidute vreau sa le intreb acelasi lucru,sa stiu daca e un simptom obligatoriu,pt ca pe net cam asta citesc,ca sanii sunt principalul semn. va pup si va mai las o cafeluta calda |
Si eu la cafea
Velvet sanii mei mai degraba erau sensibili inainte de test dar nu anii cat sfarcurile si nu tari,imediat la cateva zilde intarziere(2,3) au inceput sa se umfle si is si acum de zici ca am silicoane,e pielea ff intinsa si acum,da sunt tari
ne citim mai tarzziu,scap la munca la toate
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui velvet deny,nu te mai gandi.da-l naibii de vis!e doar un vis! |
Nu pot nici daca vreau , ma chinuie
Hai sa incerc din nou sa-l povestesc(ca poate ma va ajuta sa ma simt mai bine): imi asteptam sotul sa vina acasa ca era plecat cu masina tatalui meu "pana undeva" (nu stiu unde exact). Eram la tara la ai mei.
Sotul nu aparea, am iesit in strada sa-l intampin, deja mi-era foarte dor de el ca era plecat doar de cateva ore si abia asteptam sa-l imbratisez strans, il astept si nu vine. Merg pe strada in intampinarea lui si tot nu apare.
Il sun la nr ro al lui si cand colo... raspunde o voce de femeie. Intreb cine e, si ea zice ca nu am de ce sa-l sun ca au responsabilitati f mari ca ea e gravida.
ce sa zic la auzul acestora?
Inchid repede apelul din cauza socului.
Sun din nou poate ca am gresit numarul. Iarasi aceeasi voce raspunde. Imi zice ca o deranjeaza f mult ca sun si sa-i las in pace.
Eu si mai socata
Sun pe nr de austria al sotului meu,si ce daca imi va consuma tot creditul(ca costa scump apelul spre afara), macar sa dau de el si sa-l intreb unde e, de ce intarzie, si daca e bine? Poate ca nr ro pe care am sunat nu mai este al lui, cu toate ca femeia aia stia cine era la telefon ca se adresa mie de ma cunostea f bine.
Sun pe celalalt numar... iar aceeasi voce. Nu ma stiam cum sa ma mai tin pe picioare de socul care il aveam.
Dupa cateva minute ma suna nr ro pe care am sunat eu. Nu vreau sa raspund ca stiam ca ma suna femeia aia si nu vroiam sa mai o aud. Mai suna inca o data insistent si am raspuns sa vad ce vrea. Surpriza, vocea sotului meu, era foarte binedispus si vorbea cu mine de parca nimic nu s-a intamplat. In timp ce vb cu el o auzeam si pe ea la capatul firului, se dadea mare psiholoaga ca vorbea la adresa mea ceva de dezamaagirea mea... nu mai stiu ce ca eram prea socata sa fiu atenta la cuvintele ei.
M-am trezit speriata, pulsul batea foarte tare, m-am simtit tradata, inselata, vorbita de rau pe la spate, ca ei radeau de mine
Nu inteleg de ce am visat asa ceva
In visul asta vedeam mai mult cum sotul meu era foarte fericit. Nu de ea ci de faptul ca va deveni tatic. Am fost anuntata prin apel ca femeia aia e gravida, si ea mi-a dat vestea nu sotul. Si lovitura cea mai tare a fost ca ea e gravida, ci nu eu!. Parea ca femeia aia intentionat a ramas gravida ca sa mi-l ia pe sot meu
Iertati-ma de offtopic, dar inca sunt speriata si inima-mi plange fara incetare. Si in vis plangeam socata.
Sotul imi zice sa nu acord atentie acestui vis, ca doar e un vis.
Dar nu pot, prea m-a socat.
Si visele-cosmar, care ma sperie tare si ma trezesc cu pulsul batand tare, alea de fapt se implinesc(asa e la mine).
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
DenyAnd spune:
Anca, Velvet, multumesc pt sustinere
Cu ajutorul vostru si acestui forum sigur voi reusi cu dieta si am sa slabesc eu, si sotul meu sa nu-mi mai zica "fund mare... sexy".
O termina cu "sexy" ca sa nu ma jigneasca, stiu.
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
velvet spune:
ginuta,multumesc de raspunseu nu ii am nici macar sensibili,nici sfarcurile,nimic.si simt burta amortita putin ca inainte de cm.serviciu usor!
denysubconstientul tau lucreaza.vrei bebe.dar nu o sa ti se indeplineasca cosmarul,stai linistita.
si eu m-am mai ingrasat vreo 2 kg si al meu imi zice fund de boeingdar ca ii place
camcris spune:
buna dimineata fetele
poftiti la o cafeluta
DenyAnd sper nu nu ti se intample nimic rau doar ca luna asta sa ne anunti ca esti gravi intradevar foarte socant visul asta al tau, eu una nu sunt superstitioasa cu visele si i-ti recomand sa incereci sa te detasezi mai mult, prea esti stresat de toate problemele pe care le banuiesc ca ai trecut legate cu sotul tau, inca nu poti sa-l crezi in totalitate si probabil mai ai urme de indoiala care sau reflectat in visul tau
DenyAnd spune:
Velvet, si eu la asta m-am gandit, ca o fi rodul subconstientului meu pt ca vreau bebe.
Dar nu inteleg de ce trebuia sa vad in vis ca femeia alalta e gravida. De ce trebuia sa fiu anuntata prin telefon de ea?
Parca asta si a fost scopul visului: neaparat sa fiu anuntata prin telefon ca ea e gravida(astea au fost primele ei cuvinte la primul apel). Si apoi sa vad cum sotul meu e foarte fericit la vestea asta, dar nu cu mine.
Nu cumva o fi si teama ca eu nu pot sa raman gravida, si niciodata nu voi avea copil meu nascut de mine, si sotul meu la un moment dat sa plece la alta care poate face copii(era mai tanara ca mine) pt ca isi doreste mult copii? Sau de fapt e un mesaj din viitor care ma avertizeaza ca daca nu iau masuri imediat(sa fac mai repede investigatiile sa vad ce "buba" am si sa incep repejor tratamentul), ca de altfel voi fi parasita pt alta care poate face copii fara probleme si destul de repede si ieftin? Ca doar tratamentele noastre sunt scumpe.
Ufff inca un pic si dau de paranoia
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
velvet spune:
neata,camcrismai iau o cafea de la tinedesi am mai baut 2
denynu o sa te paraseasca sotul tau si vei avea bebe tau cat de curand
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui camcris buna dimineata fetele poftiti la o cafeluta DenyAnd sper nu nu ti se intample nimic rau doar ca luna asta sa ne anunti ca esti gravi intradevar foarte socant visul asta al tau, eu una nu sunt superstitioasa cu visele si i-ti recomand sa incereci sa te detasezi mai mult, prea esti stresat de toate problemele pe care le banuiesc ca ai trecut legate cu sotul tau, inca nu poti sa-l crezi in totalitate si probabil mai ai urme de indoiala care sau reflectat in visul tau Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Multumesc pt raspuns scumpa
Vad ceva adevar in cuvintele tale.
Nush ce sa mai cred, dar cert este ca sunt f socata, inca( fara lacrimi).
Imi tremura mainele si cum il vad pe sot, imediat il strang in brate strans-strans, din teama.... ca curand va pleca (???)
Sunt o fire f sensibila, si ma iertati de socul meu
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
velvet spune:
denysi eu am avut vise de m-au tinut in transa a2a zi.acum 3,4 nopti am visat ca al meu mai avea o nevasta mai tanara.
DenyAnd spune:
Multumesc pt incurajare Velvet si fetele
Ok. Ma starui sa nu las cosmarul asta sa ma faca praf.
Eu sunt puternica! Nu ma doboara pe mine un cosmar bagat cu forta printre visele mele din timpul noptii.. Eu mi-s sefa!!!
Incerc sa alung frica asta din mine, si ma duc sa fac ceva treaba ca sa mai uit de el.
Va doresc o zi frumoasa si plina cu soare
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+