Asp.optim.(770) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu o sa incep Rina,am mai tinut si este f usoara plus ca am si cartile.Asa ca cine le vrea sa imi dea o adresa de mail.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Ba, Alex, io una cred ca e extrem de in topic. Pt ca optimismul nu se refera strict la duhul sfant (desi istoria zice ca se poate ) ci la inversunarea/tenacitatea cu care tratam subiectul/bubele. Fiecare poveste din spatele liniutelor duble, fie ea mai lunga sau mai scurta, mai cu obstacole sau fara e o doza de optimism pentru cineva care parcurge sau va parcurge acelasi traseu.
Cum e cu acel cariotip al vostru? Cat de cuprinzator este? Pt ca si noi am vrut sa facem niste teste genetice (asa le-am numit eu) dar m-a intors din drum ginecologul - ca nu e cazul. Dar eu sunt terifiata de eventualitatea in care as transmite cine stie ce boli copilului, mutatii, malformatii, etc (da, stiu, sunt nebuna)

Kmy, daca sotul gurizeaza atat pe tema slabitului fa frumos din gene si cere-i bani de un nutritionist (si da-le naibii de pastile). Plus o banda (noi avem bicicleta, da-i mult mai buna banda).

Si iaca si ce vom manca noi maine:
MD (07:00 – 09:00): cafea / ceai verde
1 felie paine neagra prajita + miere
G1 (10 – 11): Gerlineea
P (13-15): rasol vita + legume
G2 (16-17): un fruct
C (18 – 20): iaurt diet + fructe (de obicei o portocala, 3 kiwi)

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ioana, nu esti nebuna deloc, ginecologii recomanda cariotipul dupa 3 pierderi...este f cumprinzatoare analiza, iti spune tot ce poti transmite ereditar, cum zici si tu: mutatii, boli ce nu s-au manifestat la noi, dar le putem transmite, cam atat stiu. Lore, tu mai stii ceva despre cariotip? Ce ne mai poate arata?
Sunt multe analize care se pot face, tot felul de anticorpi care ataca embrionul, care fac uterul sa fie un mediu ostil...dar nu se prea trateaza la noi sau e foarte scump (e vorba de tratament cu imunoglobulina, cam 10.000 dolari costa tratamentul in sarcina). Pe de alta parte, alti medici spun ca e o balarie chestia cu anticorpii si cauzele imunilogice ale pierderii sarcinilor...tot ce spun se refera la lucruri citite pe net, aproape doar pe site-uri straine...Asa ca trebuie sa decidem noi pe ce varianta mergem.
Anca, trimite-mi si mie dieta, te rog. Multumesc! Ai adresa de mail pe PM.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

si eu vreau sa slabesc
cam 18-20 kg

atat aveam cand am inceput facultatea, adica 47 kg la inaltimea de 1.71
multi ziceau ca ma zboara vantul dar asa bine ma simteam si asa de mult imi placea

acum zici ca sunt umflata cu pompa, nu ma intelegeti gresit dar chiar am muuuulte sunci in locuri foarte vizibile si ma simt terminata, obosesc de la orice
cand urc scarile zici ca parca duc un sac plin in spate
si asta de la grasime

am ajuns la 65 de kg

macar vreo 5 daca as putea da jos
dar de unde vointa

Mergi la inceput

Aveti dieta pe mail

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Si eu treb' la dieta ca sotul ma chinuie cu complimente "fund mare sexy" asa mai infrumutetat. Am o burta si coapse
Aveam 60-62, acuma cred ca am vreo 67

Saptamana trecuta am inceput serile sa evit cina, si chiar a dat rezultate din 2a zi, ca in a 3a zi fata mea si mainele mele au slabit multisor(astea sunt primele parti ale corpului meu la care se vad rezultatele cand corp meu da kg-ele jos). Dar in zilele alea ameteam rau de tot, si asa am reinceput sa mananc serile si m-am ingrasata inapoi dar tot ametesc rau si... mereu mi-e foaaaaaaameeeeee
Zilnic mananc 2 batoane de ciocolate si inca mai vreau.

Nush ce sa zic de unde atata pofta de mancare la mine, poate e din cauza ca a venit primavara?

Anca ai si mail meu pe PM

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Eu o sa incep Rina,am mai tinut si este f usoara plus ca am si cartile.Asa ca cine le vrea sa imi dea o adresa de mail.

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

te rog mult , da-mi si mie dieta de slabit

Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293

http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna fetelor...am mai facut 3 teste diferite azi si toate au iesit pozitive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sunt foarte fericita....va pup dulce si va doresc sa va de-a DD multi
Eu la cat sunt de zapacita...cred ca mai fac vreo 3 teste sa am ce arata la doctor si evident lu BEBE(cd o creste mare)
YNA..Lorena va astept si pe voi cu

Mergi la inceput

pai da-mi adresa de mail

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Fetele, sa va spui un secret [ vi l-a spus si Ipopica inainte dar vi-l repet si eu]: puteti sa va infometati voi cat vreti. Puteti lua 100 de suplimente zilnic daca nu e miscare atunci nu sunt nici kg in minus. Va spune cineva care se lupta cu kg serioase de ani buni, nu doar cu 3-4 ci cu muuult mai multe. Si singurele dati in care am reusit sa slabesc frumos si rapid ( in cateva luni) au fost acelea in care am facut sport. Zilnic de obicei si nu mai mult de 30 de minute.Ziua mancam normal iar seara fructe sau iaurt.

Normal ca apoi m-am puturosit si le-am pus la loc da' acu' m-am suparat pe viata si m-am apucat iar si le vin eu de hac.

Sa va mai spui un secret: eu fac parte dintre persoanele extrem de comode. Decat sa ma trimiti la sala dupa servici mai bine ma impusti. Asa ca am gasit un compromis-fac miscare acasa, programele lui Leslie Sansone.

Dar shhh, nu mai spuneti la nimeni, ramane doar intre noi si ...restul de internet, da?

Mergi la inceput