Cel putin 10 kg jos (5)
Raspunsuri - Pagina 17
lulu77 spune:
Esthera, azi te-ai lasat barberita?
am inteles ca in toata Grecia, azi, se sarbatoreste Mustachia- sau ceva de gen- o sarbatoare in care femeile se barbaresc intre ele.
nu se poate sa iti aplice lama pe solduri, copase, burta, etc sa dispara kg ca si parul, imediat?
SOACRA MARE
Doua maini stangi
arturicii spune:
Tararam param pam pam!
S-a schimbat prefixul la cantar !!!
Inca 3 luni, se schimba iar si intru pe regim de mentinere (care o fi si ala vedem).
Azi mananc ceva snitele, branza cu rosii ca nu am mai mancat de un car de ani si mai e si supa de ieri.
Boticelina, nu am o explicatie pentru ce ti se intampla dar sper sa fie de bine.
Cat despre oui si oua, foarte frumoasa lectie
Noi am primit 2 papagali(2 fetite) si au facut cam 6 oua in ultimele 2 luni. Le-am pastrat ce le-am pastrat insa cum pui nu aveau cum sa iasa le-am aruncat ca mi-era ca se strica.... Dar au fost f incatantati cei mici si ma bateau la cap sa luam si un papagaloi sa faca pui ouale ....
Lulu, asa patesc si eu daca mananc ceva la o ora nepotrivita. Cum le stie el organismul pe toate...
tuturor
pitzinuca spune:
o intreb pe colega mea grecoaica mai in gluma, mai in serios ”nu crezi ca sarbatoarea de azi e o ocazie pentru promotii la produsele de barbierit?”
cica am lasat-o masca, nu a uzit pana acum de asa ceva, cel putin in Kefalonia unde sta.
De unde ai auzit Lulu de chastia asta? sunt tare curioasa
Esthera2011 spune:
...hai ma Lulu ca m-ai facut sa rid!!!!
Daca eu care nu sunt autentica..cateva grecoaice si-au facut cruce si-au ridicat sprancele in semn de mirare si-au spus ca n-au auzit in viata lor de o asa sarbatoare.
Cand s-or sarbatori ceva gen "taierea kg depuse in exces"...va anunt!
Fara sport azi ca e prea frumos afara. 18 grade...deci plimbare....ca tare dor mi-era de primavara.
roxanaz spune:
18 grade? gizas, super!
Ioana, super, sa fie de bine schimbatul prefixului. doamne ce o sa ma bucur cand o sa il vad si la mine asa....
Boti, pai vezi? tot dai jos. dicstractie placuta cu puietul
zubi spune:
Buna fetele, sunt Zubi si vreau sa ma alatur voua, de cand am nascut, in loc sa dau jos cele 9 kg in plus, eu am mai pus in 6 luni inca 3 kg....am 1,57 si 72 kg....as vrea sa dau jos 15 kg, asa ar fi ideal.
lulu77 spune:
cat ne mint astia cu televizoru' lor cu tot(in cazul de fata cu radio)macar am facut un lucru bun, te-am facut sa razi Esthera.
zubi...bine ai venit
Lauraaaaa, ce ai facut azi?
ca uitasem ca te am in supervizare
SOACRA MARE
Doua maini stangi
ralcat spune:
Arturicii, dau cu supliform in baie si cand ajung in pat mai bag degetele adanc in stratu de slana si chiar se simte. Mama si ce mai doare cand trag si rulez suncutza ... nu se lasa de buna voie, tre sa mai si doara.
Mi-e somn de numa, am gatit asta noapte pana la 2, supa crema de rosii, mancare de cartofi pentru adulti si mancare de curcan cu cartofi pentru pruncu. Ma zapacira unii si altii in sedinte si bonus, mi-am inlocuit si puntea dentara care se rupsese anul trecut. Oficial, de azi am dinti, am ramas fara bani, dar ce masele slefuite am io.
Diseara ma vad cu niste prietene dragi, e clar ca de la usa ma duc direct pe leg magic?
Va pup, cu ochii mijiti, dar tot va pup
Eu
lulu77 spune:
eu am luat cina, cam tarziu, dar am intarziat cu gatitul.
Edit: sa pot zice si anume cat1 pulpa inferioara la grill+salata-eu
restul langa o portie buna de piure cartofi
la 8 ma urc pe bicicleta.
SOACRA MARE
Doua maini stangi