Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 11
ralucaneagu spune:
ziua buna , fete dragi
am intrat si eu acum , am fost de dimineata la dr cu rez la analizele alea dezastruoase si mi-a zis ca a e vb de ovare polichistice si ca pe cm-ul din aprilie sa facem stimulare ovariana , altfel nu voi ramane niciodata gravida pt k nu ovulez.
Offf nu stiu ce sa zic , voi credeti ca o stimulare de genul asta ar da roade in cazul meu?
ati facut vreuna dintre voi?
valicuta , linisteste-te si asteptam vesti bune la beta
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gina85 Buna fetele, A-ti facut vreodata teste de sarcina care indica si nr de saptamani? Am fost la farmacie si mi-au zis sa fac unul, ca sunt ff bune,asta daca nu mai am rabdare pana la vizita la doc care ar trebui sa fie pe 10-11 martie(nu e prea tarziu?) Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
ginuta cum te simti?
Mihaelafalt spune:
Gata am revenit de la biserica, mult mai linistita si cu forte noi.
Am dat parintelui listuta care era prima data pentru acatist si a zis ca o sa se roage pana pe 2 mai, are niste puteri ca atunci cand m-a vazut a zis stiu ca mergi la un doctor bun si o sa vezi ca dupa ce o sa iti desfunde canalele vii cu vesti bune la mine.
Am emotii si sperante.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Katy82 spune:
Buna fetele! Gina, Valicutza felicitari mamicilor . sa aveti parte se sarcini usoare si bebei sanatosi.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Katy82 spune:
Deny si eu ma simt f. obosita cand sunt la ovulatie.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Mihaelafalt spune:
Raluca pentru ovare polichistice dau rezultate stimularile, eu zic sa faci.
Of valicuta da ce fac astia, isi bat joc de tine? Cum sa dureze atat?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Raluca pentru ovare polichistice dau rezultate stimularile, eu zic sa faci. Of valicuta da ce fac astia, isi bat joc de tine? Cum sa dureze atat? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
multumesc miha , asa fac . As fi inceput de acum din martie dar dr vrea sa repete sotul spermograma si sa incep din aprilie
gina85 spune:
citat din mesajul lui ralucaneagu ziua buna , fete dragi am intrat si eu acum , am fost de dimineata la dr cu rez la analizele alea dezastruoase si mi-a zis ca a e vb de ovare polichistice si ca pe cm-ul din aprilie sa facem stimulare ovariana , altfel nu voi ramane niciodata gravida pt k nu ovulez. Offf nu stiu ce sa zic , voi credeti ca o stimulare de genul asta ar da roade in cazul meu? ati facut vreuna dintre voi? valicuta , linisteste-te si asteptam vesti bune la beta Fiecare copil e suma unor minuni intamplate... |
Ralu e bine ca ai descoperit cauza si acum stii ce ai de facut
Stai linistita,eu cred ca cu inseminarile o sa reusesti
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
gina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucaneagu
ginuta cum te simti? Fiecare copil e suma unor minuni intamplate... |
Nici eu nu stiu cum ma simt,nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt ,inca nu cred si nici sotul,ne uitam amandoi la test si zambim
Ma rog sa ramaneti si voi cat mai repede gravidutze
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
ralucaneagu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gina85
Nici eu nu stiu cum ma simt,nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt ,inca nu cred si nici sotul,ne uitam amandoi la test si zambim Ma rog sa ramaneti si voi cat mai repede gravidutze nici nu trebuie sa te mai gandesti asa mult , incearca doar sa te bucuri de perioada asta minunata Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |