Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)

Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5) | Autor: Inaf78

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Voi ce stiti: se mai pot face evaluari acum?
Pt unii care s-au trezit in ultimul moment?
E scris pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Oficial evaluarile s-au terminat miercuri, dar Ilfov-ul a anuntat ca au prelungit pana azi inclusiv. Nu stiu la restul judetelor...

Mergi la inceput

Eu auzisem ca un centru va ramine deschis pina in toamna.
Pt ca mai sint copii plecati din tara. Dar nu mai stiu unde am auzit.

In rest ati citit programa? Cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora1 spune:

Am vazut si eu planul de scolarizare pe fiecare scoala in parte, afisat pe ismb.edu.ro. Dar parca era vorba ca vor afisa in acelasi timp si numarul de copii recenzati din circumscriptia fiecarei scoli. Sa ne facem si noi o idee despre daca si cat de multe locuri ar ramane disponibile pentru etapa 2. Voi nu ati inteles tot asa?

Mergi la inceput

Asa ramasesem si eu cu impresia .... insa se pare ca nu.

2 martie 2012 Afisarea nivelului de clasa la care vor fi inscrisi copiii, conform rezultatului evaluarii dezvoltarii psihosomatice (clasa pregatitoare, respectiv clasa I)

Afisarea ofertei de scolarizare a fiecarei unitati de invatamant pentru clasa pregatitoare si clasa I

2 martie 2012 Afisarea programului de inscriere la clasa pregatitoare, respectiv clasa I a copiilor ai caror parinti doresc inscrierea in scoala de circumscriptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Va rog frumos sa imi spuneti ce acte trebuie la inscriere. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Art. 13 (1) Înscrierea copiilor în clasa pregatitoare si în clasa I se face în urma completarii unei cereri-tip de înscriere.
(2) Completarea cererii-tip de înscriere se face la secretariatul scolii la care se solicita înscrierea, în perioada prevazuta de calendarul înscrierii, prin introducerea în aplicatia informatica a datelor furnizate de parinte.
(3) Parintele depune, în momentul completarii fisei de înscriere, o fotocopie a actului de identitate propriu si o fotocopie a certificatului de nastere al copilului, care vor fi certificate conform cu originalul de catre secretariatul unitatii de învatamânt.
(4) În cazul în care solicita înscrierea la alta unitate de învatamânt decât scoala de circumscriptie, pe lânga documentele mentionate la alin. (3), parintii depun si documente care dovedesc îndeplinirea criteriilor de departajare, în conformitate cu art. 9 si 10.

Mergi la inceput

Madyrizi - la voi mai sint ceva noutati? E gata softul?
S-a afisat si nr de copii recenzati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

in afara de informatiile de pe site nu avem nimic in plus.
maine este o sedinta de prezentare a softului.
am inteles ca e usor de folosit, speram sa tina si platforma la atatea calculatoare conectate, ca sa fie toata lumea multumita si sa mearga repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Madyrizi, spune-mi si mie te rog articolul 9 si 10 ca nu stiu unde sa il caut. Multumesc frumos. Si daca nu le spun ca il inscriu si in alta parte care e problema? Ca nu m-am decis daac il dau sau nu la scoala. Poate il las la pregatitoare la gradinita. Nici eu nu stiu ce fac.

Mergi la inceput