Strengari de Martie-Aprilie 2012 -39 Hai Aredwynn!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

J.D. pe atunci cand cu migrenele nu stiam de cofeina ca ar face bine si cum eram si in priza cu alaptatul si primul copil, crispata si cu nervii intinsi sa nu fac ceva rau, fix in perioada aia nu am pus gura pe cafea.
si daca imi aduc aminte bine cam fix la 2 saptamanai am inceput sa bag cafeluta si parca cam atunci au si trecut treptat durerile de cap...

acum daca o sa o patesc din nou, nici nu ma mai gandesc de doua ori! si asa bebe e obisnuit cu cafeaua ca toata sarcina am baut o cana dimineata din cauza de tensiune mica.

merci ca mi-ai adus aminte de "remediu"!

pe atunci singurul sfat de la doctor a fost sa bag lichide multe si sa suport daca m-a mancat undeva sa ma misc

mami deSerban Alexandru 15.07.2009
36+ cu Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

J.D. ma bucur ca ati scapat
Sovi eu le practic, mai putin aia cu tabla aia ca n-am ce sa pun. Ii pun si muzica clasica in casti in dreptul osului pubian cate 30 min pe zi, mi-a zis moasa (si-am vazut ca scria si acolo) ca ar avea efect. Adevarul e ca doar atunci il simt agitandu-se mai mult, la muzica... poate ca ar vrea sa se intoarca dar nu mai are loc, nu stiu. Sa vad ce mai zice azi moasa
Tala sa-ti mai treaca din starea asta, hai... zambeste ca a venit primavara (macar in calendar daca nu si afara )

Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei

AMR: 3 saptamani

Mergi la inceput

sovi eu nu prea stiu diferenta ca mie din start mi-a recomandat eferalganul pediatra si numai din asta am folosit. Panadol nu am folosit sa vad ce efect are, dar citisem undeva mai demult ca nu ar fi tocmai ok Panadolul ca are multe prostii bagate in el (pe langa paracetamol)...

36+ cu Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

hehe Sovi deci se pare ca Sasa are planuri mari cu bebe Iustin

ma bag la facut capitol nou

Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei

AMR: 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Tala, in aceeasi situatie ma aflu si eu, am stat cu andrei acasa sapt asta, numai ca in loc de roboti, eu am de-a face cu trenulete si ma pune sa le plimb pe sine, vai de spatele meu! Am incercat pe cat posibil sa ne jucam mai static, pe canapea... Se plictiseste si cere desene animate, ceea ce nu-mi convine :D. Dar eu l-am tinut acasa pt ca e bolnav, de sapt viitoare il duc la gradi si pot sa ma bucur si eu de concediu :D

Dara, si Maria mea a primit martisor

Sustin si eu fetele care sunt pe ultima suta de metri! [ majoreta]

Irina, 33+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Da Sovi si eu i-am aratat filmulete si poze cu el si da, ii place la nebunie (micutul narcisist)

Irina si al meu cere desene, dar am convenit ca se uita doar la unele anume (incerc sa contorizez tmpul petrecut in fata ecranului, indiferent daca este tv sau pc)

Pai Monna, asta ziceam si eu: care primavara? la mine aici e totul alb si cred ca sunt si fotosensibila (la David greturile imi veneau doar cand vedeam lumina, asa ca pana la 4 luni am stat cu draperiile trase)

Mergi la inceput

Moni tu cum mai esti? ai mai avut contractii?

36+ cu Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mona, chiar ma intrebam daca sa incerc si faza cu castile :)) mi se pare comic sa imi pun castile pe burta. O sa incerc sa ma pun si pe "inversion table" din dotare, desi mi-e teama sa nu imi crape vreun vas la capatana. Imi pun o perna mare si o inclin doar putin, sa vedem ce iese. Desi, la cum sunt mereu cu stomacul/mancarea in gat, nu stiu cand sa prind momentul ideal.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Tala si eu sunt un pic stresata de greutatea piticei. a mea avea 1750 la 32 saptamani... acum si baiatul l-am nascut cu 2600 la 38 saptamani si a recuperat foarte bine afara... nici la incubator nu l-au tinut desi scazuse pana la 2300 a doua zi dua nastere.

dar parca as vrea sa nasc si eu ceva mai mare de o pisicuta... acum sanatosi sa fie ca restul de depune afara...

36+ cu Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitolul 40

Mergi la inceput