Nasterea la Arcadia - Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 16
MElise spune:
Buna dimineata mamici! Stiu ca e amiaza, dar eu m-am trezit pe la 6, iar pe la 10 m-a luat un somn dubios si am dormit pana mai inainte. N-am nascut inca, dar cred ca suntem pe drumul cel bun. Am mai eliminat si ieri dupa-amiaza bucati din dop si azi dimineata, domana doctor a zis ca s-a modificat colul, deci e de bine. Daca nu se intampla pana sambata a zis ca imi da nu stiu ce pastiluta pe gura... dar sper sa nu fie cazul.
Oricum, multumesc muuuuuult pentru incruajari si pentru sustinere!!!!!
La multi ani tuturor mamicilor si bebeilor care aniverseaza mai multe sau mai putine lunite!
MElise
KATY_28 spune:
La multi ani mamicilor si burticilor!!!
La multe lunite la bebei MAIA de Lena si IOAN de Nico!!!
A patit vreo mamica ca dupa vaccin sa apara o eruptie locala ca o urzicatura in jurul vaccinului, daca da in cat timp trece si daca trebuie facut ceva?
Multumim de urari oiyoy ! La multi ani si tie de 8 martie !
Melise cred ca somnul e linistea dinaintea "furtunii", te pregatesti de marea intalnire cu bebe.
KATY_28 spune:
Era o mamica care se plangea ca ii cade parul , nu mai retin exact care, imi cer scuze, cum a remediat problema si mie imi cade de nu stiu ce sa mai fac.
Gabrielita81 spune:
KATY si mie imi cade arul dar nu prea am reusit sa fac ceva....
LA MULTE LUNITE BEBE MAIA SI BEBE IOAN!!!!!!!!!!!!!!
ionelamaria spune:
La multi ani mamici!!!
Nico, intrebai de wrap. Dupa mine asta e cel mai potrivit sistem de purtare pentru bebeii micimici. Cem mai sanatos si mai sigur
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KATY_28 Era o mamica care se plangea ca ii cade parul , nu mai retin exact care, imi cer scuze, cum a remediat problema si mie imi cade de nu stiu ce sa mai fac. Mami fericita de bebe Andrei Edward 23.11.2011 |
Si eu inca ma plang
L-am tuns mai scurt, am facut o gramada de mascute, la radacina e periuta, creste unul nou, asta vechi tot mai cade, dar e si sezonul
ionelamaria spune:
si eu sunt in plin proces de "chelire". Asa am fost si dupa prima sarcina. M-am tuns atunci si gaseam smocuri scurte si nu lungi. A trecut de la sine...
Si acum astept sa treaca si nu stiu inca daca sa ma tund sau sa-l las asa ca macar il mai leg:(
LenaC spune:
Multumim pentru felicitari !!!
La multi ani mamici, burtici si fetite scumpe !!!
Katy la vaccin e rosu cam 1cm patrat? daca da atunci asa am avut si noi. Trece de la sine.
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia33 LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI FEMEILOR DIN VIATA VOASTRA!!!![flo] Mami de Sofia Maria, 14.06.2011 |
Camelia ce scumpete are mama