Strengari de Martie-Aprilie 2012 -39 Hai Aredwynn!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

Aredwynn, se zica ca daca pre-travaliul dureaza mult (mie mi-e clar ca in asta esti), atunci travaliul va dura mai putin.. asa ca bucura-te SI foarte bine ce faci, odihneste-te sa fii cat mai fresh maine.
Tinem pumnii si suntem alaturi de tine

Pup si restul fetelor, am facut azi bagajul si acum ma apuc sa fac planul de nastere. Ne reintalnim maine cu motzatele pt Anca

cu Gaza, DPN 30 Martie

Pe asta n-o stiam... dar din toate miturile... se pare ca asta e singura care se potriveste la mine...

Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Chito harnicuta mai esti . Hai ca asa cum ai ajuns pana aici o sa ajungi pana la termen nu-ti fa griji

Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei

AMR: 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

anca, odihna placuta.
monna, ai modificat amr-ul. eu dupa tine ma 'ghidez'. si cu cat scazi tu.. cu atat imi dau seama ca la mine e si mai si

AMR < 2 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aredwynn, ca sa iti mai distrag atentia de la pre-travaliu ..ai cumva o partitura pt pian de la love story?

pe barbat-miu l-a apucat criza de la 30 de ani si si-a cumparat orga in ianuarie, ca asta era visul lui de mic..si motivand, normal, ca poate ia si matei lectii de pian; oricum, s-a pus serios pe treaba barbatul, dar invata de unul singur..si deja ne tine seara recital nu nush-cate piese..si acum l-am pus sa invete sa imi cante love story...

meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

anca, odihna placuta.
monna, ai modificat amr-ul. eu dupa tine ma 'ghidez'. si cu cat scazi tu.. cu atat imi dau seama ca la mine e si mai si

AMR < 2 saptamani

varsta bebelusei Alexia

..si eu pot pune de acum..AMR < 1 saptamana ... ; aoleu, de azi intr-o saptaman sunt si eu cu bengulina in brate...acu realizez... ca e miercuri..si miercurea viitoare..taie nenea doctoru burtica.... [emoticon care lesina]

Mergi la inceput

pai Happy tu pan' pe 9 mai ai putin, eu AMR-ul il am facut la DPN care e abia pe 21 deci e diferenta mare
Meg ce misto... si eu vreau sa-l dau pe-al meu pitic la lectii de pian cu speranta ca ma va invata si pe mine cate una alta. Mi-ar fi placut sa stiu sa cant la pian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

Citat:
citat din mesajul lui happylica

anca, odihna placuta.

AMR < 2 saptamani

varsta bebelusei Alexia

..si eu pot pune de acum..AMR < 1 saptamana ... ; aoleu, de azi intr-o saptaman sunt si eu cu bengulina in brate...acu realizez... ca e miercuri..si miercurea viitoare..taie nenea doctoru burtica.... [emoticon care lesina]

da maaaa... saptamana viitoare pe vremea asta iti tii printesa in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Chito, stai bine, eu comandasem de vreo 500-600 in total la farmacia tei, bine, am luat si un medela calma si scoici de san (de-alea de tinut sanul la aer, si cand colecteaza si cand nu)...si-s scumpe. Si eu dau 8,5 lei sa mi le aduca. Ca altfel cred ca si benzina pana acolo tot atat ar fi.

Mi-am luat centura de la tonus-elast, sper sa fie buna.

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Ha, ha, Meg, tare faza cu emoticonul care lesina :P

Cuscra, tu vezi ce vraji mai faci sa nasc de ziua ta, nu mai devreme :P

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Cuscra, tu vezi ce vraji mai faci sa nasc de ziua ta, nu mai devreme :P

33+ Miruna Sanziana

ma de vraji inca nu m-am apucat dar fac si de astea daca vrei.. orice numai sa-mi vina nora de ziua mea (daca asa vrei tu)

Mergi la inceput