Nasterea la Arcadia - Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 14
KATY_28 spune:
Ce agitatie e azi pe aici.Buna dimineata si de la noi mai pe dupa-amiaza, bebele m-a tinut in pat, dar ce bine a fost.
Tinem si noi galerie Melisei
Hai Melise!!!
Nico_A spune:
Are cineva wrap? Eu am primit unul, l-am pus de proba dar oare e ok pt coloana vertebrala a bebelui ? Stiti ceva ?
Mami fericita cu Ioan Gabriel
iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KATY_28 Ce agitatie e azi pe aici.Buna dimineata si de la noi mai pe dupa-amiaza, bebele m-a tinut in pat, dar ce bine a fost. Tinem si noi galerie Melisei Hai Melise!!! Mami fericita de bebe Andrei Edward 23.11.2011 |
KATY cum a fost azi vremea pe la BOTOSANI ? Noi am iesit afara de 2 ori azi
KATY_28 spune:
Iulia azi noi ne-am trezit tarziu , pe la 2 mai exact.Dar a fost frumos in comparatie cu ziua de ieri, cam rece dar cu soare si fara vant.Acum ne-am intors de afara.La mine dimineata Andrei doarme si parca mi-e mila sa il trezesc sa iesim de 2 ori afara.Asa ca diminetile ni le petrecem impreuna dar in pat.
Chiar sunt multe mamici 45 pana acum si tot mai vin.Dar tot forumul ramane pentru mine la suflet.
claumarcoci spune:
Buna seara si de la noi
Am fost si noi afara , bb D a dormit si apoi s-a trezit si l-am ridicat un pic mai sus. Mama cu care ies la plimbare are o fetita de un an si o luna, ea cica impingea carutul lui David si asta se tragea sus sus sa o vada, daca ii vedeai fatuca
Majoritatea din noi maine sarbatorim prima zi a mamei oficiala
Nico legat de wrap aici gasesti info http://sling.ro/, este si forum, pui intrebarea sau trimiti mail, Diana o cheama pe fata si e scumpete
O seara frumoasa!!!