Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
mamavlad spune:
Am sunat azi la Goethe. Ca de obicei...ceata totala! Cica in prima parte se inscriu DOAR etnicii si minoritatile, iar interviul NU S-A APROBAT!!! La intrebarea cum vor fi departajati copii raspunsul a fost "nu stim, sunati pe 19 martie". Parerea mea e ca si cei de la Goethe sunt "lasa-ma sa te las". Pe site-ul lor nu au absolut nici o informatie despre inscrieri,iar "Noutatile" sunt postate pe site din decembrie 2011. RUSINE liceul Goethe!!
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui toby79 E un semn si asta , ca totul e facut pe dos si gandit cu fundul in legea asta. |
Tu te-ai inscris? ca stiu ca era cu cintec la tine ...
usorlili spune:
Nu...nu se poate asa ceva... Prietena mea a fost sa-si inscrie baiatul in clasa pregatitoare la scoala de care apartine si surpriza... Nu mai este in circumpscriptia unde fusese recenzata. S-a intors socata de la scoala.
Este adevarat ca nu a verificat on line pe site-ul inspectoratului arondarile, dar nici prin cap nu i-a trecuta ca s-a schimbat circumscriptia. Sunt niste oameni care nu folosesc internetul.
Urat, stresant si obositor.
matahut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Celena2 Repartizarea pe clase / invatatoare a ramas la latitudinea scolii, iar criteriile se cunosc |
Adica ? SUnt afisate undeva?
grigutza spune:
Foarte neplacut ce i s-a intamplat prietenei tale Si mai neplacut ar fi sa fie diferenta mare intre scoli si sa ajunga sa incerce in a doua etapa la scoala de care credea ca apartine initial.
usorlili spune:
Da Grig, asta este neplacut. Ca scoala este foarte buna. Si-a dorit mult sa-i intre baiatul acolo. Si exact asta se va intampla. Va intra la etapa a II-a. Ma gatea si pe mine gandul sa-mi fac mutatie la ea dar am renuntat.
Uf...Mi se strange sufletul cand ma gandesc.
toby79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catrinik
Tu te-ai inscris? ca stiu ca era cu cintec la tine ... |
Inca nu m-am inscris, dar voi incerca cu siguranta zilele acestea.Da si inca este cu cantec la mine, pt. ca desi am buletin cu adresa arondata, desi am facut si contract de comodat , din ce am auzit nu ma vor accepta.Pt. ca de , cica fiecare scoala isi face "propriile reguli".O sa scriu aici cu siguranta ce mi se va intampla acolo.Am chiar in cap sa si filmez cu telefonul mobil,binenteles daca ma vor lasa, dar pana la urma este institutie publica, nu proprietatea lor privata, nu ?
riloasa spune:
Dar cei cu viza de flotant sunt luati in considerare? Ce stiti? Noi nu am reusit, poate maine.