Endocrinolog bun In Cluj pentru copil

Endocrinolog bun In Cluj pentru copil | Autor: giulia81

Link direct la acest mesaj

Buna, Alex (9 ani jumate) se plange de cateva zile de dureri in gat...azi la cabinetul medical de la scoala dr i-a recomandat sa mearga la endocrinolog pentruca se pare ca ar avea probleme cu glanda tiroida...am ramas surprina cand a venit acasa si mi-a spus.
intrebarile mele sunt:
ce analize ar trebui sa ii fac?
v-at confruntat cu asa ceva la copiii vostri?
si o rugaminte: daca cunoasteti un medic endocrinolog bun in Cluj.
Va multumesc

PS: am tot citit pe net despre glanda tiroida, dar nu il pot incadra pe Alex nicaieri, decat poate ca are vreo 3 kg in plus pentru varsta si inaltimea lui.

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

nimeni nimic?

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Dr. Valea de la Terramed e buna din cate am auzit. Dar eu mai intai m-as duce cu copilul la un pediatru ca sa confirme suspiciunea de afectiune tiroidiana. Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

multumesc, puisorul!

Mergi la inceput