Floricele aka pop-corn
Stiti cumva unde se gaseste porumb pentru floricele?
Se pot face si din porumb obisnuit cumparat de la piata?
Am inteles ca trebuie sa fie unul special si nu stiu unde sa gasesc asa ceva. Am vazut pe net, ca poate fi comandat, dar as prefera sa am o sursa de unde sa cumpar direct, fara taxe de transport sau drumuri suplimentare la Posta.
Voi faceti in casa asa ceva?
Raspunsuri
giulia81 spune:
se gasesc in pungute care se pun in cuptorul cu microunde aprox 3-4 minute. sunt de la mai multe firme si cu diferite arome: cas, unt, sare etc...se gasesc in toate magazinele...
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
belleane spune:
Sunt peste tot in supermarket unde gasesti semintele crude in general. Sunt mai ascutite. Pot fi albe sau rosii. Se pune cam o mana de seminte in putin ulei incins si pui un capac. Poti pune in ulei si putina sare.
Maria_1 spune:
Multumesc !
O sa casc ochii mai bine pe la rafturile cu seminte....ca pana acum nu m-a interesat prea tare si azi mi-a adus cineva si am pregatit niste floricele delicioase
Nu vreau sa le fac in cuptor cu microunde, ci....intr-o tigaie/tuci cu putin ulei sau cu unt+sare.
As vrea sa gasesc boabe 'simple' fara nici un fel de arome (in care n-am incredere) sau chimicale.
Stiti si de porumbul obisnuit? Ies floricele sau nu prea?
andacos spune:
Se gasesc peste tot pungutze cu porumb de floricele!
Si la chioscuri!
Scrie pe punga ...porumb de floricele!
Se gaseste si la piatza,la tzarani,la kg sau ...paharinsa nu ai certitudinea ca sare!
Cel din comertz sare cu sigurantza!
Imi amintesc ca si in pietze s egaseste la kg,la tarabagii!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andacos spune:
Exemplu de punga cu porumb de floricele!
exemplu luat de pe google!!!!
http://www.clubafaceri.ro/10337/porumb-pentru-floricele-orlandos-400-gr-1866739.html
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Ioana_Pos spune:
Gasesti la supermarket si boabe neprelucrate deloc (o punga transparenta cam cat un pachet de tigari) si cica alea ar pocni si la microunde, nu doar in tuci.
Maria_1 spune:
Multumesc frumos pt raspunsuri! De-abia astept! Maine dau o fuga si daca pocnesc ca la carte, va anunt.
Andacos, mersi pentru link
Imi lasa gura apa
My_Lady0091 spune:
Dana
Mi-ati facut si mie pofta!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
rall spune:
Sigur ca se fac floricele din boabe de porumb 'simple', si pe aragaz si la microunde
Pentru microunde nici nu e nevoie sa le pui ulei / unt, ceea ce inseamna ca vor avea mult mai putine calorii. Ai nevoie doar de un castron cu capac potrivit pt. cuptorul cu microunde.
La Kaufland e 6 lei / kg.