Colectia de toamna-iarna 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 15

maria_alexia spune:
serios, incepe scoala prin 10 sept ?!?!
si vacanta de vara am vazut ca incepe cam tarziu...
eram la planificat vacantele si constatam cu stupoare ca s-a cam scurtat vacanta de vara...

Noki_Lara spune:
Maria, 12 septembrie mai exact. Mea culpa. Asa si la Goethe, intial, cand am depus noi actele ne-au cerut cate-n luna si stele (acte doveditoare), iar saptamana a doua s-au primit dosarele numai cu declaratia banala pe propria raspundere a parintelui, fara absolut niciun act doveditor.

camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda77 asaaaa, update: nichita nu e recenzat la scoala 56. se pare ca strada noastra apare pe listele a doua scoli, 56 si 52 (full de romi) la distanta egala (metri fata de casa:)) Nichita are loc tinut la 52 ![]() ![]() ![]() pe de alta parte , din cauza ca strada noastra apare pe lista lui 56, nu poate fi considerat copilul ca nefiind din circumscriptie, caz in care l-as fi putut inscrie acum in etapa 2, pt outsideri. deci Nichita nu e nici din circumscriptie nici din afara ei la 56 ![]() ![]() ![]() teoretic ramanem in etapa 3 la 52. teoretic doar, fiindca asta se va intampla peste cadavrul meu. noah, costa faptul ca nu m-am agitat din etapa 1. ![]() da' despre asta cu recenzarea nu scria nicaieri!!!!!!!!!!!!!! e tata acum la 56, incearca sa mai vb cu alea p-acolo, daca nu, in etapa 3 trebuie sa prestez ceva la directoarea de la 56, de care teoretic apartinem:))) intelegeti ceva?:) mama lui Nichita (09.12.2005) Look who’s talking: Nichita-Andrei www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual Calatoriile mele "cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti" |
Anda, dar de ce nu-l poti inscrie acum (in etapa a 2-a), neffind in circumscriptie??? Eu zic ca poti incerca sa il inscrii la scoala la care vrei acum. Incerca, nu ai ce pierde! Bafta!

"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

lavi02 spune:
Maria, mai nou scoala nu mai incepe exact pe 15 septembrie, incepe intotdeauna intr-o luni. (se pare ca e ultima luni inainte de 15).
Vacanta de vara incepe cu o saptamana mai tarziu pentru ca au luat o saptamana de la vacanta de vara si au lipit-o la vacanta de primavara care acum are 2 saptamani: una inainte de Pasti, una dupa. In anii trecuti era o singura saptamana primavara, ori inainte, ori dupa Pasti.
Ina si eu am tendinta sa o consider pe Nati bebelusul familiei si nu e bine. Din fericire situatia se va remedia in maxim 2 luni la noi.
Lavi 32+

anda77 spune:
bre, nu vor sa-l inscriu. mai trec si diseara pe la 56. pe listele 52 si 56 scrie identic: strada cutarica (a noastra), toate numerele pare si impare. atat. dar e recenzat la 52 asta pare sa fie supremul argument tampit al anului! atunci de ce-mi mai lasi strada la alegere pe 2 scoli?! si din cauza ca strada noastra apare pe ambele liste nu l-as putea inscrie niciunde in etapa 2, a outsiderilor
. ca la nebuni...

mara95 spune:
si noi am inscris-o azi pe flavi.5 ore a stat tati la coada...
asta cu "uite strada,nu e strada" , e tipic romaneasca
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

corap spune:
pai i-ati inscris deja? ca eu stiam ca "rezultatele" se dau pe 27, dupa evalualuarea cererilor in functie de criteriile generale si specifice de evaluare (eu n-aveam niciun general, dar m-au trecut cu 2 la specifice - frecventeaza gradinita liceului si are rude (aka eu) in apropierea liceului - i-am convins ca daca exista criteriul "bunici in apropiere", ar tb sa accepte si "parinti in apropiere" :) .
oricum am vb cu o secretara f amabila - si mi-a zis ca "dupa ce incepe anul scolar o sa mearga cu transfer "
la mine cica fusese batalie (cand am ajuns eu la 6 jumate nu mai era nimeni) - erau 48 de inscrisi pe 24 de locuri (si 18 copii pe 2 locuri la pregatitoare)

madau spune:
Ca sa fim in trend, ne-am inscris si noi ieri la scoala la care vrem sa mergem, impropriu zis ne-am inscris pt ca nu avem nici o sansa in etapa 2, fiind doar 5 locuri care sigur vor fi ocupate de copiii cu parinti in scoala sau frati sau..ma rog...asa ca asteptam etapa 4, cand speram sa apucam si noi un loc . Au fost 75 de locuri, in prima etapa s-au inscris 40 de copii deci ar mai fi vreo 35 plus alea 5 de ieri. Dracu sa-i pieptene cu sistemul lor.
Intrebare....poate stie cineva...daca asteptam etapa 4 si prin absurd nu prindem loc, unde ramane pana la urma copilul? Inapoi la scoala de care apartinem?
Anda inteleg ca la voi strada e arondata ambelor scoli? Foarte ciudat...
Ilenutza felicitari si sarcina usoara!
Am ceva treaba prin casa...ma duc sa termin

maria_alexia spune:
Madau, in etapa a 4-a au prioritate cei inscrisi deja in et.2. Sunt si eu curioasa cum se vor rezolva situatiile.
Tin pumnii pentru toti, sa reusiti sa ajungeti la scoala vizata.