Prietene la bine si la greu - 159
Raspunsuri - Pagina 8
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Magda, ce fel de sterilet ai avut?...si pe mine ma bate gandul sa imi pun. |
Povestea a fost acum 4 ani; a fost un sterilet cu cupru; nu a fost Mirena.
Oricum; acum nu mai am curaj nici pentru Mirena.
Ceea ce mi s-a intamplat mie a fost totusi o exceptie si s-ar fi rezolvat cu usurinta daca nu ignoram simtomele.
_
Rares
floricik spune:
Gata, am luat o mica pauza.
Dana felicitari gradinarului! Deci are si prietena,ha?
Monis tocmai d'asta m-am enervat ca am dus-o la 2 dr nu unul. Prima tanti era la spital de garda(era sambata) si cand am vazut ce acritura e ...a 2a oara a dus-o mama la un cabinet privat la alta dr. Dar niciuna din ele nu ne-a spus sa-i dam si ceva biotics,enterolactis etc pt a nu-i dstruge flora...iar eu si mai desteapta nu mi-a dat deloc prin cap:(( Cat despre mar copt am incercat dar nu vrea. O sa-i fac azi si ceai de afine,chiar am o cutie la birou.
Raluci merci de pont dar smecta a primit doar in week-end. Acum e pe hidrasec, enterolactis si debridat. pt Remus.
Pirelia sanatate multa Oanei. Si Ema cand ma vede cu pastile imi spune :"nu pasile,nu pasile" .
Ramonika, la multi ani mamei tale. Mama mea doar ce a implinit 60 de ani.
Miany foarte bine ca-l duci pe David la stomatolog. Este dr de copii?
Dymomo ce bine ca e ok la munca. Ma bucur tare mult ca te-ai acomodat usor.
Diana
dymomo77 spune:
Magda nici mie nu mi-a priit steriletul. Dupa 6 luni de "chin" l-am scos. Acum e super ok dar alea 6 luni a fost nasol tare. Anexite si hemoragii fara numar...
Biara spune:
LA MULTI ANI!!!!
un buchet de ghiocei de la Maia pt voi Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009)
carmickey spune:
va urez un calduros la multi ani,o primavara frumoasa si vesela alaturi de copiii vostri si va trimit un
carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993
dymomo77 spune:
La multi ani! Sa aveti o primavara plina de dragoste si impliniri.
Eu azi sunt libera asa ca rezolv probleme administrative.
O zi buna.
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 La multi ani! Sa aveti o primavara plina de dragoste si impliniri. Eu azi sunt libera asa ca rezolv probleme administrative. O zi buna. mami fericit de Danut 28.10.2009 |
ce job tare ai . sau nu toata lumea are liber azi?
sa avem o primavara frumoasa!
...
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
shtephy spune:
cred ca Strumfy e pregatita s-o aduca pe Motata pe lume ,asa ca au nevoie de incurajari
Hai Strumfy !!!Hai Camelia !!!