Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

fetelor am venit si eu de la eco, de 2 ore plang in continuu, doctora mea zice ca s-a putea ca sacul sa nu fie in uter nici nu vreau sa ma gandesc daca Doamne Fereste am sarcina extrauterina, cred ca voi ceda psihic ar fi cea mai mare nenorocire care mi s-ar putea intampla in momentul de fata ..sunt daramata de un asa posibil diagnostic..a zis sa fac maine beta si vineri din nou, iar vineri seara iar la eco ..

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

vali,hai ca trebuie sa fie bine!Doamne ajuta ca bebe tau sa fie bine in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valicutza, pai in cate saptamani ai fi? 4 saptamani, nu? Cand ai avut ultima menstruatie si ce lungime avea ciclul tau? Ai idee cand ai ovulat? Daca ai un ciclu mai lung de 28, nu se calculeaza de la ultima menstruatie, ci se scad 14 zile de la ovulatie si aia e data ultimei menstruatii.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

ultima menstruatie am avut-o pe 15 ianuarie , cm de obicei 32 zile, dar in decembrie a fost de 29 zile, de ovulat sigur am ovulat mai tarziu, dr zicea ca sigur nici nu o sa ovulez luna asta..asa ca nici eu nu prea mi-am tinut evidenta , dar sigur dupa 4 feb

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

daca ar fi sa ma iau dupa un calculator de pe net azi as fi in 6 sapt si 2 zile , dar sigur sarcina mea e mai mica, ca si testele le-am avut slab pozitive , si tocmai ce am citit acum pe net , ca ai sanse marite sa faci sarcina extrauterina dupa o interventie la trompe, si eu pe 25 ian am facut hsg-ul

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

vali,eu cred ca e sarcina prea mica sa se vada.si nu e adevarat ca dupa HSG ai sarcina exrauterina.dupa HSG in primele 3 luni sunt sanse mari sa ai bebe.si tu aisi o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

fetelor am venit si eu de la eco, de 2 ore plang in continuu, doctora mea zice ca s-a putea ca sacul sa nu fie in uter nici nu vreau sa ma gandesc daca Doamne Fereste am sarcina extrauterina, cred ca voi ceda psihic ar fi cea mai mare nenorocire care mi s-ar putea intampla in momentul de fata ..sunt daramata de un asa posibil diagnostic..a zis sa fac maine beta si vineri din nou, iar vineri seara iar la eco ..

in curand

Buna seara fetelor!

Valicuta, te rog nu plinge si nu te panica, din cite am inteles ai avea 4 sapt. Pai stai calma ca la virsta asta a sarcinii nu prea se vede clar saculetul...la mine a vazut clar la 6 sapt. Si era aparatul ultraperformant. Mi-e atit de ciuda pe doctorii care baga gravidutele in sperieti!
Mergi si la alt cabinet/ medic inainte de a te gindi la tot ce-i mai rau. Daca proasta are un jaf de aparat si poate ca nici nu se pricepe sa vada acolo ce trebuie, eu as ignora ce mi-a spus si as merge la alt medic. Scuze ca am fost asa directa.
Linisteste-te puiule ca va fi bine si n-ai nici o extrauterina.
Sarcina usoara in continuare

Felicitari si tie, Gina, sarcina frumoasa si bebe mincacios si jucaus!

Eh, de acum incepe cum s-ar spune parteea a doua a bataliei, in care trebuie sa invatam rabdarea si stapinirea de sine. Dar rasplata e mare!

Hang in there, girls!

Dana, 29+ cu Stefan Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Valicutza, nu mai plange, sigur e prea mic bebe ca sa se vada. Tot ce se vede la varsta aceasta e doar un punct. Asa am patit si eu cand am fost gravi, si dr mea imi spunea ca nu poate sa-mi spuna nici macar ca sunt gravi. Ca trebuie sa asteptam sa vedem ce se intampla, abia la 6 sapt mi-a spus ca sunt gravidutza.
Curaj, draga mea si nu mai plange, o sa vezi ca totul e bine doar ca e mic bebe. Bebe sigur vrea acum sa fii fericita si optimista, asa ca incearca sa te linistesti pentru el. Te pup tare!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Vali eu zic ca e prea devreme sa vezi ceva la eco,acum cateva zile era testul negativ...eu zic sa faci beta,de 2 ori si cand o sa vezi ca va creste vei fi mai linistita.In uter o sa se vada clar abia la 6 sapt.
Hai te rog eu nu mai fii suparata,nu am auzit de treaba asta ca dupa HSG faci extrauterina...tocmai ca sunt libere trompele,calatoreste ovulul fecundat mai bine.
Maine poti sa mergi la beta?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

multumesc fetelor pentru gandurile bune ..sa dea Dumnezeu sa aveti dreptate, da maine merg la un beta, si vineri din nou.

in curand

Mergi la inceput