Cum scap de roscat?

Cum scap de roscat? | Autor: mirela.d

Link direct la acest mesaj

Buna!
Vreau si eu o solutie miraculoasa sa scap de reflexele de roscat din par. Si nu ma refer la foarfeca si nici la rabdare (adica sa ma vopsesc luni la rand cu o anume vopsea pana iese roscatul).
M-am vopsit brunet ani de zile (16 la numar) pana de curand cand m-am decis sa ma decolorez. Toate bune si frumoase, am reusit sa scot negrul din par. Acum nu reusesc sa scot roscatul.
Vreau sa ajung la un saten pur fara sa fie nici prea inchis nici prea deschis (nu vreau blond inchis). Problema este ca orice vopsea pun in cap tot roscat imi iese.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

buna, eu iti recomand sa mergi la un salon sa te vopsesti...acasa nu prea cred ca vei reusi sa scapi de nunatele de rosu...la salon insa se amesteca mai multe nunate plus ceva care neutralizeaza roscatul/morcoviul...stiu sigur ca asa se face si in cazul parului blond. nunantele acelea de rosu sunt din cauza decolorarii...
succes!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Multumesc de sugestie. Am fost la un salon (un salon de care am fost multumita pana acum). Si m-au facut bruneta la loc. Dar nu orice fel de brunet ci un brunet cu nuante de....roscat. A trebuit sa decolorez parul din nou. Asa ca.... prefer sa gresesc eu acasa decat sa stau ore intregi la salon, sa ma coste o groaza de bani si sa mi-l si deteriorez incercand sa scot iarasi brunetul din par. Inca o decolorare si nu mai intreb cum sa scot roscatul din par ci de unde procur o peruca.

Stiu ca roscatul se datoreaza decolorarii. Dar tot vreau sa scap de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

ceva cu tonuri de gri in el, the stronger the better.

Mergi la inceput

Am incercat vopsea Gri reflex. Nimic. Ca si cum nici nu as fi folosit-o.
Ma gandesc sa incerc un sampon nuantator silver reflex dar ma gandesc ca daca vopseaua nu s-a vazut deloc, cum ar putea sa inluenteze in vreun fel samponul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Nici mie nu-mi plac reflexele rosiatice, asa ca la fiecare spalat pe cap ma limpezesc cu apa in care pun cateva picaturi de violet de gentiana.

Mergi la inceput

Scuza-mi ignoranta: Si nu iese violet? Uite acum ca ai spus, parca am mai auzit si de albastru de metil ceva. Dar nu ma risc daca nu stiu sigur.
Ce inseamna cateva picaturi? 2-3? 5-6?

Mergi la inceput

stai linistita, sa zic la 2 litri de apa sa pui doua picaturi si e in regula. Eu fac asta la fiecare spalare. daca o sa ti se para ca e prea mult poti sa speli repede ca se duce la spalat.
Deci incearca intr-o zi cand nu te grabesti.

Mergi la inceput

Mersi. O sa incerc chiar maine.

Mergi la inceput

Cu drag. Vreau sa-ti spun ca eu sunt un blond inchis si nu se vede violet, atat doar ca nu mai sunt reflexele roscate, la tine fiind saten nici atat, doar ca il inchide ffff putin.

Mergi la inceput

Nu este nicio problema daca il inchide ca oricum este mai deschis decat mi-am dorit. Doar sa nu iasa mov.

Mergi la inceput