Cardiolog Bucuresti-va rog, recomandare
O buna prietena, care locuieste in provincie, m-a rugat sa ma interesez pentru ea unde ar fi mai bine sa vina in Bucuresti la un cardiolog pentru investigatii amanuntite.
La spitalul din provincie unde a fost de mai multe ori in ultima perioada, i-au spus initial ca nu are nimic pe baza ekg (a iesit bun de fiecare data), desi ea a mers acuzand niste aritmii ce le simte des de cateva luni. Totusi ultima data un medic de acolo i-a pus diagnostic de aritmie extrasistolica dar doar atat, nu investigatii mai amanuntite, nu tratament...Acolo doar ekg si ascultare cu stetoscopul se face in cabinetul de cardiologie, din pacate.
Din ce stiu eu si i-am povestit si ei, in Bucuresti sunt cabinete particulare unde se face echografie cardiaca, test Holter etc.
Ea ar prefera varanta la stat (se sperie ca la particular fiecare investigatie poate fi in jur de 300 ron) dar nu stie nici unde sa mearga, nici daca acolo se fac gratuit aceste investigatii pentru cei asigurati.
Daca cineva a avut astfel de probleme si a gasit un medic bun, care i-a dat si tratament, nu doar un diagnostic general, va rugam sa ne dati detalii (pot fi si pe PM).
Va multumesc.
Raspunsuri
cellia78 spune:
Singura pe mana careia am mers (si despre care am primit recomandari excelente) este dna dr. Aura Popa. Este medic cardiolog la spitalul Fundeni; numai ca eu am mers de fiecare data la cabinetul ei privat.
Cauta pe www.procord.ro si incearca sa afli cum se poate ajunge la spitalul la care lucreaza, dc nu vrea la cabinetul privat (unde, e adevarat, costa).
Sanatate multa!
grigutza spune:
Multumesc mult Cecilia! Am sa verific si preturile la cabinetul privat macar sa stie orientativ. Diferenta mare cred eu, e si de timpul pierdut efectiv. La cabinet ar avea programare care se respecta, in timp ce la spitale stiu ca se sta in salile de asteptare ore in sir.
iri_nuca spune:
buna,
matusa mea se trateaza cu Dr. Oren Iancovici, pe care il gasiti la Delta Hospital (datele de contact le gasiti aici http://www.deltahospital.ro/date-de-contact), asta daca va intereseaza o clinica particulara, dupa cum ai zis, unde sa mearga la o ora stabilita si sa se ocupe cineva de e a cum tb. altfel, printre spitalele de stat nu stiu ce sa zic, cred ca la Municipal se tratase inainte de a-l descoperi pe dr Iancovici.
sanatate
grigutza spune:
Multumesc Irinuca!
Intr-adevar, la ultima discutie si prietena mea a concluzionat ca e de preferat sa mearga la un cabinet particular.
Sanatate multa si voua!
iubu77 spune:
Dr Velican Greta este un doctor cardiolog foarte bun..Lucreaza si la un cabinet privat la Medlife.
Sotul meu a fost la dansa pt montarea unui holter insa dna ne-a explicat exact ce si cum foarte frumos..Adica eu apreciez la un doctor si empatia cu pacientul si rabdarea sa explice pe intelesul meu.
histamina spune:
aura popa e f buna,dar e f scumpa.
dr harbuz de la sf Ioan iar e f buna.
in fundeni este centrul celor mai buni cardiologi,dar sunt nist epreturi........
dar la Insitutul Inimii din Cluj, la prof Mircea Barsan,v-ati gandit?
e fff bun si fain ca om.
moni_iulia spune:
Pustiul meu a avut o tulburare de ritm cardiac imediat dupa nastere si de la Polizu mi-a fost recomandata ca fiind "singurul cardiolog pediatric" dr Cristina Olteanu de la Alexandrescu. Am fost de cateva ori si nu mi s-a intamplat sa astept desi auzisem ca se sta cu orele pe la usa. Mi s-a parut foarte profi. Singura problema e ca te programeaza cam dupa o luna. Tel de la Alexandrescu este 021.316.93.66.
Am mai fost si la Budimex la Dr Dumbrava dar, mi s-a parut cam expeditiv desi ajunsesem acolo printr-o cunostinta. Poate si pentru ca eu eram disperata si as fi vrut sa-mi eplice si sa ma linisteasca. Am inteles ca acum nu mai lucreaza decat la privat la Regina Maria.