Oscars 2012
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
http://de.omg.yahoo.com/blogs/fashion-police/omg-look-angelina-jolies-oscarpose-sorgt-f%C3%BCr-lacher-120829256.html
Ciudata a fost!!!!Oare nu si-a repetat roulu acasa?
Am vazut azi "piciorul Angelinei"in toate posturile posibile!
Ce-o fi fost in capul ei ...ea e destul de naturala ...sau asa mi s-a parut mie pina a cum!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
danat spune:
Eu cred ca Angelina a vrut sa socheze si a resit. Marketing! Se vorbeste despre ea?!...ohoho!!
Mie mi s-a parut muuuult mai sexy si atragatoare Natalie Portman si speech-ul ei la decernarea Oscarului pt cel mai bun actor, modul in care s-a adresat personal fiecarui nominalizat. Erau vrajiti!
Apropos, cu aceasta ocazie l-am remarcat si pe Demian Bachir de care nu am auzit pina acum si care e un interesant http://omg.yahoo.com/news/demian-bichir-oscar-speech-ready-163254949.html
Cat despre Oscaruri, nu am vazut nici unul din filmele premiate, dar Jean Dujardin (Ion de la gradina?) imi place de mor, e plin de viata, cald,sarmant, autentic, cam prea francez pt gustul meu, dar il apreciez la pachet aduce putin cu Stefan Banica senior in tinerete, combinat cu Valentino .... pfff!
Mi-a placut mult mesajul lui Meryl Streep, plin de naturalete, asa cum si ea este mereu. Oamenii de calitate sunt modesti (sigur, in anumite limite).
Per total mi-a placut ceremonia, ma bucur ca nu am pierdut 3 ore degeaba
mihaela_s spune:
Am vazut The descendants si Iron Lady. De Clooney imi place in general si mi-a placut si in acest film. Nu mi s-a parut plat, e stilul lui de a juca si s-a potrivit pe rol. Nu cred insa ca era de Oscar .
Despre Meryl Streep pot sa spun ca o ador in orice film am vazut-o. Cumpar filme in care vad ca joaca ea, numai de dragul ei. A facut un rol extraordinar si desi nu am vazut restul filmelor cu actritele candidate anul acesta la premiul mare, cred ca Meryl a meritat premiul.
Am vazut ca filmul a luat Oscar pentru machiaj, pe buna dreptate. Eu daca nu stiam ca Meryl joaca in film, nu as fi recunoscut-o in rolul lui Margaret batrana.
Gala nu am vazut-o, daca ar fi la o ora rezonabila, as sta...dar asa...:((.
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Am vazut The descendants si Iron Lady. De Clooney imi place in general si mi-a placut si in acest film. Nu mi s-a parut plat, e stilul lui de a juca si s-a potrivit pe rol. Nu cred insa ca era de Oscar . Despre Meryl Streep pot sa spun ca o ador in orice film am vazut-o. Cumpar filme in care vad ca joaca ea, numai de dragul ei. A facut un rol extraordinar si desi nu am vazut restul filmelor cu actritele candidate anul acesta la premiul mare, cred ca Meryl a meritat premiul. Am vazut ca filmul a luat Oscar pentru machiaj, pe buna dreptate. Eu daca nu stiam ca Meryl joaca in film, nu as fi recunoscut-o in rolul lui Margaret batrana. Gala nu am vazut-o, daca ar fi la o ora rezonabila, as sta...dar asa...:((. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Mihaela bine de stiut despre filme, pe astea doua le-am remarcat si eu din prezentari. Cel putin cel cu Streep abia astept sa il vad :)
Cat despre ceremonia in sine, noi am inregistrat-o si am vizionat-o a doua zi seara, caci nu sunt nebuna sa stau la orele alea din noapte si apoi sa merg la servici, nici chiar asa
mihaela_s spune:
Dana, asa da, mai merge...chiar ma gandeam la tine cum ai stat noaptea sa te uiti la gala si apoi sa mergi la munca a doua zi. Dar nah, am zis ca placerea cere sacrificii . Noi nu avem sistem de inregistrat. Gala a fost transmisa in reluare luni dimineata, dar nu am putut sa ma uit. Eh, poate la anul.
desprecopii spune:
scuze, asta era linkul ok
http://www.supereva.ro/info.asp?id=7856
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
valentinag spune:
Am vazut si eu Iron Lady! Meryl este absolut fabuloasa, imi place de ea de mor, si-a meritat cu varf si indesat Oscarul pentru rolul asta!
Filmul in schimb, sincer, nu m-a dat pe spate, adica chiar asa dura si severa sa fi fost femeia asta? Nu mi-a placut ca nu a aratat mai mult din relatia ei cu copii, cel putin baiatul apare doar cand era micut, in niste secvente, asta sa fi fost toata viata ei alaturi de el?Stiu, a vrut sa faca ceva, sa fie cineva,insa intr-un final, tot singura spaland vase ajunge, cum e viata asta...
Si ca sa zic ceva si de rochii, Meryl mi s-a parut ca s-a imbracat nepotrivit pentru tenul ei, auriul ala mustar parca o facea sa para si mai palida decat este in realitate!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
corap spune:
io n-am vazut filmul, dar din ce zic cunoscutii ei (cunoscutii lui m.t., adica), chiar asa e. fara contact direct cu cupilu' (desi s-a zbatut ceva sa-i dea neste titluri nobiliare si neste contracte misto).
Archa spune:
Am vazut si eu 'The Help', 'The Iron Lady', 'The Descendants' si 'The Tree of Life'.
Partea mea snoaba zice ca 'The Tree of Life' e foarte tare, cu elemente experimentale si intrebari existentiale si unghiuri de filmare inedite.
Partea mea jucausa zice ca 'The Tree of Life' e foarte plictisitor si ca Malick a taiat o bucata prea mare pentru puterea lui de mestecat. E un film artsy-fartsy - cu mari intrebari si chestiuni religioase, care - dupa parerea mea - ar fi meritat o mana mai hotarata si un suflu mai energic. Asa, aveti peste doua ore de uitat la niste oameni care par drogati umbland anemic printr-un peisaj oniric. Ah, si apar si niste dinozauri la un moment dat.
The Descendants a mers. Clooney nu mi-a placut niciodata. Aici mi-a placut- pentru ca e sleampat si necosmetizat. Mi-am dat seama de la inceput - ca toata lumea - ca n-o sa vanda pamantul ala dar tot m-am bucurat cand n-a semnat:))
The Iron Lady. Hm...cam caznit. Cel mai mult mi-a placut barbac-su dar na, cat sa te folosesti de un mort? Mi-ar fi placut sa se insiste mai mult pe tineretea ei, pe partea cu fata-de-bacan ca despre Falkland stiu de la istorie.
The Help. Hmmmm, o reteta delicioasa:)) Placinta aia ar fi putut pacali pe oricine:)) Viola Davis e preferata mea (si Jessica Chastain, pe care, btw, o vedeti si in The Tree of Life, in varianta soft, fara boobs-la-vedere:)