Asp.optim.(771) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

multumesc,anca,de raspuns

deci nici o sansa nici luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor!
Nu stiu a cui e baba azi, dar daca o prind, o jumulesc Am congelat total pana la birou si nu m-am imbracat subtire. Am haina de iarna, dres, blugi, caciulita, manusi, fular si totusi am intepenit pe frig. Si-n plus, norocoasa de mine, am luat in ochi si 2 vartejuri de praf, am "plans" de m-am inrosit

Velvet, sanii durerosi & tari NU sunt obligatorii. Ai mei au fost jeleu pana in sapt 8. Si sigur nu sunt singura. La sarcina cu Bob, da, erau cataroaie (ma rog, exagerez cu marimea , erau pietricele ).

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

neata,bobmultumesc mult de raspuns.atunci pot sa mai sper putinel si luna asta,desi cosurile si burta anunta altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata
(eu iar cu nenea ene pe la gene de dis-dimineata ca nu mai inteleg de ce mi-e asa de somn dimineata. Noaptea nici nu am simtit cum am adormit, dar spre dimineata am visat un cosmar si m-am trezit speriata pe la 5. si apoi incercam sa ma linistesc sub bratele sotului. Dupa ce a plecat iuby la job, am adormit din nou. Incerc sa nu-i acord atentie la vis pt ca e rezultatul zilei trecute sau ingrijorarilor launtrice.)

Ynutza
multumesc si de la mine cafea. Doar cafea am sa beau

Mihaelafalt, nu stiam ca nu e voie sa te mangai pe burtica pt ca provoaca contractii.
La celelalte sarcini(pierdute) zilnic imi mangaiam burtica ca asa vorbeam cu bb sa stie ca il iubesc si sa nu mai plece(mai ales la a doua sarcina). Ufff ce info' ne-ai dat(m-a socat pe mine)
Multumim pt ea, ca de acum inainte nu-mi mai mangai burtica

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Daena, cum te mai simti azi dimineata? Tot dureri?
Eu aseara ti-as fi spus sa iei parkemed(ca sunt aici in austria), dar nu stiu cat e de permisa in caz ca e in burtica. Sa nu faca rau.

Increarca sa bei bere "Karlskrone" (de la Hofer eu l-am luat), e fara alcool si are ca ingredient principal strugurii.
Mie imi face mereu bine berea asta cand incep si la mine durerile. Inlocuieste si mai bine Nospa si rapid

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

neata,deny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Da,daca mangai burta provoci contractii

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Buna dimineata fetelor!
Yna felicitari din tot sufletul,sa dea DD sa stea bebe cuminte in burtica pana la termen si tu sa fii sanatoasa!

Bob azi e baba mea,sunt nascuta pe 25 (2+5=7) si daca o prind o jumulesc,dupa ce ma plictisesc o trimit la tine sa-i vii de hac.
Eu sincer nu mai rezist cu vremea asta,oare primavara aia nu mai vine? Am nevoie de vitamina D mai bn zis am nevoie de soareeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Lore mai faci test si azi?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

neata,danasi la mine a nins de dimineata cu ditamai fulgii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata fetelor,

felicitariiiiiiiiiiiiii yna pt bebe!!!sa ai o sarcina usoara , frumoasa si bebe sa fie sanatos si mancacios!!!!!!!!

gina , tu ce mai faci?ai ajuns la dr? eu o sa mai ma duc pe 17 martie , ma simt un pic mai bine , m-au mai lasat durerile de spate si de burta , doar sanii ma mai dor si sunt pe zi ce trece mai mari

va pup si bafta tuturor care se testeaza zilele astea, am vazut ca sunteti multe, haideti sa plecam toate la odisee

Mergi la inceput