Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 17
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Gina, felicitari scumpa! Sa dea DD sa ai un bebe grsunel, sanatos si necolicos. Sarcina usoara si la termen! Tot dadeam refresh la pagina si mi se parea ca nu mai trec alea 30 de minute. Ginuta ai tinut juma' de Europa cu sufletul la gura Ma inscriu si eu fetele la testare dar asa mai fara avant ca am prestat doar o data cand am avut testul pozitiv. Asadar ma testez pe 11-12 martie ( 2-3 zile de intarziere ar veni ) |
eheee nu numai jumate de europa , asteptarea ginei a trecut si granitele si a ajuns si in argentina
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
Mihaelafalt spune:
Haideti ca mi-ati facut si mie pofta de testare, sa ma adaugati si pe mine pe 7-8 martie, dar cu putine sperante ca nu simt nimic.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Ana178081 spune:
Miky multumesc.Cred totusi ca ai dat cam mult
La spitalul unde am fost eu era pretul(afisat) 400ron.si banuiesc ca mai dau in stanga si-n dreapta cate ceva...
Si pe langa astea ai mai facut si monitorizari eco,nu?Cate,2-3?
Ralu,da mi-am amintit de poza aia.E un desen cu un motanel...Sunt la job acum si aici e alta poza
Mihaelafalt spune:
Ce frumos a fost sa primim o veste buna dupa asteptare, mi-as dori ca toate femeile din lume sa se bucure cand primesc asa o veste.
Valicuta tu ce mai astepti, uite ia exemplu de la gina si fa un test ca stii ca se pleaca in gasca la odisee.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Unde sunteti fetelor, ati plecat la petrecut pentru Gina?
Vreau si eu, ceva sa distraga atentia.
kmy_black spune:
nici o doritoare pt invitatie?
campania este organizata chiar de DC "Martisoare de suflet"
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
valicutza spune:
felicitariiiiiiiiiii gina!!!! sa ai o sarcina minunata si cat mai usoara!!!
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.
kmy_black spune:
valicutza dar tu nu te testezi?
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
MeAlex
tromboza este acelasi lucru cu trombofilie?sau is ceva asemanator?
valicutza spune:
sper sa ma iertati fetelor ca nu am intrat din weekend , dar nu m-am deloc bine, azi z 45 si 2 teste pozitive la purtator sunt intr-o feerie totala de ieri de cand am aflat , diseara merg deja la doctor , sper sa fie bine.
va pup pe toate de molipsire
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.