Bobocei de Sept-Oct 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Asa cum au spus si fetele mai sus, IgG cu + inseamna ca a existat infectia si ca organismul are deja anticorpi. Ceea ce e bine. In general se considera valori 'in afara limitei' sau 'in chenar' pentru ca starea 'pura' de sanatate nu include vreo infectie. Adica din punctul lor de vedere e rau ca ai avut infectia. Din punctul nostru de vedere (si al medicilor), e mai bine sa o fi avut pentru ca nu o mai poti face in sarcina.

Mi-a iesit si mie rezultatul la DT. Risc total 1:2817.Ma surprinde cumva ca e mai mic decat in cazul primei sarcini, desi au trecut 4 ani. Dar stau cumva linistita si astept morfologia de trimestrul 2 sa ma linistesc de tot.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
12+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Multumesc pentru lamuriri, astept acum si celelalte rezultate, sa vad cum au iesit.

Va pup

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Asa cum au spus si fetele mai sus, IgG cu + inseamna ca a existat infectia si ca organismul are deja anticorpi. Ceea ce e bine. In general se considera valori 'in afara limitei' sau 'in chenar' pentru ca starea 'pura' de sanatate nu include vreo infectie. Adica din punctul lor de vedere e rau ca ai avut infectia. Din punctul nostru de vedere (si al medicilor), e mai bine sa o fi avut pentru ca nu o mai poti face in sarcina.

Mi-a iesit si mie rezultatul la DT. Risc total 1:2817.Ma surprinde cumva ca e mai mic decat in cazul primei sarcini, desi au trecut 4 ani. Dar stau cumva linistita si astept morfologia de trimestrul 2 sa ma linistesc de tot.

12+

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

12+

Tzitziri, bravo! esti printre primele din grup daca nu chiar prima care a trecut de DT...
Sapt viitoare merg si eu dar voi avea 13 saptamani..iar eu sper sa-mi zica si ce va fi!!!! Nu mai am rabdare, e baiat???? e fetita????

Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
11+ ticker pe graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

buna seara burticutzelor!
ce faceti? gata greturile? la mine inca persista. da' rau de tot! aseara am mancat un castron plin cu salata de varza acra! asta a fost tot ce am putut papa.
referitor la analize... ca si la prima sarcina, le-am facut doar pe cele date de medicul de familie. vedem pe parcurs, daca voi mai avea nevoie de ceva.
sarcina este urmarita tot de doctorul care l-a scos la lumina pe boieras. am mare incredere in el.
o seara placuta si sa va pregatiti pentru maine sa primiti muuuulte floricele!

(azi am implinit 9 sapt. poftiti la apa plata si... salata de varza acra) [:))]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Vin cu vesti bune de la eco morfologica pentru bitest!!! Avem un bebica care creste perfect, care are toate organele in buna stare de functionare, ce mai suntem in grafic, dar doctora s-a declarat multumita Avem 12 s si 6 zile pe calendar si 13s si 1 zi pe ecograf, deci ne facem mari Se pare ca o sa nasc pe 11 septembrie dupa cum arata acum masuratorile.

Si sunt 80% sanse sa fie baieteeeel!!!! Le-am zis si prietenelor mele, care ma tot intrebau ce este, ca eu simt ca e baiat si nu-mi imaginez ca as avea acum fetita, desi eu fetita mi-as fi dorit. Dar in sinea mea stiu ca e baiat. Viitorul tatic este evident foarte mandru, caci isi dorea ca primul nostru bebe sa fie baiat

Va si sper sa treceti cu vesti cel putin la fel de bune peste bitest! E senzational cat de detaliata e ecografia morfologica Acum astept rezultate la analizele de sange sa vedem eventualele anomalii cromozomiale. Oricum am intrat cu dreptul in al doilea trimestru si voi fi foarte fericita sambata, in ziua cununiei!

fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata!
Felicitari Stela pentru puiul sanatos!

Pentru voi,femei deosebite si viitoare mamici va urez :http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/426345_1958726663894_1714613892_995182_957649185_n.jpg

11+

BB Zepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Diseara vin si eu cu vesti despre puiul meu!

Corinuka eu intru pe forumul -lucru de mana -,daca te inregistrezi dai peste adevarate comori intr-ale crosetatului si nu numai.

11+

BB Zepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Felicitari Stela!!!
Ai spart gheata cu 80% baietel!
O sa incepem sa scriem pe prima pagina graviduta cu sau cu (cu exceptia celor ce nu vor sa afle sexul bebelusului)!

PS Am o prietena ca nu a vrut sa stie sexul bebelusului pana la nastere si i-a zis medicului la primele consultatii, dar la una din consultatiile obisnuite, la inceput ecografiei i-a zis: V-am spus ca e fetita , nu??
Era asa contrariata, pe de-o parte suparata ca i-a spus, pe de alta nu putea sa fie suparata ca a aflat ca e fetita!!
Asa ca aviz celor ce nu vor sa stie, sa le spuna de fiecare data medicilor, ca numai la asta nu le sta lor capul...

Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
12+ ticker pe graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Felicitari, Stela, pentru baietel! Tu sambata ai cununia? Casa de piatra si multa fericire va doresc!!!
Si eu ma marit in 9 iunie, cand bebita va avea 21 de saptamani si, desi imi alesesem rochia, acum trebuie sa ma gandesc la alta, pentru ca la 21 de saptamani burtica se va vedea si probabil ma voi si ingrasa. Sunt total confuza acum in alegerea rochiei, ma gandeam la ceva pe stil grecesc, ca imi va fi buna indiferent de dimensiunile ce le voi avea.
Un 8 martie fericit va doresc tuturor mamicutelor! Eu din nefericire am inceput prost, cu capul in WC, dar apoi am inceput sa gasesc cate un trandafir in diverse locuri din casa si-am mai uitat de greturi.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

La Multi Ani tuturor burticilor!!!

Paulafericita 11+

Mergi la inceput