Bobocei de Sept-Oct 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

Dana, zi-mi mie cum e cu fetele

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2012 spune:

Chiar asa, nu tine informatia secreta, spune-ne si noua cum identificam ce purtam :) Vineri am prima ecografie ( de fapt e si prima data cand ma vede doctorul) dar e sarcina prea micuta ca sa vedem ce-i, macar bataile inimii de s-ar putea auzi...doamne ajuta !Oricum daca stiti cum sa dentificam fetitele vreau si eu sa stiu, poate poate se vede ceva :)

Mihaela, informatii nu prea detin pentru ca aici fiind un registru national, legat la registrul mai mare pentru toata canada, legat si el la registrele internationale...eu la cel national ma inscriu. Pot in schimb sa dau un link ce iese ca cautare google ..poate ajuta http://www.bmdw.org/index.php?id=addresses

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Ne-am intors de la morfo. Totul a decurs foarte bine, bebe dragonel e mai mare cu 2 zile decat varsta gestationala, era activ si cam incapatanat, a trebuit sa ma suceasca pe toate partile domnul doc ca sa-i masoare nu stiu ce; statea cu manutele ca boxerii, in garda si picior peste picior translucenta nucala 1.4 (doc a zis ca e ok si pe net am vazut ca valorile sub 3 sub bune; are 84 grame si dpn=ul a scazut putin pana la 11 sept (conform varstei gestationale ar fi 13 sept). Om vedea noi ce si cum, nu mi-e frica de nicio data.

Mie mi-a spus ca vineri sa merg sa recoltez pentru triplu test. Am verificat inclusiv pe foaia de analize, tot triplu test scrie si acolo. Sper sa fie ok, ma iau si eu dupa el, ce sa fac?!

Dana, nu ma supar deloc, nu ai zis nimic care sa ma deranjeze. Bebe va avea hainute de scos din spital, o sa cumparam si noi spre finalul sarcinii hainute unisex, body-uri, maieuri, tricouase, pantalonasi etc. Nu ma supar nici daca-mi vine vreuna din prietene cu o rochita de-a fetei ei sa imi dea sa scot fata din maternitate. N-am superstitii legate de lucruri noi/vechi sau ceva. Stiu deja ca voi primi multe lucrusoare noi sau purtate de la prietenele mele dragi care au fete. Daca e baiat, o sa fie unul tare dragalas in roz
Doua lucruri sunt certe, copilul in spital nu-l las si pe sot nu-mi pun baza sa cumpere nimic necesar lui beib

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Bob pixel nu citi mai departe mesajul asta ca-i scriu lui Tzuki cum arata eco la fete (daca nu vrei sa stii): se vad clar trei linii paralele (am mai vazut la o emisiune la tv cand ii aratau mamei la eco si ii spuneau ceva de genul hamburger)
Tzuki, zi-mi daca stii cum e la baieti, desi nu cred ca voi avea baiat, dar va zic vineri!

Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
12+ ticker pe graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Andreea, ai valori bune, si bebelul tau e mai mare putintel decat varsta gestationala, o sa facem bebeloi

Nu stiu ce sa zic de gelozia intre frati, stiu ca fratele meu ( e mai mare cu un an si 3 luni) imi fura biberonul. De batut nu ma batea, dar imi fura laptele si-mi indesa in loc biscuiti sa nu mai urlu

In discutiile despre Dumnezeu si religie nu ma bag, am niste sentimente impartite si oscilante, asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea. Stiu doar ca noi am recolta celule stem, dar nu o vom face din motive strict financiare. Sunt de parere ca, atata timp cat tehnologia ne permite niste lucruri care pe viitor s-ar putea dovedi vitale pentru viata copilului nostru, nu as ezita nicio secunda.

Dana, am citit Data trecuta, la Bob, i-am zis domnului doctor sa se uite dumnealui intre cracisorii lui bb sa se asigure ca e totul ok si eu stateam cu mainile la ochi. Si el, razand mi-a zis: doamna, m-am uitat la sexul copilul acum cateva minute si dvs nici n-ati sesizat Asa ca, slabe sanse sa disting eu ceva. Vad de toate pe ecran la eco, mai putin cucusori sau vrabiute

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Bob, nu citi , e pentru Dana:

http://www.ob-ultrasound.net/genderfaq.html

sincer, eu am luat de bun ce ziceau medicii, si nu s-au inselat. poza fix cu "problema" nu mi-au dat si nici explicatii, ca mereu mi-au zis la eco morfologica, cand alte aspecte erau importante. era culmea sa le cer eu poza cu putzele .
banuiesc ca tu vrei sa stii ce e in burtica, deci eu zic sa te lasi pe mana doctorului, sigur stie mai multe decat noi (ma rog, decat mine ).

eu o sa fac amnio peste vreo 3-4 saptamani (tre sa sun sa ma programez). si o sa am rezultatul negru pe alb, fara urma de indoiala. deci in vreo luna stiu sigur daca o sa cautam nume de fetita sau o sa ne strofocam tot pt baietel (tare greu ne-am mai decis la numele celorlalti 2 baieti - David si Damian. pt fete lista ar fi lunga si ne-ar fi greu sa ne hotaram la unul, dar pt baieti...mi se pare tare greu sa mai gasim unul ).

bb 3

Mergi la inceput

si aici inca un articol, tot despre sexul copilului:

http://www.baby2see.com/gender/study_ultrasound.html

a, si concret, am totusi si poza cu "dansa" - dar la o varsta cand deja flutura in vant .

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Bob o sa avem copii vlajgani
Doamne sanatosi sa fie.Astazi am avut asa mari emotii pana sa intru,nu stiu de ce.Imi sarea inima din piept.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Bun venit noilor venite si sarcina usoara!

Tzuki dar de ce faci amnio?Nu a iesit bine dublu test?

Eu nu va pot spune nimic despre noi, ca abia pe 20 avem eco de mica morfologie.Sigur nu o sa aflu ca eco e 2 d.La sarcina trecuta am aflat pe la 13 s dar eco era 3d/4d.

Ma simt f bine, numai noaptea pe la 4 am niste arsuri, insa pap repede iaurtel si trec.

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Nici mie nu mi-a spus ce este.Am intrebat-o pe doctorita daca nu se vede si a inceput sa rada.A zis ca e cam devreme si nici bebe nu avea o pozitie prea buna.E cam rusinos Sta cu piciorusele stranse.Mia spus sa fac orice ,dar totul cu moderatie.cu moderatie , cu moderatie...

12+

Mergi la inceput