Buna,
nu stiu daca am postat unde trebuie, sper ca da, pt.ca am nevoie de putin ajutor. Stiti medici in Bucuresti care au supravegheat sarcini dificile cu anxietate, insomnii sau depresii?
Sufar de ani de zile de anxietae si insomnii (fara depresii din fericire) si as vrea sa fac un copil. Din pacate nu cred ca ma voi descurca 9 luni fara medicatie si stiu ca riscurile tratamentelor pe care le-am luat pana acum sunt maricele. Totusi exista diverse medicamente care sunt relativ safe din ce-am citit pe net, insa nu am gasit informatii multe despre medici din Romania, de preferat bucuresti, care sa se fi confruntat cu cazuri de acest gen si daca a rezultat un copil sanatos.
am nevoie de un medic bun, care sa fie la curent cu tratamentele in domeniu si modul in care ele pot influenta sau nu sarcina, pt.ca as vrea sa fac un copil, si mai ales unul sanatos.
Va multumesc
ooof, nu stie nimeni nici un doctor? Poate are cineva cunostinte care au avut probleme similare?
Imi doresc f.mult un copil, insa am mari emotii din cauza problemelor acestora si pana acum n-am avut curaj sa raman insarcinata.