Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 3
DenyAnd spune:
Listuta reactualizata
Am adaugat si pe Dana si pe Laura.
Inca cineva?
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Listuta reactualizata Am adaugat si pe Dana si pe Laura. Inca cineva? Dragonelul meu 2 sarcini pierdute la 4+ Cauza? -> Astept sa fac investigatii. |
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Listuta reactualizata Am adaugat si pe Dana si pe Laura. Inca cineva? Dragonelul meu 2 sarcini pierdute la 4+ Cauza? -> Astept sa fac investigatii. |
eu azi sunt z1 asa ca te rog sa ma treci si pe mine pe lista cu 28 martie , desi sanse sunt zero.
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
DenyAnd spune:
Dana imi pare rau pt z1.
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Mihaelafalt spune:
Acum am vazut la urina ca scrie asa si nu stiu ce inseamna
Urina - sediment
2-3 leucocite / camp.
Rare celule epiteliale scuamoase.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui ralucaneagu eu azi sunt z1 asa ca te rog sa ma treci si pe mine pe lista cu 28 martie , desi sanse sunt zero. |
Pesimismul nu este acceptat!
Asa ca ramai optimista si increzatoare!
Asa va vreau pe toate!!!
Alungati pesimismul de langa voi ca nu acolo e locul lui!
Noi toate suntem aspirante OPTIMISTE!!!
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Pesimismul nu este acceptat! Asa ca ramai optimista si increzatoare! Asa va vreau pe toate!!! Alungati pesimismul de langa voi ca nu acolo e locul lui! Toate suntem aspirante OPTIMISTE!!! Dragonelul meu 2 sarcini pierdute la 4+ Cauza? -> Astept sa fac investigatii. |
adevar graiesti!!!capu sus ca negativismul duce la stres si nu se mai prinde samburelul!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Acum am vazut la urina ca scrie asa si nu stiu ce inseamna Urina - sediment 2-3 leucocite / camp. Rare celule epiteliale scuamoase. |
Miha, asteptam sa intre Lorenaa sau Yna sa-ti raspunda , ca fetele sunt in domeniu
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
ralucaneagu spune:
offf , am facut si eu cont pe FF dar nu mi-s in stare sa ma descurc sa trec in tabel acolo temperatura . spre exemplu azi in z1 a fost 37.2 si nu stiu unde sa o trec
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
mrenescu spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Listuta reactualizata Am adaugat si pe Dana si pe Laura. Inca cineva? Me!Me!Me! Pe 9-10 martie Dragonelul meu 2 sarcini pierdute la 4+ Cauza? -> Astept sa fac investigatii. |