Asp.optim.(771) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!
Raspunsuri - Pagina 16
Mica26 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui daena
Bine ai venit, Mica! Sedere scurta iti doresc si un bebic cat mai repede. De cat timp incerci pentru bebe? Ai ceva probleme speciale? Pentru tine Suntem cate putin din tot ce iubim. http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed |
Bine v-am gasit! Sper sa stau si eu cat mai putin pe aici!
Pai acum sunt la a doua incercare...anul trecut in mai am avut o sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani. pana sa am acea sarcina am incercat aproape un an. iar acum incercam de jumatate de an, dar inca nimic! sper din tot sufletul sa fie cat mai repede pentru ca am un gol imens in suflet! am facut cam toate analizele posibile dupa ce am pierdut acea sarcina si totul e ok. insa asteptam, nu ne pierdem speranta!!
acum sunt in ziua 35....am sanii tari si ma dor de nu mai pot! nu vreau sa-mi fac sperante inca...se poate sa fie si din cauza CM. am deja un test negativ,facut aseara.
Va pup si va multumesc tuturor pentru primire!!!
Mica
DenyAnd spune:
Imi pare rau Lore pt z1
E foarte frumoasa poezia. Multumim
Mica, bine ai venit. Poate e la tine.
Roxy, imi pare rau pt rezultatele spermogramei sotului tau. Nush ce sa raspund la intrebarea ta
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
lilimara spune:
LA MULTI ANI!! Un buchet de pentru fiecare!!
Felicitari noilor burtici si bun venit fetelor noi!
MeAlex spune:
Bine ai venit, Mica, si sa nu stai mult pe aici!
Nu mai face test seara, ca nu are rost, fa doar la primul pipi.
Ce analize ai facut?
Roxy, grav, grav e sa fie total imobili sau sa nu existe spermatozoizi, cauta pe forum un topic de genul astenospermie, nu ma pricep la interpretat valorile spermogramei, dar se poate si mai rau. Posibil sa fie nevoie de inseminare.
Spermograma a fost facuta la cate zile de abstinenta?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Mica26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Bine ai venit, Mica, si sa nu stai mult pe aici! Nu mai face test seara, ca nu are rost, fa doar la primul pipi. Ce analize ai facut? Roxy, grav, grav e sa sa fie total imobili sau sa nu existe spermatozoizi, cauta pe forum un topic de genul astenospermie, nu ma pricep la interpretat valorile spermogramei, dar se poate si mai rau. Posibil sa fie nevoie de inseminare. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
nu am stiut, dar acum mai stau cateva zile sa vad daca apare ceva la orizont...
pai prima data am facut analizele sotului ca sa-l scot pe el din ecuatie...la el e totul bine.
iar dupa ce am avut acea pierdere m-am apucat si eu de facut si uite lista:
HEMATOLOGIE - HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA, VSH, GRUP SANGUIN ABO, Rh
BIOCHIMIE - Calciu total, calciu ionic, magneziu, sideremie, glicemie, cholesterol, triglyceride, TGO (ASAT), TGP (ALAT), uree, acid uric, creatinina serica, bilirubina indirecta, bilirubina directa, bilirubina totala, (importante pt sustinerea sarcinii), vit. B12, folat seric (acid folic), homocisteina (depinde formarea placentei).SUMAR DE URINA, UROCULTURA.
IMUNOLOGIE - CMV IgM SI IgG, TOXOPLASMA IgM si IgG, RUBELLA IgG si IgM, HERPES1 SI 2 IgG si IgM = TORCH
LYSTERIA, Ag HBe, Ag HBs, V.D.R.L., HIV, CHLAMIDIA TRACHOMATIS (nu se manifesta dar produce infertilitate ffff important de investigat), ureoplasma , microplasma
COAGULARE - ANTICOAGULANT LUPIC, ANTITROMBINA III, FIBRINOGEN, PROTEINA S, PROTEINA C, APTT, PT, TIMP DE SANGERARE, TIMP DE COAGULARE
la mine toate astea sunt in regula...acum nu stiu exact care-i problema. am CM neregulat si poate din cauza asta...am incercat si cu teste de ovulatie si tot nimic. doctorita mea a zis ca de luna asta incepem supravegherea sa vad daca eliberez ovulul...sau ceva de genu.
nu mi-am facut verificarea trompelor...poate o fi asta cauza... din cate stiu e foarte imp si asta!
Va pup!
Mica
MeAlex spune:
Fetelor, io zic de pe acum: cand ne-om apuca de prestat, eu nu mai scriu cand vine, cand trece, cand ovulez, ca e prea mare presiunea pentru mine. Nu e genul meu sa ma entuziasmez, eu astept, sunt atenta la simptome si atat, dar le iau pe rand, pas cu pas. Nu imi fac iluzii ca sa cad de sus dupa aia cand imi vine.
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!
roxy_ana spune:
citat din mesajul lui MeAlex Bine ai venit, Mica, si sa nu stai mult pe aici! Nu mai face test seara, ca nu are rost, fa doar la primul pipi. Ce analize ai facut? Roxy, grav, grav e sa fie total imobili sau sa nu existe spermatozoizi, cauta pe forum un topic de genul astenospermie, nu ma pricep la interpretat valorile spermogramei, dar se poate si mai rau. Posibil sa fie nevoie de inseminare. Spermograma a fost facuta la cate zile de abstinenta? Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
MeAlex, la 4 zile de abstinenta a fost facuta, asa ne-au spus cei de la laborator ca e bine sa fie... fara alcool,fara cafea sau medicamente...
Deja sunt in chinuri, si nu stiu daca mai rezist la munci...
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.
MeAlex spune:
E OK, deci perioada a fost buna. Stai linistita, iti zic ca nu este f rau, sunt solutii.
De leucocite spune ceva?
pentru sanatos!
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui MeAlex Fetelor, io zic de pe acum: cand ne-om apuca de prestat, eu nu mai scriu cand vine, cand trece, cand ovulez, ca e prea mare presiunea pentru mine. Nu e genul meu sa ma entuziasmez, eu astept, sunt atenta la simptome si atat, dar le iau pe rand, pas cu pas. Nu imi fac iluzii ca sa cad de sus dupa aia cand imi vine. |
Ah Alex, eu deja banuiam ca de asta nu prea mai scriai ca la inceput, pt ca asa si mie mi-a venit starea asta de ceva luni(mai exact dupa a 2a pierdere), luna asta ca nici nu ma gandeam sa ma pun la testat, dar nah, m-am pus pe listuta de testare asa de funny(m-am luat dupa Lorena).
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.