Asp.optim.(770) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!
Raspunsuri - Pagina 6
Bob_Pixel spune:
Aoleooo, Deny
M-ai citat ca pe-un clasic in viata cu tot cu duda de-o zisei. Pune macar "Sensiblu" acolo, ca poate ma da farmacia in judecata si-mi ia budigaii de pe mine.
Astept cu interes update de la Yna, vreau sa vad daca ma sustine cu Sensiblu ala.
Mi-aduc aminte ca parca J.D. a zis ca a facut barza strip si inca foarte devreme dpo si era + curat. Nu neg ca arata si bine uneori, dar eu mi-am luat numai tzepe cu el.
Bebe dragonel la bord !
YLARI spune:
Fetelor va inteleg retinerea ref la testele dubioase.
Of eu chiar vad a doua liniuta pe testul Lorenei, dar daca voi ziceti ca e linie de uscare nu vreau sa o incurajez aiurea si eu. Doar cs du, ca si Deny nu am patit-o niciodata cu linii de uscare, am avut trei teste pozitive in viata mea, la Eva, la sarcina din mai si acum in octombrie. E drept am folosit doar shure check, doar la Eva am folosit si barza caseta dar care cand l-am facut prea devreme a fost clar negativ iar cand l-am facut in per de intarziere a fost pozitiv. Bine, la Eva dezvoltasem o placere sa fac teste dupa ce stiam clar ca sunt gravi, doar de drag sa vad acolo 2 liniute. Nebuna, ce sa mai... Acum la ultimul am folosit first response si un sure check de confirmare.
Va tin pumnii si ma rog ptr voi sa vina cat mai multi dragonei la mamicile care ii asteapta.
Miha bafta, ce operatie faci? Laparo?
Pup fetele!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
dana0000 spune:
Ca tot vorbim de teste sa va zic experienta mea.Niciodata nu am vazut mai mult de o linie,si daca il cautam dupa 2 zile nu aparea linia de uscare.
Si cele luate de pe e-bay sunt ok zic eu,mi-am facut joi dim ca ma duceam la radiografie la dentist si a iesit negativ apoi la amiaza au venit uratii. Eu zic ca cele facute corect:prima urina, doar cantitatea care trebuie nu fac linii de uscare.Am observat ca orice test inecat in "pishu" face linie de uscare,altfel nu cred ca ar avea ce sa se usuce.
Lore eu zic sa astepti sa vina CM si daca nu vine sa iti iei un test de la carrefour,ar fi mai de baza decat astea. Decat sa te amarasti singurica cu linia lor de uscare.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
IPopica spune:
Buna dimineata, fetele!
Asa mi-ati facut o pofta de bete .....
Azi ar trebui sa ma loveasca furia rosie. Daca vine, sambata incep cu betele LH. Daca nu am un bat special in sertarul magic
I.P.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daena Buna dimineata! Sa aveti o zi frumoasa si insorita! La mine nu sunt sperante, e cam innorat. Eu sunt ziua 30, fara urati.Bob, multumesc pentru galerie, sa dea DD sa fie bebe.Noi mergem la o nunta in ro in 18 martie la a 3-a vara a sotului, la primele 2 am fost in vara, si ele sunt amandoua gravide. Mihaela, mai bine sa faci operatia, sa fii sigura.Daca nu o faci mereu o sa ai indoieli, ca poate e ceva acolo si nu se vede la eco.Iti trimit multi de incurajare!! Suntem cate putin din tot ce iubim. http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed |
Multumesc daena.
Dar asa repede o incepeti cu nuntile? Fac nunti asa in post? Ce preot ii cununa ca doar e pacat.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Ylari ma bucur ca ne mai citesti.
Cum esti, te simti bine?
Da eu fac histeroscopie+laparascopie si sper sa vina dupa.
Dana multumesc de raspuns pentru testele de pe ebay, deci nu fac linii de uscare, de care ai de sarcina de cele cu 10 sau 20 sensibilitate?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui IPopica Buna dimineata, fetele! Asa mi-ati facut o pofta de bete ..... Azi ar trebui sa ma loveasca furia rosie. Daca vine, sambata incep cu betele LH. Daca nu am un bat special in sertarul magic I.P. |
Cu mana pe inima recunosc ca m-am gandit la ceva porcos.
Atat!!!!!!
Bebe dragonel la bord !
ancadragoman spune:
Si eu la acelasi bat porcos
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Bob_Pixel Aoleooo, Deny M-ai citat ca pe-un clasic in viata cu tot cu duda de-o zisei. Pune macar "Sensiblu" acolo, ca poate ma da farmacia in judecata si-mi ia budigaii de pe mine. |
Ufff Bob nici nu am fost atenta la denumirea testelor, am vazut ca ai scris "lista neagra" si "lista roz" si am zis s-o avem si pe asta acolo la prima pagina, usor accesibila
Ca tot vorbim de testele astea, Minut parca era declarat cel bun si nu face linii de uscare.
Sau gresesc
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
Cu mana pe inima recunosc ca m-am gandit la ceva porcos. Atat!!!!!! Bebe dragonel la bord ! |
Bob dar tu de cand cu sarcina ai interdictie la bat de iti sta gandul la el?